تصاوير جديد از gears of war نسخه pc (حتما ببينيد )

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
بعد بگيد gears of war چيه . فقط ميتونم بگم بازي خداست در نسخه pc دو برابر گرافيك پيشرفت داشته . حرفهاي خيلي زيادي براي براي گفتن خواهد داشت ابر گرافيك !!
با چشم خودتون ببنيد واقعا شگفت انگيز هست دلم براي خريداران xbox360 ميسوزه كه چنين تجربه گرافيكي را با gears of war نكرديم .
من خودم اين انتظار چنين پيشرفت گرافيكي در pc را نداشتم .
gears of war يه پاداش خداوندي بود كه از طرف epic براي ما فرستاده شد :love:

65228_med.jpg

65229_med.jpg

65230_med.jpg

65231_med.jpg

65232_med.jpg

65233_med.jpg

65235_med.jpg

65235_med.jpg

65239_med.jpg

65240_med.jpg

65242_med.jpg

65243_med.jpg

65244_med.jpg

فرخ جو گیر شدی ها:biggrin1:
یه سری عکس هاش که ماله game play نیست که اون ها وضعیتش مشخصه اون یکی ها که ماله game play ش هست هم از نسخه ی 360 بالاتر نیست!:-":biggrin1:

اینم یه نمونه عکس از نسخه ی 360 که از گیم پلی نیست:

2807ig6.jpg

بابت عکس ها ممنون

فرخ جو گیر شدی ها:biggrin1:
یه سری عکس هاش که ماله game play نیست که اون ها وضعیتش مشخصه اون یکی ها که ماله game play ش هست هم از نسخه ی 360 بالاتر نیست!:-":biggrin1:

اینم یه نمونه عکس از نسخه ی 360 که از گیم پلی نیست:

2807ig6.jpg

بابت عکس ها ممنون

امين جان gears of war يكي از بازي هايي هست كه دموهاي داخل بازيش real time هست و هيچ فرقي با گيم پلي بازي از نظر گرافيكي نداشت .
اون تصويرها هم بيشترشون مشخصه كه از دموي داخل بازي و بقيه گيم پلي بازي هست كه هيچ فرقي باهم ندارند .
البته دو تا به اخر مونده ارت ورك هستند اون تصويري هم كه تو گذاشتي همين طور يه تصوير تبليغاتي هست .
اگه تصويرها را تك تك مقايسه كني هيچ تفاوتي نيست و كاملا مشخصه كه از نظر گرافيكي نسبت به xbox360 بسيار پيشرفت داشته اگه ميخواي چندتا عكس از هر دو پلتفرم بزارم تا تفاوت را ببيني .

اين بار 13 با من................:biggrin1:

امين جان gears of war يكي از بازي هايي هست كه دموهاي داخل بازيش real time هست و هيچ فرقي با گيم پلي بازي از نظر گرافيكي نداشت .
اون تصويرها هم بيشترشون مشخصه كه از دموي داخل بازي و بقيه گيم پلي بازي هست كه هيچ فرقي باهم ندارند .
البته دو تا به اخر مونده ارت ورك هستند اون تصويري هم كه تو گذاشتي همين طور يه تصوير تبليغاتي هست .
اگه تصويرها را تك تك مقايسه كني هيچ تفاوتي نيست و كاملا مشخصه كه از نظر گرافيكي نسبت به xbox360 بسيار پيشرفت داشته اگه ميخواي چندتا عكس از هر دو پلتفرم بزارم تا تفاوت را ببيني .

اين بار 13 با من................:biggrin1:
عکس ها رو بزار ببینیم :biggrin1: ولی فرخ به جونه خودم امکان نداره اون عکس های(عکس های شماره ی 10,11,12) ماله حتی دموهای بازی باشه اون ها هم تبلیغاتیه!:cool:
گرافیک اون عکس ها حتی نزدیک نسخه ی 360 نیست و البته pc چون نسخه ی pc گرافیکش یکم بالاتر از نسخه ی 360 هست ولی اون عکسهایی که گفتم فرقشون میشه از زمین تا اسمون!:-"

میشمری جونه امین فرخ؟:biggrin1:

کسی نمی دونه این بازی کی میادو اگه بیاد حداقل سیستمی که بخواد چیه ؟

اگه ميخواي چندتا عكس از هر دو پلتفرم بزارم تا تفاوت را ببيني ؟ اگه می شه بزار ببینیم واقعا تفاوتی به این شدت هست یا نه که شما میگی

کسی نمی دونه این بازی کی میادو اگه بیاد حداقل سیستمی که بخواد چیه ؟

اگه ميخواي چندتا عكس از هر دو پلتفرم بزارم تا تفاوت را ببيني ؟ اگه می شه بزار ببینیم واقعا تفاوتی به این شدت هست یا نه که شما میگی

تاریخ ریلیز بازی هنوز به طور دقیق معلوم نشده ! در مورد سیستم مورد نیاز هم اگه یه گرافیک DX10 ساپورت داشته باشی و یه رم خوب کارت راه میفته ;)

من اين عكس ها رو 3 ماه پيش ديده بودم الان گزاشتي
براي تجديد خاطرات
ولي بازم ممنون
ولي من كاري به عكس اين جور چيزا ندارم
ولي راست و حسيني بگم
اين بهترين بازي بود كه در طول زندگيم انجام دادم

هركي pcداره خواهشا اين بازي رو از دست نده

این هم یکی دیگه از بازیهایی که باهاش 360 برای من ارزش خریدن پیدا میکرد...حالا بدون اینکه یه 360 گرفته باشم به راحتی روی PC م میتونم این بازی رو انجام بدم...
این حرف در مورد بازیهای دیگه ایی که روی 360 میاد و نسخه ی Windows داره هم صدق میکنه...بازیهایی مثل Alan Wake , BioShock و به احتمال زیاد Fable 2 , بازیهایی هستن که میتونستن باعث راغب کردن من برای خرید یه 360 بشن ولی وقتی که نسخه ی PC شون میاد و من هم یه PC ی تقریبا قدرتمند دارم پس چرا باید پولم رو برای یه 360 بذارم !
این است معمای نخریدن 360 ولی بازی کردن بازیهاش !!!

متشکرم...Nemesis

این هم یکی دیگه از بازیهایی که باهاش 360 برای من ارزش خریدن پیدا میکرد...حالا بدون اینکه یه 360 گرفته باشم به راحتی روی PC م میتونم این بازی رو انجام بدم...
این حرف در مورد بازیهای دیگه ایی که روی 360 میاد و نسخه ی Windows داره هم صدق میکنه...بازیهایی مثل Alan Wake , BioShock و به احتمال زیاد Fable 2 , بازیهایی هستن که میتونستن باعث راغب کردن من برای خرید یه 360 بشن ولی وقتی که نسخه ی PC شون میاد و من هم یه PC ی تقریبا قدرتمند دارم پس چرا باید پولم رو برای یه 360 بذارم !
این است معمای نخریدن 360 ولی بازی کردن بازیهاش !!!

متشکرم...Nemesis

خب اینا درست ولی بازم هست ... این دوتا اصل کاری رو چیکار میکنی ؟
EVIL 5 , SILENT HILL 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or