barney stinson
کاربر سایت
دوستان این پینگ چطوره ؟
256 مخابرات
ولی من فکر نکنم شما بتونی راحت بازی کنید چون شما باید یه سری اطلاعاتو از سرور دانلود(مثه موقعیت حریف) کنید و یه سری اطلاعاتو روی سرور اپلود کنید (مثه وضعیت خودتان)خوبه میتونی راحت بازی کنی
دقیقا سروری که داری باهاش بازی میکنی خیلی مهمه .این دوستمون واسه بازی هایی که سرور های قوی دارن مثل ea بسیار عالی میتونه بازی کنه ولی واسه بازی هایی که از خودشون یرور ندارن از جمله tlou و god ac چون سور هاشون مچ مکینگه بازی کردن یکم سخت میشه ولی قابل تحملهولی من فکر نکنم شما بتونی راحت بازی کنید چون شما باید یه سری اطلاعاتو از سرور دانلود(مثه موقعیت حریف) کنید و یه سری اطلاعاتو روی سرور اپلود کنید (مثه وضعیت خودتان)
که فکر کنم این سرعت ها کافی نباشه در بعضی بازی ها
بله داداش پینگتون تا تهران خیلی بالاست .ولی تا لندن یا یکی از کشور های اروپایی پینگ بگیر بزار ببینیم چه طورهعزیزان این واسه آنلاین بازی کردن چطوره؟ ب درد بخوره ؟؟ لگ دارم توی بازی ای مثل Call of Duty ؟؟؟
ممنون از پاسختون
Speedtest.net by Ookla - My Results
ولی من فکر نکنم شما بتونی راحت بازی کنید چون شما باید یه سری اطلاعاتو از سرور دانلود(مثه موقعیت حریف) کنید و یه سری اطلاعاتو روی سرور اپلود کنید (مثه وضعیت خودتان)
که فکر کنم این سرعت ها کافی نباشه در بعضی بازی ها
اینجوری باشه که خیلی خوبهاتفاقا با همون پینگی که گرفتم دارم مثل اب خوردن بازی میکنم هم bf 3 هم pes13 عالیه هیچ مشکلی هم نداشتم حتی 1 ذره هم لگ نداره
توی 80 درصد سرور ها توی bf3 پینگم 5 تا خط پر بوده
خب چی کار باید بکنم ؟ کجای کدوم گزینه ؟