اوه اوه شما 3 تا داداشيدنوشته شده توسط Lich King:آقایون منم در این زمینه شدیدا پایم!!!
البته من بیشتر Source بازم ولی فرقی نداره 1.6 رو هم هستم.
من و داداشام هم یه گروه 3 نفره به نام [SNAKES] داریم و در این سرور های کانتر هم مثل رپ گیم زیاد می یام مخصوصا دادشم. اونایی که می یان تو این سرورا حتما مار و دیدن.
خوب اين زياد مهم نيست كه كي ليدر باشه.. وقتي قرار باشه كه يك كلن تشكيل بديم اونم آنلاين كلن.. مهم اينه كه همه با هم باشيم و از همديگه حرف شنوي داشته باشيم... اين وسط ليدر واقعا" مهمه اما مهم اينه كه كسي كه ليدر ميشه طوري با ديگران ارتباط برقرار كنه كه همه باهاش همراه بشن..نوشته شده توسط MaNsooR:Leader تون کی میشه ؟ چه جوری میخواین تمرین کنید. ما که تو گیم نت تمرین میکنیم هیچکس گوش نمیده شما چجوری میخواین تمرین کنید.
البته نمیخوام ناراحت یا نا امیدتون کنم ولی اینا یه مسائلی بود که گفتم بگم بهتره !!!
ای بابا وایپر تویی پس !!نوشته شده توسط Death Knight:سلام به همه ي دوستان
با من ديگه همه اشانايي دارن ولي يه بار ديگه ميگم.من [SNAKES] -Viper هستم.
من خودم مواقم با یه همچین برنامه ای.البته همون طور که Lich King گفت ما سورس بيشتر پايه هستيم در واقع بازيمون تو سورس بهتره ولي 1.6 باشه مهم نيست.
در ضمن DarkFie1d جان اون یکی که گفتی یادم نیست Cobra هست.ايشون كم مياد انلاين بازي كنه.يه چيز ديگه من خودم خيلي دونباله اين سرور سورس هستم ولي هنوز نتوستم گير بيارم.