God_of_game کاربر سایت Nov 2, 2011 #1 تصاویر بازی GTA V این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست Spoiler خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره ! Reactions: Spn and AK47
تصاویر بازی GTA V این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست Spoiler خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !
Turok-71 کاربر سایت Sep 9, 2013 #482 + عکس های اختصاصی *R برای سایت های حامی بازی [TABLE="width: 200, align: center"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
+ عکس های اختصاصی *R برای سایت های حامی بازی [TABLE="width: 200, align: center"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
Turok-71 کاربر سایت Sep 17, 2013 #491 Ned Luke (مایکل) تصویری از سه صداپیشه ی بازی توی فیسبوکش گذاشته! از راست به چپ: (Steven Ogg (Trevor) - Shawn Fonteno (Franklin) - Ned Luke (Michael Spoiler
Ned Luke (مایکل) تصویری از سه صداپیشه ی بازی توی فیسبوکش گذاشته! از راست به چپ: (Steven Ogg (Trevor) - Shawn Fonteno (Franklin) - Ned Luke (Michael Spoiler