تصاوير جديد از FIFA 09

• Thread starter Thread starter Mojtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mojtaba

کاربر سایت
سلام

امروز اولين اسكن ها از بازي پر طرفدار FIFA 09 از سوي مجله PSM3 عرضه شد كه در زير ميبينيد :

همچنين قرار است مجله در تاريخ 5 June منتشر شود كه منتظر اطلاعات و تصاوير جديدتري هستيم .

و :

The images show a greater level of detail never before seen in any football game

منبع

از دوستان خواهشمندم كه اگه عكس جديد از بازي عرضه شد، در اين تاپيك قرار بدن ...

موفق باشيد ...

نه فقط شما رو 360 بازی کردید:) خب درسته نسخه 360 اش گرافیکش بهتر از نسخه پی سی بود ولی اون عکسیهایی که اون اول اولاش منتشر کرده بودن اونطوری نبود. مال سال پیشه وگرنه عکساشو میذاشتم تا متوجه بشید اساتید.

این طور که پیداست فیفا داره راه آشغالی که پی گرفته را ادامه می ده!!!این چیه آخه با این هیکل ها که انگار با مقوا ساخته اند....گیم پلی هم که انگارمثل قبل در حد مرغ باقی مونده.

اگه PES بتونه لیسانس بگیره فیفا دیگه باید بره بمیره.

بابا تروخدا کسی که 360 رو بازی نکرده نگه گرافیکش بده!
نسخه 360 چندین بار گرافیکش بالاتر از پیسیه
اصولا بازی هایی که همزمان واسه پلتفرم های مختلف میاد نسخه pc گرافیکش از کنسولها بهتر هستش حالا شما رو چه حسابی این حرفو زدی من نمیدونم!!!!!

اصولا بازی هایی که همزمان واسه پلتفرم های مختلف میاد نسخه pc گرافیکش از کنسولها بهتر هستش حالا شما رو چه حسابی این حرفو زدی من نمیدونم!!!!!

خب هر سیاهی که پپسی کولا نمیشه:biggrin1: در مورد این بازی قضیه برعکسه و نسخه کنسولی بهتر از نسخه پی سی بود. رو پی سی هم امتحان کردم

این طور که پیداست فیفا داره راه آشغالی که پی گرفته را ادامه می ده!!!این چیه آخه با این هیکل ها که انگار با مقوا ساخته اند....گیم پلی هم که انگارمثل قبل در حد مرغ باقی مونده.

اگه PES بتونه لیسانس بگیره فیفا دیگه باید بره بمیره.

با اینکه گفتم تو رو به خدا این PES fan ها این جا نیان ولی باز هم میان و نظر هم میدن.
برای مقایسه ی هر بازی ای باید نسخه های NG اون بازی رو با هم مقایسه کنید. نه اینکه نسخه PC فیفا رو با نسخه ی PS3 یا X360 بازی PES مقایسه کنید. بله شما PES fan ها کلاً دوست دارید که از وسط زمین بشوتید بره تو گل. ولی Fifa رو به واقعیت داره حرکت می کنه و تقریباً هدف صنعت گیم هر چه نزدیک کردن این صنعت با واقعیت هست. ولی فیفا از هر 20 تا شوت از پشت محوطه شاید یکیش بره تو گل چون که تو واقعیت هم همینطوری هست. کلا PES برای غیر حرفه ای هست.
و بهتره که بحث این PES رو تموم کنید.

کلا PES برای غیر حرفه ای هست

شما گفتین نیاین ما هم نیومدیم . ولی آخه وقتی یه همیچین جمله ای میگی اولا آدم خندش میگیره . دوما شما خودت فن بازی دراوردی ما هم مجبور میشیم بیایم بگیم که اول بره مدل های کارکترهاشو درست بکنه که فک کنم کلا 500 تا پلیگون بیشتر نداره بعد شما بیا در مورد گیم پلی نظر بده که اصلا جای بحث نداره

دوما شما خودت فن بازی دراوردی ما هم مجبور میشیم بیایم بگیم.

شما مثل اینکه عنوان تاپیک رو ندیدی. FIFA 09 اینجا من هستم که باید بیام نظر بدم نه اینکه PES fan ها بیان اینجا. آخه بدبختی این جاست که اگر بزنیم ورود ممنوع شما میگید که چه حلوایی پخش می کنن پس بریم تو.

شما بیا در مورد گیم پلی نظر بده که اصلا جای بحث نداره

میخوای بگین که PES گیم پلی بهتری داره؟
:arrowd::arrowd:

از وسط زمین بشوتید بره تو گل.

لابد شما به این میگین گیم پلی خوب یا این که طرف زور چپونی از بین 3 نفر از دفاع رد بشه زارت بزنه تو گل. یا اینکه روی درجه ی TOP Player بتونین به CPU 10 تا گل بزنین آره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or