تصاوير بازي Need For Speed: Undercover

میثم جان این یعنی چی من متوجه نشدم؟
منظورم اين بود كه فعلا حضور دو مدل ماشين معلوم شده پورشه و آئودي كه من نسخه پيشين رو بازي نكردم ولي توي MW تاجايي كه يادم پورشه تو بازي نبود. :biggrin1: تو اين عكس ها ميشه پليس رو هم ديد كه دنبال پورشه هستند.
اميدوارم ارزش خريدن داشته باشه.

اینم تصاویری از آخرین تریلر بازی .گفتم بذارم تا کسایی که نتونستن تریلر رو ببینن استفاده کنن.

10.jpg

08.jpg

01.jpg

ادامه عکسها اینجا

سلام
سعي كنيد قبل از زدن تاپيك يك سرچي هم بكنيد

اين تاپيك تمام بحث هاي راجع به Undercover توش هست. حتي عكسهاي جديد هم اون تو ميزنن
http://www.bazicenter.com/forums/sho...ercover&page=4
سلام خوبي!؟
اتفاقااگر دقت كني تمام بازي هايي كه نيمده اند يك تاپيك توي اين بخش دارند براي تصاويرشون.

درضمن اون تاپيك مربوط به نسخه PC بازي هست.

سلام خوبي!؟
اتفاقااگر دقت كني تمام بازي هايي كه نيمده اند يك تاپيك توي اين بخش دارند براي تصاويرشون.

درضمن اون تاپيك مربوط به نسخه PC بازي هست.

سلام
خوبم، شما خوبي؟
درسته هر بازي كه نيومده براي عكسهاش يك تاپيك جدا داره ولي اگر دقت كني تمامي عكسها مربوط به تريلر هاي بازي هستند نه گرافيك داخل بازي! پس همه يكين. حالا بيخيال بكارتون ادامه بدين.

خب بالاخره عکسهایی از داخل بازی و به قول معروف In Game و Realtime از بازی هم منتشر شد.نور پردازی که غوغا می کنه.به نظر من اگه اسمشو می ذاشتن Most Wanted 2 بهتر بود.

screen11_large.jpg

screen10_large.jpg

واقعا که زیباست.برای ادامه عکسها به روی لینک زیر کلیک کنید.(نامهای Screen به بعد جدیدا یعنی In Game ـن )

Click Here

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or