تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام اینم از پینگ ما.اینترنتمم هم بنظرم 256 باشه:cheesygriخدایش عجب پینگی دارما.با این پینگ میشه راحت بازی کرد؟
1269998211.jpg

سلام

خوب یه چیزی بگم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره...

در ویندوز بر روی Start Menu کلیک کنید و گزینه Run را انتخاب کنید ( در ویندوز Vista و 7 این گزینه در حالت پیش فرض نمایش داده نمیشود و شما با زدن کلید پنجره بر روی صفحه کلید + R میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.)

CMD را تایپ کرده و دکمه Enter را بزنید، پس از آن صفحه مشکی رنگی باز میشود که Command Line ویندوز میباشد.

در این صفحه جمله زیر را تایپ کنید

Ping 4.2.2.4

سپس دکمه Enter را بزنید

جوابی برای شما ارسال میشود که به شکل زیر میباشد.

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=??? TTL=???s

عددی که جلوی time نوشته شده است عدد ping شما است در واقع دستور ping یک packet 32 بایتی را به سروری که آدرس آن را بدهید ارسال میکند که در اینجا سرور شرکت SUN است و زمانی که ارسال و دریافت این Packet طول میکشد را به شما نمایش میدهد.....
مسلماً هر چه این عدد پایین تر باشد اینترنت شما وضعیت بهتری دارد.

به صورت پیش فرض در صورت نبودن هیچ دانلود فعالی و باز نبودن صفحه ای این عدد بیشتر از 300-350 نباید باشد.

اینترنت های 128 باید دارای سرعت دانلود 16KByte (معادل 128Kbit )باشند و 256 سرعت دانلودی برابر 32KByte (معادل 256KBit ) دارد. البته این سرعت با توجه به شلوغی شبکه در ساعات مختلف تا 2-3 عدد میتواند بالا و پایین شود.

برای بازی کردن تو Xbox Live به غیر از سرعت اینترنت شما سروری که توی اون بازی میکنید و همچنین شیوه انتقال اطلاعات شما به سرور هم بسیار مهم هست.

من خودم تو شبکه PSN با بازی Alien vs Predator خیلی مشکل دارم، چون سرورهای بسیار مزخرفی داره و عملاً با اینترنت 128 برای بازی کردن مشکل دارید ولی در بازی KillZone شما حتی با داشتن time 400-500 قبل از بازی هم هیچ مشکلی ندارید.

راستی برنامه DuMeter هم برای دیدن ثانیه به ثانیه سرعت اینترنت و شبکه و انتقال اطلاعات در واحد زمان خیلی به شما کمک میکنه.

موفق باشید

برا من :
PING : 265
DOWNLOAD : 0.34
UPLOAD:0.23
آسياتك هم هستم با سرعت 512

خوبه يا بد هستش ؟
سرعت بد نيست واسه من
صبا نت
ping 180 ( البته شبا به 70 هم ميرسه )
سرعت دانلود 70kb
( متاسفانه ماكروسافت داغ لايو رو تو دله من گذاشت با بن كردن دستگاهم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or