تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

اتفاقاً مشکل داره نباید با اون سرعت این پینگ رو داشته باشه ! با پشتیبانی تماس بگیر - چون در آلمان زندگی میکنی دارم بهت میگم تماس بگیر :>
امیر تو دیگه گیر نده ادم باید قانع باشه مخصوصا ما ایرانی ها که اونجا زندگی میکنیم

سلام دوستان با پینگ 290 میشه بازی کرد تقریبا راحت ؟
مال من با اسکاتلند 290 میده با مکزیکم 430

با لندن بگیر من پینگت رو با لندن مقایسه میکنم
البته فکر نکنم بشه چون اذیت میشی حالا بذار تا راهنمایت کنم

سلان نه نمیشه خیلی بالاست باید پایین تر از 200 باشه;)

با همین پینگ من امروز کیلزون 3 بازی کردم ریجن خاور میانه اصن لگ نداشت!!!!!!!!

خوب کیل زون 3 داستانش فرق میکنه
کیل زون 3 سرورش خیلی قوی هست و حتی میشه با سرعت 128 هم بازی کرد
شما اگر میتوانی با بازی های دیگه امتحان کنید نه فقط کیل زون
ممنون

به سلامتی دیگه تست سرعت هم تعطیل شد

سایت اسپید تست رو هم فی ل تر کردن

بله بله کلا دوستان خسته نباشند
همش تعصیر این برنامه تک شو هست که تبلیغ سایت اسپید تست رو کرد که اخرش این طوری شد:(
الان برای خودم با برنامه RUN پینگم رو گرفتم زده برام 174 ولی ای کاش همین جوری بود:|

نه ***** نیست

- - -ویرایش - - -

نه فی ل تر نیست

- - -ویرایش - - -

اینم پینگ منه با این وظعیت فی ل تر http://www.speedtest.net/result/2758856967.png

یزد تا لندن
البته سرعت تا دیویستا هم میاد
خوبه میتوانی بازی کنی

نه ***** نیست

- - -ویرایش - - -

نه فی ل تر نیست

- - -ویرایش - - -

اینم پینگ منه با این وظعیت فی ل تر http://www.speedtest.net/result/2758856967.png

یکمی اذیت میشی البته میگی با ف یلتر شکن تست کردی و نمیشه زیاد بهش اطمینان داشته باشی ولی با همینم میشه بازی کرد

2762073172.png

من با اسپید تست پینگم روی 180 تا 200 هست (حتی تا 300 هم میره) جالبه خودم که پینگ گوگل رو میگیرم روی 130 تا 140 هست (220 وقتی انور میشه 300)
مودم رو که خاموش روشن می کنم پینگ حالت نرمال پبدا میکنه
این نشون میده همچنان اینترنت داغونه - البته میشه بازی کرد ولی بعضی موقع ها لگ میگیره

آخرین ویرایش:
خوبه میتوانی بازی کنی

یکمی اذیت میشی البته میگی با ف یلتر شکن تست کردی و نمیشه زیاد بهش اطمینان داشته باشی ولی با همینم میشه بازی کرد
نه دوست عزیز من با ***** شکن نزدم اون دوستمون گفت سایت اسپید تست فی لتره من گفتم نه ***** نیست ولی با این اوضاع رای گیری فی لترا قوی رو سروره واسه همین رو سرعت نت خیلی تاثیر داره همین

نه دوست عزیز من با ***** شکن نزدم اون دوستمون گفت سایت اسپید تست فی لتره من گفتم نه ***** نیست ولی با این اوضاع رای گیری فی لترا قوی رو سروره واسه همین رو سرعت نت خیلی تاثیر داره همین

اهان
ولی دوست من سعی کن همیشه توی ساعات خلوت بازی کنی مثلا شب ها اصلا بازی نکن چون واقعا سرورها شلوغ میشه همه میذارن برای دانلود و چیزی برای شما نمیمونه
مسعی ظهر به بعد بازی کنی تا ساعت 10 شب عالی سرعت و پینگ
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or