تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

3207124601.png

مال من چطوره؟

3207398023.png

آقای salar_dariush اگر بگه برای من چطوره ممنون میشم . . .

رفیق اوضاع پینگت خرابه.پیشنهاد میکنم isp رو عوض کنی.چون آنلاین بازی کردن با این اذیتت میکنه.دیگه حداکثر پینگ تا لندن باید زیر 200 باشه.معقولش باید بین(برای ما ایرانیا) 100 تا 160 فوقش تا 180

رفیق اوضاع پینگت خرابه.پیشنهاد میکنم isp رو عوض کنی.چون آنلاین بازی کردن با این اذیتت میکنه.دیگه حداکثر پینگ تا لندن باید زیر 200 باشه.معقولش باید بین(برای ما ایرانیا) 100 تا 160 فوقش تا 180

آخه من هر روز دارم آنلاین بازی میکنم و اصلا Delay ندارم.
منظور شما از اینکه isp رو عوض کنم چیه؟ یعنی یه شرکت دیگه؟

آخه من هر روز دارم آنلاین بازی میکنم و اصلا Delay ندارم.
منظور شما از اینکه isp رو عوض کنم چیه؟ یعنی یه شرکت دیگه؟
چه بازی رو میزنی که لگ نداره؟؟(اگه بازی های ea رو میزنی که اون هیچ)
آره منظورم همونه

آخرین ویرایش:
تمام بازیها: مثلا FIFA و PES و NFS و GTA و COD

- - -ویرایش - - -

3209070688.png
تویه این بازی هایی که گفتی فیفا و nfsو cod که مشکلی نداری (چون سرور های خوبی دارن).ولی تویه pes بعید میدونم چون لگ خیلی بدی داره و وقتی پاس میدی 2 یا 3 ثانیه بعد عمل میکنه.در مورد gta ، این بازی طوری طراحی شده که اگه شما با دیال آپ هم بازی کنی:d;) برای شما لحظه ای در حین رانندگی یا تیر اندازی لگ رو به چشم شما نمیاره.در اصل لگ شما رو طرف مقابل شما میبینه که از این ور به اونور میری یا کارکترت یهو غیب میشه (یا حتی وقتی سوار ماشین هستی)اگه با یکی از دوستان بازی کنی و هد ست داشته باشی اون شرایط شما رو بهتر میتونه برات توضیح بده در حین بازی کردن

- - -ویرایش - - -

3208331724.png

اینم لندن
خب وضعم چطوره الان؟
بد نیست، ولی شاید یه خورده لگ رو داشته باشی

تویه این بازی هایی که گفتی فیفا و nfsو cod که مشکلی نداری (چون سرور های خوبی دارن).ولی تویه pes بعید میدونم چون لگ خیلی بدی داره و وقتی پاس میدی 2 یا 3 ثانیه بعد عمل میکنه.در مورد gta ، این بازی طوری طراحی شده که اگه شما با دیال آپ هم بازی کنی:d;) برای شما لحظه ای در حین رانندگی یا تیر اندازی لگ رو به چشم شما نمیاره.در اصل لگ شما رو طرف مقابل شما میبینه که از این ور به اونور میری یا کارکترت یهو غیب میشه (یا حتی وقتی سوار ماشین هستی)اگه با یکی از دوستان بازی کنی و هد ست داشته باشی اون شرایط شما رو بهتر میتونه برات توضیح بده در حین بازی کردن

والا من که هر روز دارم PES بازی میکنم و به طرف هم همیشه میگم Good Connection و اونم میگه of curse
شما نمیدونم به چی میگی اینترنت. اصلا تشخیص سرعت چه تخصصیه که شما داری؟
من هی میگم هی لگی ندامر هی میگی لگ داری...

والا من که هر روز دارم PES بازی میکنم و به طرف هم همیشه میگم Good Connection و اونم میگه of curse
شما نمیدونم به چی میگی اینترنت. اصلا تشخیص سرعت چه تخصصیه که شما داری؟
من هی میگم هی لگی ندامر هی میگی لگ داری...

رفیق من نه تخصص دارم نه چیزی من پینگ شما رو با خودم مقایسه میگنم این پینگ منه و کلی هم pes رو بازی کردم هم ایرانی هم خارجی .و در بازی با هر دوشون لاست کانکشن میشد چه برسه به لگ(لگ داشتنش جوری بود که من وقتی پاسو میدادم 2 ثانیه بعد پاس میرفت).
این پینگ من
3209228718.png

حالا با پینگ 215 خودت مقایسه کن باید چه جوری باشه

آخرین ویرایش:
اینم یعنی با فعال کردن سرویس گیم

3210982961.png

ظهر به بعد این پینگ میاد رو 200 و دانلود ها میشه 60/70 kb
پیگیری کردم میگن دیتا بیس اصفهان ضعیفه
یعنی درسته اصفهانی سایت شما ها هم مشکل منو تو انلاین بازی کردن دارید؟

آخرین ویرایش:
اینم یعنی با فعال کردن سرویس گیم

3210982961.png

ظهر به بعد این پینگ میاد رو 200 و دانلود ها میشه 60/70 kb
پیگیری کردم میگن دیتا بیس اصفهان ضعیفه
یعنی درسته اصفهانی سایت شما ها هم مشکل منو تو انلاین بازی کردن دارید؟

خوبه مهمد جان با این میتونی راحت آنلاین بزنی.
کلا اصفهان اینترنت درستو درمون نداره(البته هیچ جایه ایران نداره)ولی پسر خالم از صبا نت گرفته بود میگفت بد نیست
مخابراتش هم که نامحدودش ذغالی ذغالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or