تشکیل تیم ساخت ترینر

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dr.XJ

Loyal Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
راستش یه مدتیه تو این فکر افتادم تا یه سری از بچه های حرفه ای رو جمع کنم تا یه تیم حرفه ای در زمینه ساختن ترینر بازی ها بسازیم
یه جوری که بتونیم راحت با گروه های خارجی رقابت کنیم
البته بیشتر هدف ما ساختن ترینر برای بازی های داخلی هستش که یواش یواش داره رواج پیدا میکنه
این تاپیک رو زدم تا از بچه های سایت بازی سنتر شروع کرده باشم
خوب هرکی موافقه با این طرح بگه
با یه اسم قشنگ ، لوگو ، و حتی سایت
ولی خوب بچه ها باید از خیلی چیزها مایه بذارن
حتی از جیبشون :cheesygri
چون باید بازی های جدید رو بخرن و بازی های جدید سخت افزار های جدید هم میخواد
وقت باید بذارن پس اونهایی که میخوان یه دو هفته ای بیان و بعد خسته بشن اصلا نیان
از همه مهمتر اینه که باید از تجربه خودتون استفاده کنین و به من یا بقیه افراد گروه وابسته نباشین پس اگه کسی میخواد به بهانه یاد گرفتن بیاد تو تیم اصلا نیاد چون شرایط ورود به تیم خیلی سخته

خوب بچه هایی که موافقن اعلام کنن تا شرایط رو بگم
ایران به یه همچین گروهی احتیاج داره
میدونم که خیلی ها هستن که بلدن این کار رو ولی خوب مثل من پراکنده هستن
خوب شروع کنید ;)

مهرپویا جان عزیز شرایط رو بگو

وبعد ترینری می خواهیم بزنیم زیبا یعنی طرحهای گرافیکی زیبا تو اش بکار رفته اه باشه خیلی قشنگ شده طرحهای 3d خدا شکر همه بچه های اینجا گرافیست حرفه ای هستن ولی قصد داریم
این تیم از دو گروه یکی برنامه نویس و دیگری گرافیک با طرحهای زیبا قشنگ در این کار فعالیت کنن
و مهارت دارن نه خیلی حرفه ای یکی چیزهای از این کار بلد باشن

کسانی که میخ وان دوست دارن بگن یا علی

بذارین بچه ها زیاد تر بشن شرایط رو هم اعلام میکنم ;)

فکر میکنم برای تست بازی موتوراما رو پیشنهاد کنم ولی یکمی حجمش زیادی

به هر حال کسایی که میخوان تو تیم باشن یه نمونه ترینر برام بفرستن فعلا اگه دیدم شد و بچه ها زیاد بودن شرایط رو اعلام میکنم ;)

به نظر من بايد ترينري كه مي سازيد امكانات زيادي داشته باشه كه بچه ها استقبال كنن
و زبان انگليسي هم داشته باشه مثل همين ترينري كه تو سايت گذاشتي (تامب ريدر)
بعد ايكون نبايد پرچم ايران باشه بايد ايكون طراحي كنيد
البته اينا همش يه نظر هستش. كه به ذهنم رسيد
حالا شرايط رو اعلام كن تا بعدا

آخرین ویرایش:
خوب ، بهتره ديگه شرايط رو اعلام کنم
اما اينطور که معلومه نتونستم افرادي که مد نظرم هستند رو پيدا کنم
البته شرايط کمي مشکل هستند ولي من چون ميخواستم يه تيم حرفه اي تشکيل بشه اين شرايط رو گذاشتم وگرنه افراد و تيم هاي آماتور زيادي در حال فعاليت هستند
به هر حال من اين مطلب رو چند جاي ديگه مينوسم و شما هم اگه دوستي آشنايي سايتي چيزي ميشناسين يه خبري بهشون بدين
شرايط هم چيزهاي خيلي خاصي نيستند و يه ترينر ساز حرفه اي راحت از عهده اش بر مياد
لازم به ذکر است که تمام موارد زير (به غير از مورد 5) براي پيوستن به تيم ضروري ميباشد
1- آشنايي کامل با مراحل ساخت ترينر!
2- حداقل دو نمونه ترينر از بازي هاي روز(NFS:Carbon, Tomb Raider:Legend, The Sims 2, .........) يا ميني گيم ها (Motorama, Zuma , ...)
3- آشنايي کامل با انواع روش هاي ضد هک بازي ها مانند پروتکشن DMA و Multilevel pointers و توانايي از بين بردن آنها
4- آشنايي کامل و توانايي استفاده انواع ترفند ها مانند Code Injection
5- ترجيحا آشنايي با Teleporting ، Save Editing ، ساختن کد براي کنسول ها مانند PS2 و... (غير ضروري)
6- موارد جانبي مانند سيستم مناسب جهت اجراي بازي هاي روز ، کد نويسي تحت زبان وي بي (غير ضروري) ، دسترسي به اينترنت و.....
دوستاني که شرايط بالا رو دارند و مايل به همکاري هستند لطفا با E-mail من Dr.XJ.MY@gmail.com تماس بگيرند
با تشکر

