God_of_game کاربر سایت Nov 2, 2011 #1 تصاویر بازی GTA V این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست Spoiler خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره ! Reactions: Spn and AK47
تصاویر بازی GTA V این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست Spoiler خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Nov 17, 2012 #256 این تصاویر امروز در اکانت فیسبوک بازی گذاشته شده بود و اسکرین شات های تایید شده هستند : [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
این تصاویر امروز در اکانت فیسبوک بازی گذاشته شده بود و اسکرین شات های تایید شده هستند : [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 17, 2012 #257 بچه ها شرمندم که این رو میگم دستتون هم درد نکنه ولی قبل از اینکه زحمت بکشید عکس ها رو قرار بدین پست های آخر رو یه چک کنید دوباره کاری و زحمت زیادی برای خودتون نشهo:-)
بچه ها شرمندم که این رو میگم دستتون هم درد نکنه ولی قبل از اینکه زحمت بکشید عکس ها رو قرار بدین پست های آخر رو یه چک کنید دوباره کاری و زحمت زیادی برای خودتون نشهo:-)
MILAD619 کاربر سایت Nov 22, 2012 #258 WOWWWWWWWWWWWWWWW ---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ---------- بی صبرانه منتظرشم!!
WOWWWWWWWWWWWWWWW ---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ---------- بی صبرانه منتظرشم!!
A AMINSAKKAKI کاربر سایت Nov 22, 2012 #259 نوشته شده توسط pedramcyrus: حال نميكنين با بازي تو سرش نزنين بیشتر... دوست عزیز کسی تو سراین بازی نزد هرکسی یک نظر شخصی داره یکی خوب میگه یکی بد
نوشته شده توسط pedramcyrus: حال نميكنين با بازي تو سرش نزنين بیشتر... دوست عزیز کسی تو سراین بازی نزد هرکسی یک نظر شخصی داره یکی خوب میگه یکی بد
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Dec 12, 2012 #264 نه هنوز نیومده بیاد کل سایت ها غوغا می یشند اطلاعات بعدی احتمالا بعد از کریسمس توی 2013 بیاند
LazaR AngeloV کاربر سایت Dec 14, 2012 #267 نوشته شده توسط Satan1992: بیشتر... به جان تو این الان RPG بر می داره از وسط بیلبورد میزنه به هلکوپتر .. خیلی عصبـیه !
نوشته شده توسط Satan1992: بیشتر... به جان تو این الان RPG بر می داره از وسط بیلبورد میزنه به هلکوپتر .. خیلی عصبـیه !