دوستان این تست های که شما میگیرید کاملا دور از واقعیته و هیچ ربطی به وضعیتتون توی لایو نداره! چون سرور هایی که باهاشون پینگ میگرید چیزی متفاوت هستند!
این پینگی که شما با سرور های SpeedTest میگیرید تحت تاثیر عواملی مثل ترافیک سرور مقصد و ترافیک شبکه مبدا به مقصد که در XBox Live وضعیت این دو مورد کاملا فرق می کنه! شما در موقع بازی با یک میزبان طرفید که داره حداکثر به 12 نفر سرویس میده ، که البته بسته به نوع بازی کشش میزبان برای حداکثر بازیکن از 512 Kbps شروع میشه و برای بازی هایی با Object های بیشتر ( مثل Halo 3 در حالت Co-op ) افزایش پیدا می کنه.
جدا از این ها شما در بیشتر مواقع دارید با میزبان های ایرانی بازی می کنید که مشکلی نخواهید داشت.
هر چند که بازی با میزبان های خارجی هم مشکل ساز نخواهد بود.
من رو که بچه های لایو باز میشناسن ، مواقعی که Host میشم ، حتی پیش میاد که خارجی ها هم باهام پینگ پایین و خوب و بازی راحتی دارند. خود من هم که با میزبان خارجی بازی می کنم پینگ خوبی دارم ( مثل بقیه بچه ها ).
این در حالی است که اگر بخوام با اون سرور های SpeedTest تست بگیر شاید پینگی بین 400-700 ms بزنه که افتضاحه! یعنی به مرور و بخاطر شلوغ تر شدن سرور ها افتضاخ شده. قبلا اینطوری نبود...
پس ملاکتون رو این تست ها قرار ندید ، چون واقعا اون چیزی نیست که تجربه می کنید! و الآن هم معدود افرادی که مشکل دارن صرفا ، مشکل داخلی ( سیم کشی ) دارن ، یا اینکه ISPـشون موقت قاطی کرده که زود حل میشه.
===============================
دوستان شرمنده نمیدونستم سئوالمو کجا بگم ولی فکر کنم با این تاپیک بیشتر در ارتباط هست.
شما ها که لایو بازی میکنین هر بار چند مگ رسیو دارید؟
ایا تو بازی های مختلف فرق میکنه؟
سئوالامو واسه این میپرسم اخه ADSLمن محدودیت حجم 1گیگ هر ماه داره میخوام ببینم هر سری چقدرش میپره.
ممنون
بازی های مختلف فرق می کنه! ولی در مجموع با این کانکشن به هیچ جا نمی رسی. تازه در نظر بگیر که فقط رسیو نیست! سند هم داری.
من خودم 3 سال پیش وضعیت شما رو داشتم ، بر آورد کردم دیدم اصلا به صرفه نیست. و شاید به 10 روز هم نکشه. همون هفته اول ارتقا سرویس دادم ، نا محدودش کردم.
ISPـت رو عوض کنی به نفعته! چون ISPـی که هنوز داره از این جور ترافیک های مسخره ارائه میده مسلماً کیفیت خوبی هم نداره...