تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

آقا آنلاین رو بیخیال.
اصلا اینترنت ترکیده کلا!
سرعت های 512 شده مثل دایال آپ!!
چی کارکنیم حالا ؟
درست میشه به نظرتون؟اونایی که اطلاعات بیشتری دارن بگن!ما که نمیدونیم پورت و این حرفا چیه و کی میبنده و می باز میکنه و ...! اما ظاهرا اینا مقدمات اینترنت ملیه!نه؟

آقا آنلاین رو بیخیال.
اصلا اینترنت ترکیده کلا!
سرعت های 512 شده مثل دایال آپ!!
چی کارکنیم حالا ؟
درست میشه به نظرتون؟اونایی که اطلاعات بیشتری دارن بگن!ما که نمیدونیم پورت و این حرفا چیه و کی میبنده و می باز میکنه و ...! اما ظاهرا اینا مقدمات اینترنت ملیه!نه؟
عزیز دندون به جیگر بگیرید ایشالله درست میشه فقط یکمی صبر کنی تا اوضاع دوباره مثله قبل بشه

کار از دندون رو جیگر گذاشتن دیگه گذشته ,, من قبلا با اینترنت مخابرات بدونه هیچ مشکلی بازی میکردم ولی الان سرعتم تو Psn رو دایال آپ قفل شده ,, کار به آی اس پی های دیگه هم میرسه...

کار از دندون رو جیگر گذاشتن دیگه گذشته ,, من قبلا با اینترنت مخابرات بدونه هیچ مشکلی بازی میکردم ولی الان سرعتم تو Psn رو دایال آپ قفل شده ,, کار به آی اس پی های دیگه هم میرسه...

رسیده داداش!
من چند نفر رو چک کردم.همه مشکل دارن.
من خودم وایمکس ایرانسل دارم!اون که تو تعطیلاته کلان.
از بچه هاییی که ADSL هم دارن پرسیدم مال اون ها هم خرابه.
اگه کار با دندون رو جیگر گذاشتن حل بشه ما حرفی نداریم.من ترسم از اینه که اینا مقدمه اینترنت ملی باشه!
اصلا چه کوفتی هست این اینترنت ملی.کسی چیزی میدونه؟

رسیده داداش!
من چند نفر رو چک کردم.همه مشکل دارن.
من خودم وایمکس ایرانسل دارم!اون که تو تعطیلاته کلان.
از بچه هاییی که ADSL هم دارن پرسیدم مال اون ها هم خرابه.
اگه کار با دندون رو جیگر گذاشتن حل بشه ما حرفی نداریم.من ترسم از اینه که اینا مقدمه اینترنت ملی باشه!
اصلا چه کوفتی هست این اینترنت ملی.کسی چیزی میدونه؟

اگر همه تون مشکل دارید پس مشکل از isp یتون هست که متاسفانه هر چند وقت یکبار این مشکل رو درست میشه :(
من یادم قبلا پارسال هم نزدیک یه هفته بود وصل نشد به psn دیگه این قدر عصابم خورد شده بود که نگو این قدر بهشون زنگ زدم تا مشکل رو بر طرف کردندb-)b-)
برای اون اینترنت هم میتوانی بری به این تاپیک
اینترنت ملی

حاجی ربطی به آی اس پی و اینا نداره.
مخابرات زیر ساخت دستگاه های *****ینگ جدید از شرکت ما (هواوی) خریده. بچه های ما هم دارن زحمتشو میکشن و میارنشون تو مدار.
نگرانی نداره که. هفته ی بعد درست میشه. خوش و خرم و شاد با هم میشینیم آنلاین و می زنیم تو گوشش.
این دم های آخری ، از اینترنت بیشتر لذت ببرین. آخراشه.
فکر کنم از سال بعد هر سایتی آی پی ای که دولت صلاح دید و می تونیم باهاش در ارتباط باشیم.
البته من نمی خوام نگرانتون کنم. ولی خب ، چیزیه که داره اتفاق میوفته.

اينم از تست سرعت من : @};-

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]

1-
[/TD]
[TD]
1716584138.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

2-
[/TD]
[TD]
1716585136.png

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوسته من خیلی بده اصلا فکر بازی کردت رو از سرت بکن بیرون با این سرعت امکان نداره بتونی راحت انلاین بزنی
---------- نوشته در 10:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

دوسته من با تهران نگیر برو با کشورهای مثله کشورهای اروپایی و یا اسیایی:d

اينم از تست سرعت من : @};-

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1-
[/TD]
[TD]
1716584138.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-
[/TD]
[TD]
1716585136.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما همین طور با خارج از ایران پینگتون رو بگیرید;)

مال من.خوبه؟
1716602127.png

همین طور شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or