تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما سرعتت 512 هست بعد بازم مشکل داری ! حالبه !

تو بازی آنلاین سرعت زیاد حکم فرما نیست اصل پینگ هست برایه مثال ممکنه که شما اصلا 1 مگابیت داشته باشی با پینگ 400-500 ولی من 128 داشته باشم با پینگ 60-190 مصلما برایه من تو بازی آنلاین روون تر هست در کل سرعت نیست که مهمه تو بازی آنلاین پینگ مهمه ;)

بعد تو اون تست هایه بالا هم گذاشتی پینگ زیاد جالب نیست پینگ 500 خیلی زیاده و تو لایو مشکل خواهی داشت برایه مثال این تست من رو ببین
553683934.png

7ifp1vx21zd8mayqcts5.png

من خودم خیلی راحت بازی میکنم همش هم پینگ اکثرا زرد میده و بعضی اوقات هم شبها سبز اما مثلا دیروز کلا قرمز بود:biggrin1: ولی باز راحت بودم تو بازی
موفق باشی

آخرین ویرایش:
سلام برو بچ
من الان Adsl512 شهرا د رو دارم و معمولا پینگم روی 340 هستش با yahoo
میخواستم ببینم اگه از همین شرکت 256 دیدیکیت بگیرم یعنی 256 واقعی اون موقع فرق زیادی میکنه‎?‎
چون حدود 100,000 تومن باید هر ماه بیشتر بدم 
و 
واقعا درد داره که با این همه هزینه جواب نگیرم
فکر میکنید اون موقع حدود پینگم رو چند بیاد‎?‎

این مال منه ( مثلا 512 دارم ! )

برادر جان من با 128 بیشتر تو سرعت دارم که:

کلا شرکت من (خلیج ) یه 2-3 ماهیه قاط زده حال میده به مشتری:دی البته لازم به ذکره تو همین 3ماه چند تا رقیب پیدا کرده الان داره سوسکشون میکنه:دی
البته یکم گرون میگیره 128 3گیگ اسمی (6گیگ واقعی) ماهی 19 تومن که اونم برا بوشهر خوبه بد نی

کلا شرکت من (خلیج ) یه 2-3 ماهیه قاط زده حال میده به مشتری:دی البته لازم به ذکره تو همین 3ماه چند تا رقیب پیدا کرده الان داره سوسکشون میکنه:دی
البته یکم گرون میگیره 128 3گیگ اسمی (6گیگ واقعی) ماهی 19 تومن که اونم برا بوشهر خوبه بد نی

عزیزم معمولا اکثر ISP ها سرویس های محدودشون رو به اسم 128 میدن....در صورتی که سرعت شما بیشتر هستش...:smile:

128 محدود اکثر جاها همون 512 محدود هست. فقط به خاطر مشکلاتی که با مخابرات دارن اسمش رو عوض کردن ;)

سلام دوستان
پينگ حدودا چقدر باشه ميشه راحت بازي كرد؟
اتفاقاً سوال منم هست. البته با کمی تغییر.
من الآن 512 دارم با پینگ حدود 200-215 ولی خب محدوده و مشکلات خودش رو داره.
می خوام از ماه بعد 128 نامحدود بگیرم. دو تا سوال من اینه که آیا این پینگ با سرعت 128 برای بازی کافیه ؟ چقدر میتونه با این 512 افتضاح فعلی تفاوت داشته باشه ؟ (به سختی بازی می کنم با اونوریا)

اتفاقاً سوال منم هست. البته با کمی تغییر.
من الآن 512 دارم با پینگ حدود 200-215 ولی خب محدوده و مشکلات خودش رو داره.
می خوام از ماه بعد 128 نامحدود بگیرم. دو تا سوال من اینه که آیا این پینگ با سرعت 128 برای بازی کافیه ؟ چقدر میتونه با این 512 افتضاح فعلی تفاوت داشته باشه ؟ (به سختی بازی می کنم با اونوریا)

در کل بهتون بگم شما همین آلانشم پینگ بدی نداری پینگت متوسط رو به بالاست درکل اگه میخوای یه پینگ توپ داشته باشی برا بازی آنلاین اصلا نباید بری دنبال سرویسای share شده باید پول خرج کنی و سرویس اختصاصی بگیری که اونم گرون تموم میشه مثلا فک کن یه شرکتی 128 SHARE رو میده 25-30 همونو اختصاصی شو میده 50-60 البته این یه مثال بود ولی در کل نمیصرفه که اینقد پول بدی ولی با همین سرویسای SHARE هم پینگ خوب بین 120-180 هست و 60-90 عالی که کم پیدا میشه شما مطمئن باش 128 نامحدود بگیری یا پینگ تغییری نمیکنه یا اگرم پینگت فرقی کنه مطمعنا بیشتر میشه ;)
حالا در کل به نظر من همین 512 که داری خوبه در مورد محدودیت هم با یه برنامه ریزی ساده میتونی خوتو تا آخر ماه نگه داری

میگم اینم مال من....یه سوال؟!

سرعت داونلود و آپلود شما هم نوسان داره؟ یعنی موقع دان از 110 یهو میاد 50 60 ....

یا بعضی ساعت ها مثلاً صبح ها از 10 تا 12 یا 14 میرسه به 20 30..... اعتراض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی سرور های لاندن اینگده ضهیفن؟؟؟؟؟

بگید چیکار کنم.... از تو cmd هم پینگ گرفتم همیشه با یاهو زیر 200 بود ولی تو این ساعت شده 400 با گوگل و بینگ بود 199

یعنی سرور های لاندن اینگده ضهیفن؟؟؟؟؟

بگید چیکار کنم.... از تو cmd هم پینگ گرفتم همیشه با یاهو زیر 200 بود ولی تو این ساعت شده 400 با گوگل و بینگ بود 199

به نظر من شما یه اعتراضی بکنی بد نیست البته در مورد نوسان سرعتی که داری در مورد پینگ هم کلا اینجوریه یه ساعتی پایین هست یه ساعتی بالا برایه مثال منم خودم 1 مگ صبا دارم پینگم شبا(منظورم بین 10-3) 120-190 هست اما ظهر از 12-4 رو 200-300 میچرخه پینگو زیاد گیر نده اما این مسئله نوسان رو جدی بگیر ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or