تصاوير جديد از gears of war نسخه pc (حتما ببينيد )

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
بعد بگيد gears of war چيه . فقط ميتونم بگم بازي خداست در نسخه pc دو برابر گرافيك پيشرفت داشته . حرفهاي خيلي زيادي براي براي گفتن خواهد داشت ابر گرافيك !!
با چشم خودتون ببنيد واقعا شگفت انگيز هست دلم براي خريداران xbox360 ميسوزه كه چنين تجربه گرافيكي را با gears of war نكرديم .
من خودم اين انتظار چنين پيشرفت گرافيكي در pc را نداشتم .
gears of war يه پاداش خداوندي بود كه از طرف epic براي ما فرستاده شد :love:

65228_med.jpg

65229_med.jpg

65230_med.jpg

65231_med.jpg

65232_med.jpg

65233_med.jpg

65235_med.jpg

65235_med.jpg

65239_med.jpg

65240_med.jpg

65242_med.jpg

65243_med.jpg

65244_med.jpg

این هم یکی دیگه از بازیهایی که باهاش 360 برای من ارزش خریدن پیدا میکرد...حالا بدون اینکه یه 360 گرفته باشم به راحتی روی PC م میتونم این بازی رو انجام بدم...
این حرف در مورد بازیهای دیگه ایی که روی 360 میاد و نسخه ی Windows داره هم صدق میکنه...بازیهایی مثل Alan Wake , BioShock و به احتمال زیاد Fable 2 , بازیهایی هستن که میتونستن باعث راغب کردن من برای خرید یه 360 بشن ولی وقتی که نسخه ی PC شون میاد و من هم یه PC ی تقریبا قدرتمند دارم پس چرا باید پولم رو برای یه 360 بذارم !
این است معمای نخریدن 360 ولی بازی کردن بازیهاش !!!

متشکرم...Nemesis

با اين حرفت هستم. از اين سياست مايكرو خيلي بدم مياد و يه نوع حال گيري خيلي سخته !
حالا اينو بگو gears of war براي pc مياد نه تنها گرافيك خيلي بهتري داره بلكه 5 مرحله ي اضافي ديگه داره كه يكي از اونها مبارزه با اون غول بزرگ عكسش را گذاشتم ما در xbox360 نتونستيم :((
كلا حال گيري نميشه اين به نظرت يعني كلا حكم gears of war 2 را داره براي pc .

خب اینا درست ولی بازم هست ... این دوتا اصل کاری رو چیکار میکنی ؟
EVIL 5 , SILENT HILL 5

در مقابل اين دو بازي كه گفتي crysis و farcry . اگه احتمال اينها براي كنسولها باشه مطمئنا اون دو عنواني كه گفتي براي pc هست .
بهتر بود ميگفتي halo3 :biggrin1:

نوشته شده توسط MRGAME
خب اینا درست ولی بازم هست ... این دوتا اصل کاری رو چیکار میکنی ؟
EVIL 5 , SILENT HILL 5

این دو تا اصل کاری که نام بردین هر دو بصورت Multi-Platform عرضه میشن و نیاز منو بجای خرید 360 به خرید PS3 سوق میده...در ضمن Mass Effect با تمام زیباییهاش جزو ژانر مورد علاقه ی من نیست ولی به راحتی میتونم بگم که این بازی از خیلی بازیهای PS3 هم زیباتر و هم بهتر هست...به تمام 360 داران محترم هم پیشنهاد میکنم که این بازی رو بگیرن (هر چند که نیازی به پیشنهاد نبود ! همه میشناسنش)
ولی در مورد سبک RPG من خدای این سبک رو به هر بازی دیگری ترجیح میدم که شامل دو بازی Final Fantasy XIII و Final Fantasy Verus XIII میشه...از نظر گرافیکی هم این دو بازی با وجود White Engine (و شاید UE 3 در دومی) نیاز من رو از نظر گرافیکی برطرف میکنن !

این شاید نظر شخصی من باشه ولی میگمش...تنها دلیل من برای گرفتن یک PS3 علاوه بر داشتن BD-Drive و یک سری امکانات جدا , فقط دو بازی FF و MGS 4 هستن و دلیل دیگری برای خرید این کنسول شخصا ندارم !
PS3 Is Sticking To It's Roots While 360 Had a Fu**ing 360 Turn Around & I Adore This Sh**..Honest !

از نظر بازیهای 360 هم اونطوری مه گفتم زیاد احساسی به نیاز به این کنسول به من دست نداده چونکه بیشتر بازیهای ارزش دارش (حتی Halo 3 ولی در آینده , درست مثل Halo : Combat Evolved و Halo 2 که روی PC اومدن) مطمئنا روی PC هم میان و شخصا با داشتن PC یم که از نظر تئوری قویتر از 360 هست (ولی از نظر عملی معلوم نیست) احساسی به خریدن 360 به من دست نمیده...چونکه همون بازیها رو (حتی با کنترل و گرافیکی بهتر) میتونم روی PC م بازی کنم...

