Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت May 3, 2009 #856 نوشته شده توسط Gow: بیشتر... باشه شما خوب هست ها فقط Pingت مقداری بالاسات البته Up هم مقداری کم است. راستی Live هم بازی می کنی؟ موفق باشی
نوشته شده توسط Gow: بیشتر... باشه شما خوب هست ها فقط Pingت مقداری بالاسات البته Up هم مقداری کم است. راستی Live هم بازی می کنی؟ موفق باشی
vahid1400 Loyal Member May 18, 2009 #857 سلام این صبانت واقعا دیگه اعصاب برای ما نذاشته نه به اون کیفیت عالی قبل عید نه به این وضعیت افتضاح حاضر سرعت دانلود در 30 ثانیه ابتدایی 130KB و بعد از اون 13KB تو محیط لایو هم که دیگه نگو انگار دیال آپ کانکت کردی. دوستان شاتل وضعیت سرویس دهیش چطوره؟
سلام این صبانت واقعا دیگه اعصاب برای ما نذاشته نه به اون کیفیت عالی قبل عید نه به این وضعیت افتضاح حاضر سرعت دانلود در 30 ثانیه ابتدایی 130KB و بعد از اون 13KB تو محیط لایو هم که دیگه نگو انگار دیال آپ کانکت کردی. دوستان شاتل وضعیت سرویس دهیش چطوره؟
spiderman2007 کاربر سایت May 18, 2009 #858 با سلام. من امشب تست کردم. دوستان چطوره؟میشه راحت برم تو LIVE?
Captain Bl4ck3 کاربر سایت May 18, 2009 #859 نوشته شده توسط vahid1400: سلام این صبانت واقعا دیگه اعصاب برای ما نذاشته نه به اون کیفیت عالی قبل عید نه به این وضعیت افتضاح حاضر سرعت دانلود در 30 ثانیه ابتدایی 130KB و بعد از اون 13KB تو محیط لایو هم که دیگه نگو انگار دیال آپ کانکت کردی. دوستان شاتل وضعیت سرویس دهیش چطوره؟ بیشتر... کلا این چند وقته اینترنت ایران به مشکل برخورده خیلی خیلی افت و کاهش سرعت پیدا کردن کاربران اینترنت...:confused:
نوشته شده توسط vahid1400: سلام این صبانت واقعا دیگه اعصاب برای ما نذاشته نه به اون کیفیت عالی قبل عید نه به این وضعیت افتضاح حاضر سرعت دانلود در 30 ثانیه ابتدایی 130KB و بعد از اون 13KB تو محیط لایو هم که دیگه نگو انگار دیال آپ کانکت کردی. دوستان شاتل وضعیت سرویس دهیش چطوره؟ بیشتر... کلا این چند وقته اینترنت ایران به مشکل برخورده خیلی خیلی افت و کاهش سرعت پیدا کردن کاربران اینترنت...:confused:
neema کاربر سایت May 20, 2009 #861 نوشته شده توسط spiderman2007: با سلام. من امشب تست کردم. دوستان چطوره؟میشه راحت برم تو LIVE? بیشتر... خيلي خوبه! هيچ مشكلي نداري
نوشته شده توسط spiderman2007: با سلام. من امشب تست کردم. دوستان چطوره؟میشه راحت برم تو LIVE? بیشتر... خيلي خوبه! هيچ مشكلي نداري
neema کاربر سایت May 20, 2009 #862 واسه تست پينگ اينترنت اگه لندن بزنيد بهتره چون اكثر ISP ها از انگليس ساپورت ميشن.واسه لايو هم سرور آمريكا بزنيد.چون به اونجا وصل ميشه نه باكو!
واسه تست پينگ اينترنت اگه لندن بزنيد بهتره چون اكثر ISP ها از انگليس ساپورت ميشن.واسه لايو هم سرور آمريكا بزنيد.چون به اونجا وصل ميشه نه باكو!
S A M کاربر سایت Jun 18, 2009 #869 برای بازی Ping باید خوب باشه یا up و down ؟:confused: من ping ام252 هست اما up و down ام 3 و 4 :biggrin1:
برای بازی Ping باید خوب باشه یا up و down ؟:confused: من ping ام252 هست اما up و down ام 3 و 4 :biggrin1:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 18, 2009 #870 نوشته شده توسط S A M: برای بازی Ping باید خوب باشه یا up و down ؟:confused: من ping ام252 هست اما up و down ام 3 و 4 :biggrin1: بیشتر... دیلاپی دیگه؟ کلا بی خیال بازی کردن با دیلاپ بشو
نوشته شده توسط S A M: برای بازی Ping باید خوب باشه یا up و down ؟:confused: من ping ام252 هست اما up و down ام 3 و 4 :biggrin1: بیشتر... دیلاپی دیگه؟ کلا بی خیال بازی کردن با دیلاپ بشو