بچه ها من دنبال چند نفر هم هستم که بتونن راهنمای بازی رو بنویسن
البته اگه خودشون بنویسن بهتره ولی اگه کسی حاضره ترجمش کنه به فارسی هم خوبه
اگه کسی مایله تو این بخش تو تیم باشه لطفا یه ایمیل به dr.xj.my@gmail.com بزنه و اطلاع بده

ای بابا دکتر جون.....
فکر کنم با این اوصاف این پیشنهاد جالب تو هم بشه همون قضیه ساخت دیکشنری بازی !! ;)
این جور کارا فقط کار خودته استاد . :blushing:
شوخی : لطفا با این پیشنهادات جالب اما کم طرفدار (کم طرفدار بدلیل یه مشکل حاد که تو وجود اکثرمون هست) تعداد پست هاتو زیاد نکن !!!!!! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

ای بابا دکتر جون.....
فکر کنم با این اوصاف این پیشنهاد جالب تو هم بشه همون قضیه ساخت دیکشنری بازی !! ;)
این جور کارا فقط کار خودته استاد . :blushing:
شوخی : لطفا با این پیشنهادات جالب اما کم طرفدار (کم طرفدار بدلیل یه مشکل حاد که تو وجود اکثرمون هست) تعداد پست هاتو زیاد نکن !!!!!! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
نه این دفعه فرق میکنه(باید فرق کنه)
این مطلب رو خیلی جاها گفتم
خیلی ها این مطلب رو میبینن + کاربرای بازی سنتر هم زیاد شدن
یعنی تو ایران 4 نفر پیدا نمیشن که ترینر بسازن؟:confused:
امیدوارم که بشه

جواب شوخی: من اول تو تالار مباحث گوناگون نوشته بودم و مدیر ها زحمت کشیدن و منتقلش کردن
اتفاقا الان تو فکر زدن یه تاپیک هستم به نام بازی سازی Play Station 4 که اون تو هم میخوام پستهامو زیاد کنم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بعد از یه شیش ماه گفتم این جا پست بزنم تاپیک بیاد بالا شاید یه فرجی شد :)

البته الان دیگه خیلی جدی نیستم تو این زمینه ولی اگه بشه دوباره میرم تو نخش ;)

بعد از یه شیش ماه گفتم این جا پست بزنم تاپیک بیاد بالا شاید یه فرجی شد :)

البته الان دیگه خیلی جدی نیستم تو این زمینه ولی اگه بشه دوباره میرم تو نخش ;)
منم گفتم توی این تاپیک بعد از 6 ماه بعد یک پست دیگه بزنم شاید دوباره فرج شد. من هستم. اگر گروه تشکیل شد بهم P.M بزنید.

سلام
اگر بخواین منم هستم.
فقط دو تا چیز رو از الان بگم:
1.بازی های جدید یه خورده دیر بدستم می رسه.حداقل 2 هفته.
2.برنامه نویسی بلد نیستم.
از شرایط هم فقط مرحله ی 5 رو نمی تونم مگرنه بقیش رو می تونم.
اگر خواستین ترینر نمونه هم می تونم بزارم.
البته ترینر رو با نرم افزاری های اماده می سازم مثل:gts .چون همونطوری که گفتم برنامه نویسی بلد نیستم.
اگر خواستید در خدمتم.

ما هم هستیم ! :love::biggrin1:
یعنی از خیلی وقت ها بوده ایم تا بوده باشیم تا بودندگان بوده باشند تا حذب بوده تشکیل شود !:biggrin1::biggrin1:
( این بالایی رو شوخی کردم :arrowd: )
ما هم رو به تیمتون عضو کنید !:love::love:
البت کنکوری هستیم و یک وقتهایی نمی تونیم به موقع حاضر شیم ! ;)

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

whatcolor_isblack.jpg

خوش به حالتون ما که ترینر قبلا یه چند تایی ساختیم ولی به دلیل دانشگاه وقت نمی کنم چون دانشگاه تو شهر خودم نیست می تونم ترینر بسازم البته بعضی مواقع مثل پایان ترم یا عید یا تابستان .
الان هم حدود دو سه هفته خونه خودمان هستم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or