تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

نه من به پینگ کاری ندارم سرعتم خطریه !!!

این سرعت دانلود برای نت 128 زیادی زیاد نیست ؟؟؟
Untitled11095.jpg

الان مشکل شما چیه ، سرعتت رو گذاشتی هر چقدر هم بالا باشه مهم نیست . مهم کیفیت خط شما و پینگه که به معنای واقعی کلمه افتضاحه .
برای بازی کردن باید پینگ زیر 200 باشه .
من الان اصلا هیچ مشکل لگ و پینگ ندارم من این کار رو با دور ترین نقطه دنیا کردم !!!
فقط تعجبم از اینه که چرا انقد سرعت نتم زیاد شده از دیروز تا حالا !؟؟!!

من الان اصلا هیچ مشکل لگ و پینگ ندارم من این کار رو با دور ترین نقطه دنیا کردم !!!
فقط تعجبم از اینه که چرا انقد سرعت نتم زیاد شده از دیروز تا حالا !؟؟!!
شما اگر میخوای تست کنی پینگ واقعیت چنده این دو تا رو توی RUN بنویس : چ
ping names.co.uk -t
ping yahoo.com -t
اولی با انگلیس و دومی با امریکا

این تست من با لندن هست..
ولی با باکو 450 هست.میخواستم بدونم یعنی من با انگلستان میتونم راحت تر بازی کنم.
برای من بازی با ایران سختره تا با امریکا؟

یک سوال من داشتم.لطفا جواب بدید.من سرعت 512 گرفتم و باید سرعت دونلود من بالای 30 باشه.اینطور که پرسیدم.مشکل از سیم کشی بیرون ساختمون و مخابرات هست.میخواستم بپرسم اگر مشکل سرعت من بهتر بشه .روی پینگ هم تاثیر میزاره؟
در ضمن باید بگم.من خیلی در مخابرات اشنا دارم. ایا راهی هست که به اون ها بگم تا باعث بشه پینگ بهتری داشته باشم؟؟
راستی میشه با پینگ 270 برای london در بازی پرو 2009 با سرور لندن بازی کرد؟؟؟

یک سوال من داشتم.لطفا جواب بدید.من سرعت 512 گرفتم و باید سرعت دونلود من بالای 30 باشه.اینطور که پرسیدم.مشکل از سیم کشی بیرون ساختمون و مخابرات هست.میخواستم بپرسم اگر مشکل سرعت من بهتر بشه .روی پینگ هم تاثیر میزاره؟
در ضمن باید بگم.من خیلی در مخابرات اشنا دارم. ایا راهی هست که به اون ها بگم تا باعث بشه پینگ بهتری داشته باشم؟؟
راستی میشه با پینگ 270 برای london در بازی پرو 2009 با سرور لندن بازی کرد؟؟؟

اگه سرعت 512 داری و IP Valid هستش سرعت دانلود شما باید 64 باشه.

چون هیچ وقت 100% پهنای باندت استفاده نمیشه باید بین 55 تا 60 باشه.

پینگ هم مربوط به ISP میشه و هم به مرکزمخابراتی.

من با پینگ 350 هم فوتبال زدم بدون مشکل

اگه سرعت 512 داری و IP Valid هستش سرعت دانلود شما باید 64 باشه.

چون هیچ وقت 100% پهنای باندت استفاده نمیشه باید بین 55 تا 60 باشه.

پینگ هم مربوط به ISP میشه و هم به مرکزمخابراتی.

من با پینگ 350 هم فوتبال زدم بدون مشکل

من وقتی ping 4.2.2.4 را میزنم .به من میده 189 .ولی همین الان در سایت speedtest برای london تست کردم.
راستی من در تنظیمات مودم خودم به جای گزینه ppoe گزینه bridge را زدم تا بخوام با کانکشن به اینترنت برم.سرعت اینترنت من خیلی بیشتر شد.مخصوصا وقتی سایت ها را باز میکنم.سرعت دونلود هم حدود 7 تا 10 کیلو بایت اضافه شده.دلیلش چیه؟
راستی.من الان که داشتم یک موزیک را دونلود میکردم.سرعت دونلود خیلی عجیبی داشتم.یعنی 2 ثانیه روی 30 بود و دوثانیه روی 25.حتی روی 16 هم میرفت.یعنی در 2 دقیقه دنلود همینطوری سرعتش تغییر میکرد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟/؟

یک سوال دیگه هم داشتم.من مثلا یک فایل را از توی کامپیوتر دونلود میکنم و همون فایل را از طرف ps3 .مثل اپدیت .سرعت دونلود ps3 نصف سرعت دونلود کامپیوتر هم نیست.چرا؟؟؟ایا امکان داره من کانکشن در ps3 را بد ساخته باشم.

مطمئنی 128 شاتل داری؟
سرعتتkb 128 نیست 2 mb هست.:confused:
پینگت چندان خوب نیست.
==
632204236.png
آره بابا 128 ه:biggrin1:خیلی خوب از پی اس 3 دانلود میکنه. با همون سرعتی که با پی سی میگیرم.30 مگ رو تو 1 دقیقه دان میکنه.
من با این پینگ pes2010 رو راحت بازی میکنم که. یعنی برای بقیه بازیا به درد نمیخوره؟؟:(
راستی پینگ هرچی پایین تر باشه بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or