تصاوير جديد از farcry 2

Gartall

کاربر سایت
اولا بگم كه جديدا تاپيكهايي كه ذر مورد تصاوير باز ميكنم همه استاندارد هستند !! يعني ديگه پسوند فوق العاده و همچين چيزها را نداره :biggrin1:

ولي مهمتر از همه فقط دوست دارم بشنيد يكي يكي در مورد گرافيك بازي نظر بديد .
اگه بگم گرافيك بازي مثل فيلمهاي هاليوودي ميمونه باور كنيد كم گفتم !!خارق العاده .
فقط اگه بدونم اين بازي براي كنسولها نمياد من يكي ديگه دور كنسول را يك خط قرمز ميكشم و ميرم يراست يه pc خيلي خفن ميگيرم .

كف كنيد :!!
فقط سعي كنيد اندازه بزرگتر را هم ببنيد كه لينكاشون زيرشون هست .
61093_med.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//61000/61093.jpg
61091_med.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//61000/61091.jpg
61092_med.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//61000/61092.jpg
61090_med.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//61000/61090.jpg

عجيب بين اينو Crysis درگيري پيش بياد من حال كنم !!!
البته شما این مسئله رو در نظر بگیر که جفتشون ساخت Crytek هستن! فقط ناشرشون فرق می کنه :
Crysis از EA-Games و FarCry2 از UBI Soft

===================================

میگم این Crytek با کنسول ها پدر کشتگی داره؟!؟!
چرا همه عنواینش فقط برا PC میاد؟!؟!:confused:

آریا درست میگه...
تا اونجایی که من هم خوندم (مگه اینکه تغییر کرده باشه) این بازی توسط Crytek ساخته نمیشه و IP ی اون تحت اختیار Ubisoft هست...که به این معنی هست که توسط Crytek ساخته نخواهد شد...
در ضمن اگر قبول کنیم که توسط Crytek ساخته نشده پس باید امیدوار باشیم که یه بازی Multi-Platform هستش (Ubisoft رو که میشناسین ؟!) مگه اینکه پای پول و عناوین انحصاری و انحصار و شرکتهای گردن کلفت و بد بختی و بیچارگی برای بازیبازها در میون باشه !

متشکرم...Nemesis

عجب گرافيك خوفي داره
pcبازها حال كنن حيف را 360نمياد ولي من چند وقت پيش يك سيستم خفن جمع كردم :
cpu3.4
ram:1.5d.d.r2
vga:dual7800gtx(wow
منم مي تونم رو high بازي كنم؟؟؟؟؟؟

عجب گرافيك خوفي داره
pcبازها حال كنن حيف را 360نمياد ولي من چند وقت پيش يك سيستم خفن جمع كردم :
cpu3.4
ram:1.5d.d.r2
vga:dual7800gtx(wow
منم مي تونم رو high بازي كنم؟؟؟؟؟؟

منکه هنوز نمیدونم سیستم مورد نیاز این بازی چیه ولی این سیستم هم که شما جمع کردی کاملا یک سیستم معمولی بید!!:love::-"

منکه هنوز نمیدونم سیستم مورد نیاز این بازی چیه ولی این سیستم هم که شما جمع کردی کاملا یک سیستم معمولی بید!!:love::-"

ببخشيد 2تا 7800gtx معمولي!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد بگم الان كارت هاي من به اندازه يك 8800gtxقدرت داره و به خاطر sliدر رزوليشن هاي بالا به مراتب قوي تر از كارت ذكر شده خواهد بود.
1.5 گيگ رم باس 800 كم هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سي پي يو 3.4 2 مگ كش فكر نمي كنم كم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::mad::mad::eek::(:mad:

crytek كه با يوبي درگير شدن مگه خبر نداشتين اون موقه كه خبر ساخت crysisاعلام شد خوده crytekاعلام كرد يوبي ناشرشه كه بعد دعواشون شد بازي بدونه ناشر موند البت هنوز نساخته بودنش بعد eaاومد حق ناشري رو گرفت.عمرا farcry2رو يوبي نميزنه همون eaناشرشه .راست ميگن crytekچه گيري به pcداده اينجوري اين همه خرج رو بازي ميكنن ولي بازي فروش نميكنه چون عده ي معدودي همچين pcهاي قدرتمندي دارن .البته اين به نفع microsoftدر ضمينه windowsهستش.ولي باتوجه به سياست crytekيا microsoft!!!بعيد نيست هم crysisوهمfarcry2براي 360نيان چون farcryهم اول واسه pcاومد بعده چند ماه بهترش براي xboxبه نظره من دسته microsftهم تو كاره.

