koorosh sh کاربر سایت Jan 20, 2012 #16 [FONT=Arial, Helvetica]Lucia/Chii from DMC2[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica]Ada - Resident Evil [/FONT] :d
[FONT=Arial, Helvetica]Lucia/Chii from DMC2[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica]Ada - Resident Evil [/FONT] :d
kiansafa کاربر سایت Jan 20, 2012 #17 من که اینا شدم: DMC: Lucia/Chii from DMC2 Resident Evil: Chris Redfield Silent Hill: James Sunderland این همونی بود که دنبال زنش رفت سایلنت هیل دیگه؟
من که اینا شدم: DMC: Lucia/Chii from DMC2 Resident Evil: Chris Redfield Silent Hill: James Sunderland این همونی بود که دنبال زنش رفت سایلنت هیل دیگه؟
devil girl کاربر سایت Jan 22, 2012 #18 نوشته شده توسط kiansafa: من که اینا شدم: DMC: Lucia/Chii from DMC2 Resident Evil: Chris Redfield Silent Hill: James Sunderland این همونی بود که دنبال زنش رفت سایلنت هیل دیگه؟ بیشتر... آره همونه :d
نوشته شده توسط kiansafa: من که اینا شدم: DMC: Lucia/Chii from DMC2 Resident Evil: Chris Redfield Silent Hill: James Sunderland این همونی بود که دنبال زنش رفت سایلنت هیل دیگه؟ بیشتر... آره همونه :d
Dante .D.H کاربر سایت Jun 4, 2013 #19 Devil May Cry : 1.Sparda 2.Dante Resident Evil : 1.Carlos 2.Ada Final Fantasy : 1.Squall LeonHeart 2.Red-xiii(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 3.Sporty این final fantasy زیاد به دلم نشد به خصوص دومی !!!!!!
Devil May Cry : 1.Sparda 2.Dante Resident Evil : 1.Carlos 2.Ada Final Fantasy : 1.Squall LeonHeart 2.Red-xiii(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 3.Sporty این final fantasy زیاد به دلم نشد به خصوص دومی !!!!!!
James Bond کاربر سایت Jun 4, 2013 #20 [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Max Payne 100%
barneysawyer کاربر سایت Jun 4, 2013 #21 تو اویل نفر اول واسم در اومد لئون (لذت بردم ) 3 بقیه هم در اومدن الکسیا و ربکا و کلر (جالبه اولش از آدم می پرسه شما مردی یا زن) نفر 6 ام شد وسکر (حال نکردم باید می گذاشت نفر دوم ) دویل می کرای هم بی خیال شاسگوله کلا زدم من مردم مامان دانته می یاره
تو اویل نفر اول واسم در اومد لئون (لذت بردم ) 3 بقیه هم در اومدن الکسیا و ربکا و کلر (جالبه اولش از آدم می پرسه شما مردی یا زن) نفر 6 ام شد وسکر (حال نکردم باید می گذاشت نفر دوم ) دویل می کرای هم بی خیال شاسگوله کلا زدم من مردم مامان دانته می یاره
ce7en44 کاربر سایت Jun 4, 2013 #22 سایلنت هیل جیمز ساندرلند از SH2 فاینال فانتزی وینسنت از FF VII ولی با دومی Squall LeonHeart ( کی هست ؟ :d) DMC دانته اسپاردا RE کارلوس از RE3 Max Payne : Frankie the Bat Niagra ( خوبه نگفت مونا سا@ک*س :d ) Mafia2 creepy old lady ( شرم آوره :d ) آخرین ویرایش: Jun 5, 2013
سایلنت هیل جیمز ساندرلند از SH2 فاینال فانتزی وینسنت از FF VII ولی با دومی Squall LeonHeart ( کی هست ؟ :d) DMC دانته اسپاردا RE کارلوس از RE3 Max Payne : Frankie the Bat Niagra ( خوبه نگفت مونا سا@ک*س :d ) Mafia2 creepy old lady ( شرم آوره :d )
.:KATATONIA:. کاربر سایت Jun 5, 2013 #23 ما كه max payne رفتيم و اين شديم : Frankie "The Bat" Niagara