misam1606 کاربر سایت Dec 14, 2013 #721 سلام این چطوره? میتونم با این پینگ کالاف گوست بازی کنم? Speedtest.net by Ookla - My Results
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Dec 14, 2013 #722 نوشته شده توسط misam1606: سلام این چطوره? میتونم با این پینگ کالاف گوست بازی کنم? Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... بله دوست من پینگتون خیلی عالی میتوانید بازی کنید و مشکلی نداره
نوشته شده توسط misam1606: سلام این چطوره? میتونم با این پینگ کالاف گوست بازی کنم? Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... بله دوست من پینگتون خیلی عالی میتوانید بازی کنید و مشکلی نداره
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Dec 15, 2013 #724 نوشته شده توسط salar_dariush: Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... شما دیگه باید از پست های من یاد گرفته باشی که چه نوع پینگی خوبه و یا چه نوع بده
نوشته شده توسط salar_dariush: Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... شما دیگه باید از پست های من یاد گرفته باشی که چه نوع پینگی خوبه و یا چه نوع بده
salar_dariush کاربر سایت Dec 15, 2013 #725 نوشته شده توسط se.phi.roth: شما دیگه باید از پست های من یاد گرفته باشی که چه نوع پینگی خوبه و یا چه نوع بده بیشتر... :dدیشب همین جوری تست پینگ گرفتم .گفتم بزارمش اینجا بد نیست
نوشته شده توسط se.phi.roth: شما دیگه باید از پست های من یاد گرفته باشی که چه نوع پینگی خوبه و یا چه نوع بده بیشتر... :dدیشب همین جوری تست پینگ گرفتم .گفتم بزارمش اینجا بد نیست
salar_dariush کاربر سایت Dec 16, 2013 #727 نوشته شده توسط mohammad169471: پینگ من: بیشتر... برو حالشو ببر.عالیست آخرین ویرایش: Dec 17, 2013
salar_dariush کاربر سایت Dec 18, 2013 #728 اینم تست من همین الان گرفتم لندن: Speedtest.net by Ookla - My Results آمریکا: Speedtest.net by Ookla - My Results
اینم تست من همین الان گرفتم لندن: Speedtest.net by Ookla - My Results آمریکا: Speedtest.net by Ookla - My Results
salar_dariush کاربر سایت Dec 19, 2013 #730 نوشته شده توسط mohamada: منم اوضاعم بد نی: Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... چرا دیگه بده:d
نوشته شده توسط mohamada: منم اوضاعم بد نی: Speedtest.net by Ookla - My Results بیشتر... چرا دیگه بده:d
™MASOUD 3 کاربر سایت Dec 19, 2013 #731 http:// مخابرات تهران 1 مگ نامحدود (فقط ساعت 2.30 تا 6 صبح بهترین حالتشه)
salar_dariush کاربر سایت Dec 19, 2013 #733 نوشته شده توسط ™MASOUD 3: http:// مخابرات تهران 1 مگ نامحدود (فقط ساعت 2.30 تا 6 صبح بهترین حالتشه) بیشتر... اتفاقا تویه اون ساعت بعضی مواقع خوب عمل نمیکنه.تویه ساعت شلوغی هم یه تست بزن .3 تا پست بالاتر از خودت تست پینگ زدم ساعت 6:40 بعد از ظهره. ولی خوبه - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط mehrdad122: المان لندن امریکا یک مگ مخابرات بیشتر... پرچم مخابرات همیشه بالاست:d
نوشته شده توسط ™MASOUD 3: http:// مخابرات تهران 1 مگ نامحدود (فقط ساعت 2.30 تا 6 صبح بهترین حالتشه) بیشتر... اتفاقا تویه اون ساعت بعضی مواقع خوب عمل نمیکنه.تویه ساعت شلوغی هم یه تست بزن .3 تا پست بالاتر از خودت تست پینگ زدم ساعت 6:40 بعد از ظهره. ولی خوبه - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط mehrdad122: المان لندن امریکا یک مگ مخابرات بیشتر... پرچم مخابرات همیشه بالاست:d
mehrdad122 کاربر سایت Dec 19, 2013 #734 سلام دوستان من الان پینگم رو تو شلوغ ترین ساعت گرفتم ایا بازم میتونم بازی کنم لندن المان
salar_dariush کاربر سایت Dec 19, 2013 #735 نوشته شده توسط mehrdad122: سلام دوستان من الان پینگم رو تو شلوغ ترین ساعت گرفتم ایا بازم میتونم بازی کنم لندن المان بیشتر... یکمی اذیتت میکنه ولی بد نیست
نوشته شده توسط mehrdad122: سلام دوستان من الان پینگم رو تو شلوغ ترین ساعت گرفتم ایا بازم میتونم بازی کنم لندن المان بیشتر... یکمی اذیتت میکنه ولی بد نیست