به نظر من 360 توی این نسل خیلی شبیه تر به یه PC شده تا یه کنسول...وقتی که بیشتر بازیهای 360 روی PC هم میان پس دیگه فرق این دستگاه با یه PC ی Middle-Ware چیه ؟

كلا حال گيري نميشه اين به نظرت يعني كلا حكم gears of war 2 را داره براي pc

موافقم...این دقیقا اثباتی به حرف من که میگم بازیهای معروف 360 که فروش خوبی داشتن , بالاخره روی PC هم میان...حالا میخواد Gears Of War فوق العاده ی 360 باشه , Mass Effect زیبای این کنسول باشه (هر چند که چیزی هنوز تایید نشده) و یا Halo 3 ی پر سر و صدای این کنسول باشه...بیشترشون رو بالاخره روی PC خواهید دید...و اونموقع نمیگم که افسوس میخورید که چرا 360 خریدید (برای اینکه بازیهای خوب زیادی داره) ولی احساس میکنین که یه جاییتون بدجوری خواهد سوخت...مثلا عنوانی مثل Heavy Rain که ساخته ی شرکت Quantic Dream هستش (سازنده ی Fahrenheit) به احتمال زیاد با قراردادی که سونی و این شرکت در تاریخ هشتم May با هم نوشتن و مربوط به ساخت بازی انحصاری و همکاری نزدیک با این شرکت (سونی) میشد , از دست 360 بیرون پرید...با بیرون پریدن این عنوان از دست 360 , بالطبعش , این عنوان از دست PC هم بیرون میاد...و بدین ترتیب PS3 به عنوان یک کنسول که بازیهای انحصاریش روی پلتفرم دیگه ایی نمیاد شناخته میشه ولی 360 به عنوان یه رابط برای PC محسوب میشه که اگه بازیهای این کنسول روش خوب فروش کرد , اونوقت میان روی پلتفرم PC هم میارنش که به معنی توهین به خریداران 360 هستش...

خب ! فعلا همین !

متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
به نظر من 360 توی این نسل خیلی شبیه تر به یه PC شده تا یه کنسول...وقتی که بیشتر بازیهای PC روی کنسول هم میان پس دیگه فرق این دستگاه با یه PC ی Middle-Ware چیه ؟

متشکرم...Nemesis

با اين حرفت هم هستم البته بايد ميگفتي xbox360 حكم يك pc قدرتمند ولي ارزان قيمت را داره .
با اينكه من در انتخاب بين كنسولها xbox360 را انتخاب ميكنم .

و اينكه اينو قول ميدم mass effect هم براي pc بياد با اين سياست گندي كه مايكرو در بازي ها داره همه چيز مشخصه همش هم اين ويستاي لعنتي باعث شد . كم كردن محبوبيت xbox360 براي فروش ويستا .

تازه تازه دارم به اين حرف پي ميبرم كه خيلي ها ميگن دليل خريد xbox فقط halo . اين حرف نه براي اينكه halo عنوان خيلي بزرگي (كه هست ) دليل اصليش به خاطر اينه كه تنها عنوان خيلي بزرگ انحصاري هست كه براي xbox360 عرضه ميشه.

من اينو يه بار در يه پستي گفته بودم اگه مايكرو به جاي xbox360 فقط روي ويستا متمركز بود بيشتر از اين ميتونست موفق بشه چرا كه با اومدن xbox360 و ويستا خيلي به شدت دو دل شدن . الان خدايش من از وقتي كه xbox360 را فروختم الان به شدت دو دل هستم كه برم يه pc خيلي قوي بخرم يا دوباره xbox360 بخرم . از يه طرف همش فكر halo3 دارم از يه طرف فكر بازي با crysis . از يه طرف هم ميگم برم هم pc قوي بخرم و xbox360 اونوقت فكر اينو ميكنم كه اين همه هزينه به خاطر دو بازي halo3 و crysis . حداقل يه چندتا بازي انحصاري براي هر دو پلتفرم بود راضي ميشدم چرا كه برام زور مياد اين همه هزينه كني بازي bioshock را هم pc و xbox360 از يه طرف alanwake و خيلي ها ديگه همينطور .
هرچي بازي براي xbox360 هست براي pc هست و دقيقا برعكس اين .به جزء يكي دوتا انحصاري !!
از يه طرف ديگه اينم جالبه خريد xbox360 يك pc ارزان ولي قدرتمند و خريد pc قدرتمند مساوي گران قيمت ولي قدرت مندتر از xbox360 . ادم با فكر كردن به اينها دو دل نميشه ميشه 8 دل !!

بالاخره كدام يك .خدا...................!

