نوشته شده توسط MRGAME
خب اینا درست ولی بازم هست ... این دوتا اصل کاری رو چیکار میکنی ؟
EVIL 5 , SILENT HILL 5
این دو تا اصل کاری که نام بردین هر دو بصورت Multi-Platform عرضه میشن و نیاز منو بجای خرید 360 به خرید PS3 سوق میده...در ضمن Mass Effect با تمام زیباییهاش جزو ژانر مورد علاقه ی من نیست ولی به راحتی میتونم بگم که این بازی از خیلی بازیهای PS3 هم زیباتر و هم بهتر هست...به تمام 360 داران محترم هم پیشنهاد میکنم که این بازی رو بگیرن (هر چند که نیازی به پیشنهاد نبود ! همه میشناسنش)
ولی در مورد سبک RPG من خدای این سبک رو به هر بازی دیگری ترجیح میدم که شامل دو بازی Final Fantasy XIII و Final Fantasy Verus XIII میشه...از نظر گرافیکی هم این دو بازی با وجود White Engine (و شاید UE 3 در دومی) نیاز من رو از نظر گرافیکی برطرف میکنن !
این شاید نظر شخصی من باشه ولی میگمش...تنها دلیل من برای گرفتن یک PS3 علاوه بر داشتن BD-Drive و یک سری امکانات جدا , فقط دو بازی FF و MGS 4 هستن و دلیل دیگری برای خرید این کنسول شخصا ندارم !
PS3 Is Sticking To It's Roots While 360 Had a Fu**ing 360 Turn Around & I Adore This Sh**..Honest !
از نظر بازیهای 360 هم اونطوری مه گفتم زیاد احساسی به نیاز به این کنسول به من دست نداده چونکه بیشتر بازیهای ارزش دارش (حتی Halo 3 ولی در آینده , درست مثل Halo : Combat Evolved و Halo 2 که روی PC اومدن) مطمئنا روی PC هم میان و شخصا با داشتن PC یم که از نظر تئوری قویتر از 360 هست (ولی از نظر عملی معلوم نیست) احساسی به خریدن 360 به من دست نمیده...چونکه همون بازیها رو (حتی با کنترل و گرافیکی بهتر) میتونم روی PC م بازی کنم...
به نظر من 360 توی این نسل خیلی شبیه تر به یه PC شده تا یه کنسول...وقتی که بیشتر بازیهای 360 روی PC هم میان پس دیگه فرق این دستگاه با یه PC ی Middle-Ware چیه ؟
كلا حال گيري نميشه اين به نظرت يعني كلا حكم gears of war 2 را داره براي pc
موافقم...این دقیقا اثباتی به حرف من که میگم بازیهای معروف 360 که فروش خوبی داشتن , بالاخره روی PC هم میان...حالا میخواد Gears Of War فوق العاده ی 360 باشه , Mass Effect زیبای این کنسول باشه (هر چند که چیزی هنوز تایید نشده) و یا Halo 3 ی پر سر و صدای این کنسول باشه...بیشترشون رو بالاخره روی PC خواهید دید...و اونموقع نمیگم که افسوس میخورید که چرا 360 خریدید (برای اینکه بازیهای خوب زیادی داره) ولی احساس میکنین که یه جاییتون بدجوری خواهد سوخت...مثلا عنوانی مثل Heavy Rain که ساخته ی شرکت Quantic Dream هستش (سازنده ی Fahrenheit) به احتمال زیاد با قراردادی که سونی و این شرکت در تاریخ هشتم May با هم نوشتن و مربوط به ساخت بازی انحصاری و همکاری نزدیک با این شرکت (سونی) میشد , از دست 360 بیرون پرید...با بیرون پریدن این عنوان از دست 360 , بالطبعش , این عنوان از دست PC هم بیرون میاد...و بدین ترتیب PS3 به عنوان یک کنسول که بازیهای انحصاریش روی پلتفرم دیگه ایی نمیاد شناخته میشه ولی 360 به عنوان یه رابط برای PC محسوب میشه که اگه بازیهای این کنسول روش خوب فروش کرد , اونوقت میان روی پلتفرم PC هم میارنش که به معنی توهین به خریداران 360 هستش...
خب ! فعلا همین !
متشکرم...Nemesis