آریا درست میگه...
تا اونجایی که من هم خوندم (مگه اینکه تغییر کرده باشه) این بازی توسط Crytek ساخته نمیشه و IP ی اون تحت اختیار Ubisoft هست...که به این معنی هست که توسط Crytek ساخته نخواهد شد...
در ضمن اگر قبول کنیم که توسط Crytek ساخته نشده پس باید امیدوار باشیم که یه بازی Multi-Platform هستش (Ubisoft رو که میشناسین ؟!) مگه اینکه پای پول و عناوین انحصاری و انحصار و شرکتهای گردن کلفت و بد بختی و بیچارگی برای بازیبازها در میون باشه !

متشکرم...Nemesis

خوب اگه اينطوري كه شما مگيد باشه اميد بازي cyysis براي Multi-Platform شدن بيشتره چون ناشر اين بازي از Ubisoft بدتره ناشر crysis شركتي بنام EA هست :laughing: همه ميشناسن سرش هم بره براي تمام پلتفرمها بازي ميده !

خب فرخ شک نکن که مولی هستد این بازی ولی فعلا روش مانور میدن که سر کیسه رو شکل کنن سونی و مایکرو...:)

خیلی بازی قشنگیه چرا احساس میکنم از کرایسیس بهتر از اب در میاد!

crytek كه با يوبي درگير شدن مگه خبر نداشتين اون موقه كه خبر ساخت crysisاعلام شد خوده crytekاعلام كرد يوبي ناشرشه كه بعد دعواشون شد بازي بدونه ناشر موند البت هنوز نساخته بودنش بعد eaاومد حق ناشري رو گرفت.عمرا farcry2رو يوبي نميزنه همون eaناشرشه

در ساخت Far Cry 2 کمپانی Crytek کوچکترین نقشی نداشته و نداره. وظیفه ی ساخت قسمت دوم کاملا بر عهده ی یوبی سافت هست ...

یکی دو سال پیش بود که Crytek امتیاز موتور Cry Engine 1 که در بازی Far Cry استفاده شده بود را به یوبی سافت فروخت و بازی Far Cry 2 هم داره بر اساس نسخه ی به روز شده و ارتقا داده شده ی همین موتور ساخته میشه

البته اینطور که سازندگان بازی گفتند قابلیت های زیادی به این موتور اضافه شده مثل یک سیستم انیمیشن جدید با نام LivePosture ... قابلیت انهدام پذیری گیاهان ... چرخه ی روز و شب در طول بازی .... تغییر سیستم آب و هوایی بازی مثل بارندگی ، طوفان ، آبری شدن .... و همچنین یک تکنولوژی جدید آتش که قابلیت ترویج واقع گرایانه ی آتش را در اشیایی که مستعد سوختن هستند ایجاد میکنه ...

طبق گفته ی سازندگان بازی Far Cry 2 از لحاظ داستان و شخصیت های آن هیچ ارتباطی به قسمت های پیشین (از جمله نسخه ی کنسولی آن) نداره و قهرمان بازی یک شخصیت کاملا جدیده .

داستان هم به اینگونه هست که قهرمان بازی برای تحت تعقیب قرار دادن یک معامله گر اسلحه به آفریقا عازم میشه که برای دست یافتن به این شخص با ماجراهای گوناگونی روبه رو میشه

وقایع بازی به طور کامل در آفریقا رخ میده و Far Cry 2 دارای دنیای بزرگی بالغ بر 50 کیلو متر مربع هست که در نوع خودش قابل توجهه ...

در FarCry 2 بیش از 30 نوع اسلحه و 14 نوع وسیله ی نقلیه مختلف وجود داره و استفاده از وسیله ی نقیله در بازی به دلیل وسعت زیاد Far cry 2 یکی از نکات مهم گیم پلی بازی محسوب میشه
فکر کنم دیگه کافی باشه
البته اینم بگم که سازندگان بازی تاکیید کردند که FarCry 2 در حال حاضر تنها برای پلتفرم PC در حال ساخت است

آخرین ویرایش:
کمک.

سیستم من اینه.سی پی یو 3.8 فول. گرافیک : دو عدد گرافیک 7600 gs سایلنت .SLIشده یعنی 1گیگابایت.رم:2 گیگابایت DDR2. حالا Crysis و far cry 2 رو با چه رزو لوشنی میتونم اجرا کنم جواب لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or