تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

دوستان این پینگ چطوره ؟
2910949051.png

256 مخابرات

خوبه میتونی راحت بازی کنی
ولی من فکر نکنم شما بتونی راحت بازی کنید چون شما باید یه سری اطلاعاتو از سرور دانلود(مثه موقعیت حریف) کنید و یه سری اطلاعاتو روی سرور اپلود کنید (مثه وضعیت خودتان)
که فکر کنم این سرعت ها کافی نباشه در بعضی بازی ها

ولی من فکر نکنم شما بتونی راحت بازی کنید چون شما باید یه سری اطلاعاتو از سرور دانلود(مثه موقعیت حریف) کنید و یه سری اطلاعاتو روی سرور اپلود کنید (مثه وضعیت خودتان)
دقیقا سروری که داری باهاش بازی میکنی خیلی مهمه .این دوستمون واسه بازی هایی که سرور های قوی دارن مثل ea بسیار عالی میتونه بازی کنه ولی واسه بازی هایی که از خودشون یرور ندارن از جمله tlou و god ac چون سور هاشون مچ مکینگه بازی کردن یکم سخت میشه ولی قابل تحمله

عزیزان این واسه آنلاین بازی کردن چطوره؟ ب درد بخوره ؟؟ لگ دارم توی بازی ای مثل Call of Duty ؟؟؟

ممنون از پاسختون

Speedtest.net by Ookla - My Results
بله داداش پینگتون تا تهران خیلی بالاست .ولی تا لندن یا یکی از کشور های اروپایی پینگ بگیر بزار ببینیم چه طوره

اتفاقا با همون پینگی که گرفتم دارم مثل اب خوردن بازی میکنم هم bf 3 هم pes13 عالیه هیچ مشکلی هم نداشتم حتی 1 ذره هم لگ نداره
توی 80 درصد سرور ها توی bf3 پینگم 5 تا خط پر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or