تشکیل انجمن رقیبان ایرانی در Live

بچه ها من یک سوال داشمتم و چون دیدم در مورد Winning Eleven 2007 صحبت شد همنجا بگم.

من با ADSL 512 خیلی راحت همه بازی ها رو انجام میدم مثلا Gears of War و Fifa ولی هر موقع میخوام Winning بازی کنم خیلی کند هست . کلا 10 یا 15 بار که امتحان کردم 2 بار با سرعت خوب بازی کردم و همیشه اول بازی خیلی کنده و کم کم بهتر میشه .. کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟؟ یا برای کسی اینجوری بوده . من خودم فکر کردم شاید server خیلی شلوغه ولی فکر کنم ماله gears of war که خیلی شلوغ تره تا winning.

اگر ممکنه پاسخ بدین.

بچه ها من یک سوال داشمتم و چون دیدم در مورد Winning Eleven 2007 صحبت شد همنجا بگم.

من با ADSL 512 خیلی راحت همه بازی ها رو انجام میدم مثلا Gears of War و Fifa ولی هر موقع میخوام Winning بازی کنم خیلی کند هست . کلا 10 یا 15 بار که امتحان کردم 2 بار با سرعت خوب بازی کردم و همیشه اول بازی خیلی کنده و کم کم بهتر میشه .. کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟؟ یا برای کسی اینجوری بوده . من خودم فکر کردم شاید server خیلی شلوغه ولی فکر کنم ماله gears of war که خیلی شلوغ تره تا winning.

اگر ممکنه پاسخ بدین.
دوست عزیز برای این weکنده چون خوده بازی شلوغه نمیشه بازی کرد . فقط اگه بخواهی با سرعت نسبتا خوبی بازی کنی باید با ایران باشه من امتحان کردم سرعتش خوب بود.

سلام دوستان
همانطور که می دانید سرعت اتصال ما که در ایران هستیم با یکدیگر به دلیل نبود پينگ بالا در LIVE میتواند بسیار مناسب باشد. به همین منظور از کلیه دارندگان سرویس LIVE GOLD که امکان بازی آنلاین دارند و از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند دعوت می کنم که با قرار دادن ID خود در Live و بازیهای مورد علاقه برای بازی آنلاین این امکان را برای خود فراهم کنیم که اگر نمی توانیم به راحتی و درستی با بقیه دنیا بازی کنیم حداقل خودمان با خودمان بازی کنیم.

برای شروع ID من در Live عبارتست از: Soliba
بازیهایی هم که شدیدا در live بازی می کنم: Winning Eleven 2007 و ...

به امید دیدار
سهیل
اقا دمت گرم.
ID منم Cipher 666هست.
نوكره همتون.

سلام .
متاسفانه دوستان این اپدیت جدید دیگه به شما اجازه نمیده که بیشتر از یک بار Id بسازید و از اکانت گلدش استفاده کنید . تنها راه برای بازی کردن تو لایو خریدن اکانتهای گلد هست .

اگر ممکنه پاسخ بدین.

دوست عزیز من بالای 100 مسابقه آنلاین در Winning Eleven دارم. تجربه نشون می ده که با 2 دسته افراد می توانید با سرعت بسیار خوب بازی کنید:
1- افرادی که در خود ایران زندگی می کنند.
2- افرادی که واقعا در خود آمریکا زندگی می کنند.

اگر برای بازی از ساعت 9 شب به بعد بوقت تهران مشغول بشی با آمریکایی ها خواهی افتاد.
من تقریبا با هر کشوری بازی کرده ام. صربستان-اسپانیا-برزیل- مکزیک- عربستان-فرانسه-انگلیس و ... عموما برزیلی ها و مکزیکی ها بیشتر از بقیه کشورها بازیکن دارند و سرعتشون هم متوسط هست.
در Winning Eleven اگر تا دقیقه 3:30 بازی سرعت عادی نشد مطمئن باشید که دیگه عادی نمیشه.

با تشکر
سهیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or