آخرین ویرایش:
بدترین چیزی که PC داره همون نیاز به Upgrade کردنش هر 4 یا 5 ماه یکبار هستش (یا هر 8 ماه یکبار)

این حرفی که Gartall جان زدن همون چیزی هست که نشون میده 360 و PC یه رابط با هم محسوب میشن...الان توی ذهن من 360 و PC مثل دو شهر هستن که یه پل به نام "بازیهای انحصاری پر فروش" به هم وصلشون کرده...هر بازی ایی که روی یکیشون خوب فروش کنه روی اون یکی هم عرضه میشه...بیشتر بازیهایی هم که خوب فروش میکنن بازیهایی هستن که فرصت محبوب و معروف شدن پیدا میکنن...بازیهایی مثل BioShock و Gears Of War قبل از اینکه منتشر بشن انتظار بالایی ازشون میرفت و طرفدارهای زیادی داشتن...وقتی که فروششون خوب شد , یه راست به طرف پلتفرم سود آورتر مایکروسافت یعنی Windows رفتن...در کل این اتفاق چیز خوبی برای خریداران 360 نیست...وقتی که میان و بعد از هزار بدبختی برای اینکه Ban نشن و یه عالمه پول دادن , میبینن که بازی دلخواهشون که براش اینهمه خودشون رو به آب و آتیش زدن یه راست میره روی PC و تمام PS3 بازها هم بدون اینکه یه 360 بخرن هم میتونن بازیهای انحصاری PS3 رو بازی کنن و هم بازیهای انحصاری 360 رو , مطمئنا یه جاییشون بدجوری میسوزه (قصد بی احترامی به هیچ خریدار 360 رو ندارم و همینجا از 360 بازان معذرت میخوام)...
اینه فرمول خریدن بازیهای 360 و در عین حال بازی کردنشون روی PC توسط خود 360 بازها !

متشکرم...Nemesis

البته افرادی که بازی و کنسول مورد علاقشون رو بخاطر عشق و علاقشون میخرن و بازی میکنن و حال میبرن اصلآ به این طور مسائل توجه نمیکنن! چون اینجور تفکرات عمومآ تفکرات بچه گانست.
حالا اون شرکتها میان و بازی اختصاصی میزنن و نمیزارن روی کنسول دیگه ای بیاد فقط بخاطر کسب درامد و ترغیب مشتری برای خرید اون کنسوله!دیگه ما چرا بخواد یه جامون بسوزه که مثلآ این بازی از انحصار در اومده و اون دوست دیگمون هم میتونه از بازی لذت ببره؟ مگه ما گیمر ها (البته من خودم یه Casual Gamer ام) خدایی نکرده با هم پدر کشتگی داریم؟ که اینجور تفکرات رو داریم؟ چی میشه منی که 360 دارم بتونم MGS4 رو بازی کنمو ازش لذت ببرم؟ یا مثلآ اونایی که PS3 دارن بتونن از GeOW لذت ببرن؟ مگه این عیب یا چیزی از کسی کم میشه؟

مجيد جان يه چي ميگي ها !!
اگه كنسولها بازي انحصاري نداشته باشند كه به هيچ دردي نميخوره .
مثلا فكر كن بازي هاي انحصاري xbox360 براي ps3 هم بياد و همينطور برعكس خوب حالا كدوم كنسول را انتخاب ميكني ؟

مايكروسافت و سوني اين همه دارن جون ميكنن تا بازي انحصاري بيشتر داشته باشن براي چي ؟ براي اينكه مشتري بيشتري داشته باشند .

مثلا عنوانی مثل Heavy Rain که ساخته ی شرکت Quantic Dream هستش (سازنده ی Fahrenheit) به احتمال زیاد با قراردادی که سونی و این شرکت در تاریخ هشتم May با هم نوشتن و مربوط به ساخت بازی انحصاری و همکاری نزدیک با این شرکت (سونی) میشد , از دست 360 بیرون پرید...با بیرون پریدن این عنوان از دست 360 , بالطبعش , این عنوان از دست PC هم بیرون میاد...و بدین ترتیب PS3 به عنوان یک کنسول که بازیهای انحصاریش روی پلتفرم دیگه ایی نمیاد شناخته میشه ولی 360 به عنوان یه رابط برای PC محسوب میشه که اگه بازیهای این کنسول روش خوب فروش کرد , اونوقت میان روی پلتفرم PC هم میارنش که به معنی توهین به خریداران 360 هستش...
با این قسمت حرفاتون کاملا موافقم . (مخصوصا با جمله ی اخرش !)

اقایون جیگر من تمام جهات رو در نظر گرفتم این حرف رو زدم
اولا از نظر من ( از نظر من ) halo3 در برابر evil5 هیچی نیست
دوما مثل اینکه مهدی جون حسابی وضع مایه تیلش ردیفه ... خب نوکرتم اگه ps3 کپی خور شده
بود من که عشق mgs4 , ffxiii داره خفم میکنه اسم 360 رو نمی اوردم ( مخصوصا که یه بار 360
خریدم بعد از دو هفته سوخت )
سوما نگفتم 360 به جای pc منظورم 360 در کنار PC بود

تاریخ ریلیز بازی هنوز به طور دقیق معلوم نشده ! در مورد سیستم مورد نیاز هم اگه یه گرافیک DX10 ساپورت داشته باشی و یه رم خوب کارت راه میفته ;)
خوب یعنی اگه یه کارت گرافیک با dx10 نداشته باشیم اونوقت ما دیگه نمیتونیم این بازی رو اجرا کنیم
اصلا مگه این بازی با ویندوز xp سازگار نیست؟؟؟؟؟؟
یکی جواب منو بده ممنون میشم:love::love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or