نوشته دیگه پارس آنلاین !!!شما از صبا نت گرفتی ؟ مال پسر خاله ی من هم همین قدره .
الان مشکل شما چیه ، سرعتت رو گذاشتی هر چقدر هم بالا باشه مهم نیست . مهم کیفیت خط شما و پینگه که به معنای واقعی کلمه افتضاحه .نوشته دیگه پارس آنلاین !!!
من الان اصلا هیچ مشکل لگ و پینگ ندارم من این کار رو با دور ترین نقطه دنیا کردم !!!الان مشکل شما چیه ، سرعتت رو گذاشتی هر چقدر هم بالا باشه مهم نیست . مهم کیفیت خط شما و پینگه که به معنای واقعی کلمه افتضاحه .
برای بازی کردن باید پینگ زیر 200 باشه .
شما اگر میخوای تست کنی پینگ واقعیت چنده این دو تا رو توی RUN بنویس : چمن الان اصلا هیچ مشکل لگ و پینگ ندارم من این کار رو با دور ترین نقطه دنیا کردم !!!
فقط تعجبم از اینه که چرا انقد سرعت نتم زیاد شده از دیروز تا حالا !؟؟!!
ارش جون بستگي به سرور هم داره.من با 300 راحت KZ2 ميزنمشما اگر میخوای تست کنی پینگ واقعیت چنده این دو تا رو توی RUN بنویس : چ
ping names.co.uk -t
ping yahoo.com -t
اولی با انگلیس و دومی با امریکا
ping names.co.uk -t = 280msشما اگر میخوای تست کنی پینگ واقعیت چنده این دو تا رو توی RUN بنویس : چ
ping names.co.uk -t
ping yahoo.com -t
اولی با انگلیس و دومی با امریکا
یک سوال من داشتم.لطفا جواب بدید.من سرعت 512 گرفتم و باید سرعت دونلود من بالای 30 باشه.اینطور که پرسیدم.مشکل از سیم کشی بیرون ساختمون و مخابرات هست.میخواستم بپرسم اگر مشکل سرعت من بهتر بشه .روی پینگ هم تاثیر میزاره؟
در ضمن باید بگم.من خیلی در مخابرات اشنا دارم. ایا راهی هست که به اون ها بگم تا باعث بشه پینگ بهتری داشته باشم؟؟
راستی میشه با پینگ 270 برای london در بازی پرو 2009 با سرور لندن بازی کرد؟؟؟
اگه سرعت 512 داری و IP Valid هستش سرعت دانلود شما باید 64 باشه.
چون هیچ وقت 100% پهنای باندت استفاده نمیشه باید بین 55 تا 60 باشه.
پینگ هم مربوط به ISP میشه و هم به مرکزمخابراتی.
من با پینگ 350 هم فوتبال زدم بدون مشکل
مطمئنی 128 شاتل داری؟
آره بابا 128 ه:biggrin1:خیلی خوب از پی اس 3 دانلود میکنه. با همون سرعتی که با پی سی میگیرم.30 مگ رو تو 1 دقیقه دان میکنه.مطمئنی 128 شاتل داری؟
سرعتتkb 128 نیست 2 mb هست.:confused:
پینگت چندان خوب نیست.
==