MohammadQ کاربر سایت Feb 10, 2011 #201 ابنم از تست من به این یکی هم توجه کنید مخصوصا به پینگش!!! مال یه کاربر امریکایی ـه. و این یکی تست یه عرب...
ابنم از تست من به این یکی هم توجه کنید مخصوصا به پینگش!!! مال یه کاربر امریکایی ـه. و این یکی تست یه عرب...
Robin Hood کاربر سایت Feb 15, 2011 #204 این از تست ما در این ایام نورانی ! آخرین ویرایش: Feb 23, 2011
shahab-gamer کاربر سایت Feb 17, 2011 #206 سلام دوستان... چند روز پیش بلاخره e-life خونه خالم اینا وصل شد، امروز یه سر رفتم برا تست... دانلود که میکنی یه حس خاصی بهت دست میده! نمیدونم چرا؟:d
سلام دوستان... چند روز پیش بلاخره e-life خونه خالم اینا وصل شد، امروز یه سر رفتم برا تست... دانلود که میکنی یه حس خاصی بهت دست میده! نمیدونم چرا؟:d
...Sahand... کاربر سایت Feb 21, 2011 #207 کلا به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد :d یعنی دلیل بر تشخیص وجود لگ نمی شن ! شما با این 3 تا سایت تست بگیرید ! نتایج وحشتناک بت هم فرق دارن یه سوال - جریان این packet loss ها چیه ؟ speedtest.net speakeasy.net dslreports.com آخرین ویرایش: Feb 21, 2011
کلا به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد :d یعنی دلیل بر تشخیص وجود لگ نمی شن ! شما با این 3 تا سایت تست بگیرید ! نتایج وحشتناک بت هم فرق دارن یه سوال - جریان این packet loss ها چیه ؟ speedtest.net speakeasy.net dslreports.com