تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
کاش راکستار هیچ خبر جدیدی از بازی نمیداد تا موقع انتشار، بخدا زشته واسه من 28 ساله که اشتیاقم واسه این بازی از زن گرفتن هم بیشتر باشه:confused:

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

کاش راکستار هیچ خبر جدیدی از بازی نمیداد تا موقع انتشار، بخدا زشته واسه من 28 ساله که اشتیاقم واسه این بازی از زن گرفتن هم بیشتر باشه:confused:

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

تنها نیستی عزیز :d منم 1/2 ماه دیگه 26 ام تموم میشه
به قول معروف هیچکس تنها نیست! ;)

انصافا راک استار ترکونده!

عکسهای با کیفیت جایگزین شد :d

اومدم تو پروفایلت بگم عکس های بهتر اومد که خودت پیداشون کردی احسنت بر این اراده :d

لحظه شماری می کنم برای شیرجه زدن با ماشین از بالای کوه!
خدایی عکس اول رو ببینید دور نماها چقدر قشنگ کار شده! آب دریا، شن خارق العاده اس پسر !

وای عکسارو دارم دیوونه میشم:-o اگه این عکسارو به یکی نشون بدی که گیمر نباشه فکر میکنه که از دنیای واقعی گرفته شده مثلا عکس چهارمی از راست یا پایینی دومیش

آخرین ویرایش:
دوستان کسی هست تونسته باشه عکسا رو از خوده RockStar دانلود کنه؟ من هرکاری میکنم عکسای خوده RockStar بزرگ نمیشن!!!
لعنتی از هر سایتی عکس میگری گنده تبلیغش رو زده روش :|

دوستان کسی هست تونسته باشه عکسا رو از خوده RockStar دانلود کنه؟ من هرکاری میکنم عکسای خوده RockStar بزرگ نمیشن!!!
لعنتی از هر سایتی عکس میگری گنده تبلیغش رو زده روش :|

این عکس هارو چون راک استار حق انتشارشون رو به خود سایت GI داده توی سایت رسمی خودشون قرارشون نمی ده

این عکس هارو چون راک استار حق انتشارشون رو به خود سایت GI داده توی سایت رسمی خودشون قرارشون نمی ده
رو سیات اصلیش اومده ولی همونطور که محمد گفت نمیشه بزرگشون کرد مشکل از ماست چون بقیه دوستام میتونن بگیرن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or