تصاويري از مقايسه گرافيكي موتورهاي CryEngine 2 با Unreal Engine 3

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
اين چندتا تصوير از مقايسه بين اين دو موتور .

56969_med.jpg

56971_med.jpg

56972_med.jpg

56974_med.jpg

56975_med.jpg

56976_med.jpg

بقيه :
http://www.n4g.com/M/8/Images//56000/56970_med.jpg
http://www.n4g.com/M/8/Images//56000/56973_med.jpg

ممنون . خبر خوبی بود

نظر شخصی من اینه که Cry Engine 2 هم بهتره هم کلاسش بالاتره . از نظر من این موتور از همه نظر از Unreal Engine 3 بهتره .

نظر من اینه که هر دو موتور فوق العده اند/:)اگر یکی از دیگری هم بهتر باشه حتما اختلاف نا چیزی داره.تشخیص این کار از من بر نمیاد:blushing: و فقط کار کارشناساسه متخصصه:-":love:

هر دو موتور بازی خوبه .البته با جلو رفتن تکنولوزی موتور بازیها هم پیشرفت محسوسی می کنه.مقایسه این دو موتور بازی سازی باید کار کارشناسی از طرف خبرها و متخصیین بشه

اين خيلي قياس صحيحي نيست! بخصوص كه هنوز هيچ چيزي از اين بازي دست كسي نبود بجز عكس و تريلر! هر موقع دوتابازي عرضه بشن يا دموئي قابل بازي ازشون بياد اونوقت ميشه في الواقع قياس هم انجام داد! كه همچين چيزي هنوز نيست. در ضمن اون Frontline خودش يكبازيه ديگه ايه و از UE3.0 استفاده ميكنه پس اگر قرار باشه بازيهاي UE3.0 رو هم بياريم بايد Gears of War و R6Vegas و... هم توي اين قياس باشن! هممونم ميدونيم كه از بعد گرافيكي GoW از R6V‌خيلي بهتره!

اين خيلي قياس صحيحي نيست! بخصوص كه هنوز هيچ چيزي از اين بازي دست كسي نبود بجز عكس و تريلر! هر موقع دوتابازي عرضه بشن يا دموئي قابل بازي ازشون بياد اونوقت ميشه في الواقع قياس هم انجام داد! كه همچين چيزي هنوز نيست. در ضمن اون Frontline خودش يكبازيه ديگه ايه و از UE3.0 استفاده ميكنه پس اگر قرار باشه بازيهاي UE3.0 رو هم بياريم بايد Gears of War و R6Vegas و... هم توي اين قياس باشن! هممونم ميدونيم كه از بعد گرافيكي GoW از R6V‌خيلي بهتره!

من هم با شما موافقم چون تا به حال هيچ بازي قدرت گرافيكي cry engine رو رونكرده پس نيمشه نظر قطعي داد ولي من خودم فكر ميكنم هر دو در يك سطح باشند:eek:

ولی یه چیزی که معلومه اینکه cry engin2 خیلی سبک تر UE 3 هست و افت فریم کمتری نسبت UE 3 داره وکلا CRY ENGINE 2 برای پلتفرم PC مناسبتره.

به نظر من اصلا قابل قياس با هم نيستند
چون نوع بازيها و محيطشون با هم فرق ميكنه
بايد دو منظره يكسان كه هركدوم با يك انجين ساخته شده رو با هم مقايسه كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or