si.armin
کاربر سایت
دوستان امروز 3 شنبه هستش تا فردا صبح هم صبر می کنیم بعدش تمام کسانی که اینجا اعلام امادگی کردن جزو برنامه حساب میشن .... پس چهارشنبه صبح به بعد تقریبا تموم شده هستش مهلت و چهارشنبه عصر
برنامه مسابقات در پست اول ثبت میشه ... موفق باشید ....
هر کسی ایدی خودشو رو نذاشته سریع اقدام کنه تا سری اول مسابقات که همین 5 شنبه برگزار میشه رو از دست ندهههه .... .. ..
- - -ویرایش - - -
اگر دوستان موافق باشن همین امشب من برنامه و تیم ها رو اوکی کنم و در همین تاپیک می ذارم بعد موافق بودین با همه چی شروع می کنیم ... این دور تیم ها رو این طوری تعیین کنیم از دفعه های بعد تیم ها خود به خود تشکیل میشن ... یه طوری بشه که هر هفته 5 شنبه ها مسابقه باشه و لذت ببریم
پس اگر موافق هستین همین امشب برنامه رو اوکی کنم ... اوکی ؟
راستی ایدی احمد رو هم بذار یا بگو خودش بیاد اعلام کنه که این طوری خیلی هم بهتره
- - -ویرایش - - -
up
up
برنامه مسابقات در پست اول ثبت میشه ... موفق باشید ....
هر کسی ایدی خودشو رو نذاشته سریع اقدام کنه تا سری اول مسابقات که همین 5 شنبه برگزار میشه رو از دست ندهههه .... .. ..
- - -ویرایش - - -
دوستان احمد رو همتون تو PSN نمی شناسید
Killzone خریده اونم بازیش بد نیست (البته فکر کنم Kick شه) به هر حال چیزی به 5 شنبه نمونده ادمامونم که تکمیله 4 به 4 انتخاب کنید . . . .
سرعت های اینترنتتونم بگید حد اقل سرعت باید 2 MB مخابرات باشه و اگر نه Kick می شید .
اگر دوستان موافق باشن همین امشب من برنامه و تیم ها رو اوکی کنم و در همین تاپیک می ذارم بعد موافق بودین با همه چی شروع می کنیم ... این دور تیم ها رو این طوری تعیین کنیم از دفعه های بعد تیم ها خود به خود تشکیل میشن ... یه طوری بشه که هر هفته 5 شنبه ها مسابقه باشه و لذت ببریم
پس اگر موافق هستین همین امشب برنامه رو اوکی کنم ... اوکی ؟
راستی ایدی احمد رو هم بذار یا بگو خودش بیاد اعلام کنه که این طوری خیلی هم بهتره
- - -ویرایش - - -
up
up
امروز می خوام کلا این تاپیک بالا باشه همه ببینن !