تشکیل استودیوی جدید توسط دو کارمند سابق Naughty Dog

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
Big Red Button نام استودیوی جدیدی ست که Bob Rafai و E. Daniel Arey تشکیل داده اند .

34ilsmf.jpg

Bob Rafai کارگردان هنری سابق Naughty Dog بوده که سرپرستی بازیهای Crash Bandicoot و Jak and Daxter در قسمت Visual رو به عهده داشته و همچنین در کارگردانی هنری Uncharted: Drake's Fortune نقش بسزایی داشته .

E. Daniel Arey نیز طراحی قدیمی و کارگردانی خلاق در Naughty Dog بوده که در خلق بازیهای Gex ، Crash Bandicoot ، Jak & Daxter و Uncharted: Drake's Fortune نقش اساسی داشته .

یکی از اهداف این استودیو به این شکل اعلام شده : " ساخت بازیهایی که شما میخواهید نگاه کنید و ساخت فیلم هایی که شما میخواهید بازی کنید ! "

گفته شده این استودیو در حال کار بر روی طرح اولیه 6 عنوان جدید میباشد .

واقعا بازیهای این استودیوی جدید دیدن داره.
ای کاش بازیهای درست و حسابی بسازند وگر نه چیزی که زیاده استودیوی آشغالی.

گفته نشده روي PS3! كار ميكنند يا X360 ؟
مگه اين ها چقدر مهم اند كه! اينقدر مردم ازشون تعريف ميكنه. كارمند ساده بودن ديگه:biggrin1:

مگه اين ها چقدر مهم اند كه! اينقدر مردم ازشون تعريف ميكنه. كارمند ساده بودن ديگه

از Insomniac و Naughty Dog و Ready At Dawn و Eat sleep Play چه انتظاری داشتی حالا از Big Red Button داشته باش :)
ولی من هنوزم از این که Dan Arey در Big Red Button باشه مطمئن نیستم.

نیما می گما لینک این خبرت رو میدی؟!
چون من قبلا یه جا خونده بودم Dan Arey بعد از استعفا از Naughty Dog به Ready At Dawn پیوسته!!!!!!!!

http://ps3.ign.com/articles/852/852658p1.html

مگه اين ها چقدر مهم اند كه! اينقدر مردم ازشون تعريف ميكنه. كارمند ساده بودن ديگه:biggrin1:

نه اتفاقا هر دو یکی از ارکان مهم و اصلی در Naughty Dog بودند ، بازیهای Naughty Dog هم که فکر میکنم همه قبول دارند بازیهای خیلی خوبی بودند ...

این خبر من یکی رو که خیلی خوشحال کرد.
هنوز کراش های 1و2و3 و تیم ریسینگ یادم نمیره!واقعا بعد از این که این شرکت دست از کراش برداشت جز تقلید و مسخره بازی چی دیدیم؟
خدا کنه بازی هاش مثل قبل هیجان داشته باشه!
شدیدا منتظرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or