تصاويري از مقايسه گرافيكي موتورهاي CryEngine 2 با Unreal Engine 3

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
اين چندتا تصوير از مقايسه بين اين دو موتور .

56969_med.jpg

56971_med.jpg

56972_med.jpg

56974_med.jpg

56975_med.jpg

56976_med.jpg

بقيه :
http://www.n4g.com/M/8/Images//56000/56970_med.jpg
http://www.n4g.com/M/8/Images//56000/56973_med.jpg

من هم با نظر اكثر دوستان موافقم (مخصوصا اميرعلي) كه موتور Ce2 قوي تر هست
چون الان تقريبا يك سال و خورده اي از عرضه Ue3 ميگذره و اين Ce2 تازه معرفي شده (منظورم از Ue3 جديدتره )و بازي هم هنوز باهاش عرضه نشده نمي خوام بگم Ue3 قديمي شده ولي در كل Ce2 بهتره يه دليل ديگه اينكه اينUe3 خيلي خيلي فضايي هست ولي Ce2 بيشتر واقع گرايانه هست

حتما همه شما half life2 رو ديده ايد كه عالي بود وچه امتيازي گرفت اما نميدونم Sin رو ديديد يا نه اونم با همون انجين ساخته شده ولي قابله مقايسه با Half Life2 نيست اين يعني engine تمام حرف رو نميزنه بلكه سازندگان خيلي مهمند من فكر ميكنم از روي بازي ها نميشه قضاوت كرد و اين كاملا صليقه اي است من يادمه UR2004 با اون زيبايي به راحتي روي FX5200 من اجرا ميشد حالا ببينيم UR3 روي 8600GT راحت اجرا ميشه يا نه....

آقا در بهتر بودن Ce شکی نیست ولی من احساس میکنم Ue3 بهتر هست.
اولا من توی عکس ها که دیدم چندتا بازی مختلف رو با کرسیس مقایسه کردید.
که اصلا درست نیست، یک بازی مثل GoW از UE3 استفاده کرده و یک بازی مثل HoV هم از UE3 استفاده کرده پس بهتر یک بازی رو با کرسیس مقایسه کنید.
دوما Ue3 جوری طراحی شده که در کنسول ها هم موفقیت بسیاری کسب کرده ولی طبق صحبت های سازنده های کرسیس ، این بازی هیچ وقت نمیتونه توی 360 مثل Pc ظاهر بشه و حتی روی Ps3 هم همین طور من فکر میکنم از لحاظ کیفیت Ce2 بالاتر باشه ولی Ue3 رو ترجیه میدم به خاطر این که سازگاری بهتری داره.

جالبه واقعا نظرات دوستان خوندنیه . ولی اگر گرافیک بازی کرایسس همینی که تو عکس ها هست باشه باید با یه ابر گرافیک روبه رو باشیم . این طور که تو خبر ها هم اومد باید منتظر Ue 4 باشیم به هر حال Ue 3 وظیفه خودشو به بهترین شکل انجام داده و از همه نظر مناسبترین انجین برای بازی های نسل جدید بود .

براي بازي هايي كه به صورت طبيعي ساخته ميشن
و تو مايه ي جنگ بين ادم وادم هست cry engine بيشتر ميچسبه و لي تو سبك gears of warمسلما unreal بيشتر حال ميده
اخه اگه اون طبيعي باشه ديگه اون وحشي بازي ها حال نميده
براي بازي به جز گرافيك بايد به جذبه هم فكر كرد
من خودم كراش رو بيشتر از بازي هايي با گرافيك طبيعي حال كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or