تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این هم واسه من!:biggrin1:
:love::sick:

پینگت نسبت به سرعتت مناسب نیست.در ضمن آپلود هم جالب نیست.

راستی فکر کنم افت سرعت هم داشته باشی درسته ؟

میشه یه مقدار در مورد پینگ توضیح بدی .
مثلا اگه پینگ پایین تر باشه بهتره یا بالا تر.

پینگ اگر پایین تر باشه بهتره...هر چی بیشتر باشه شما توی بازی کردن بیشتر اذیت میشی...

پینگت نسبت به سرعتت مناسب نیست.در ضمن آپلود هم جالب نیست.

راستی فکر کنم افت سرعت هم داشته باشی درسته ؟

نه اتفاقا تنها چیزی که ندارم افت سرعت هست , و همیشه روی 27 کیلو بایت بر ثانیه ثابت هست که در نوع خودش جالبه! , نهایتا اندازه 0.5 کیلو بایت بعضی موقع ها نوسان داره که در عرضه 10-12 ثانیه ثابت میشه!
................
آپلودم نمیدونم چرا کمه , البته سرویس من (192/128) هست اینم باید در نظر گرفت.
در مورد پینگ هم باید یک حرکتی بکنم اینطوری نمیشه!:biggrin1:

شما به اون صورت مشکلی واسه لایو نداری. بقیه بچه ها هم با همین وضع حتی بدتر از این، دارن بازی میکنن. من الان با نیویورک پینگ بگیرم بدتر از شماست.
در ضمن انقدر با امریکا پینگ نگیرید! وقتی پینگ ایران با اروپا بهتره مجبور نیستید با امریکا بازی کنید.

آقا یه چندتا سوال:
آپلودم نمیدونم چرا کمه , البته سرویس من (192/128) هست اینم باید در نظر گرفت.
مگه نگفتین سرویستون192 دانلود و 128 آپلوده؟؟ پس چرا تو این عکسه که بالا گذاشتین زده 226 دانلود و 92 آپلود؟؟
شاتل گرفتین؟؟ چند؟؟ محدودیت حجمیش چقدره؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا کلا به نظر شما برم کدوم شرکت سرویس بگیرم؟؟ واسه تابستون می خوام.
درمورد اینا تحقیق کردم:
داتک-صبانت-شاتل-پارس آنلاین
لطفا راهنمایی کنید-ممنون:biggrin1:

آقا یه چندتا سوال:

مگه نگفتین سرویستون192 دانلود و 128 آپلوده؟؟ پس چرا تو این عکسه که بالا گذاشتین زده 226 دانلود و 92 آپلود؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا کلا به نظر شما برم کدوم شرکت سرویس بگیرم؟؟ واسه تابستون می خوام.
درمورد اینا تحقیق کردم:
داتک-صبانت-شاتل-پارس آنلاین
لطفا راهنمایی کنید-ممنون:biggrin1:

به این ترتیب باشه اولویت هات :

صبانت
شاتل
داتک
پارس آنلاین

صبا نت ازش 128 بخری با بیش از 30-40 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه.
داتک هم محدودیت دانلود نداره ;)

در مورد سوال اول اطلاعی ندارم!
سرویس من ART2 شرکت شاتل هست(192/128) با 20 گیگ ترافیک ماهیانه و هر ماه هم 32,800 هزینشه و در ضمن جمعه ها و هر شب از ساعت 1 تا 7 بامداد ترافیک مجانی هست!
کیفیتش نسبت به شرکت های دیگه راضی کننده هست تقریبا.

ااااا:eek: عجب رکورد هایی!! آدم شاخ درمیاره...
catman به نظر میاد شما تهران یا ایران تشریف ندارین.
Good boy چه جوری سرعت آپلود رو اینقدر بردی بالا؟؟
----------------------------------------------------------------
آقا یه سوال: یکی از رفقا رفته سرویس 256 داتک رو گرفته.(البته اینجوری میگه) من یه سری به سایت داتک زدم، تو جدول خدمات نوشته بود که سرویس 256 برا مصارف اداری و این چیزاست... کسی هست که 256 داتک رو گرفته باشه یا رفقاش این کار رو کرده باشند؟؟ اگه هستش لطفا بگید چجوری...
ممنون:biggrin1:

ااااا:eek: عجب رکورد هایی!! آدم شاخ درمیاره...
catman به نظر میاد شما تهران یا ایران تشریف ندارین.
Good boy چه جوری سرعت آپلود رو اینقدر بردی بالا؟؟
----------------------------------------------------------------
آقا یه سوال: یکی از رفقا رفته سرویس 256 داتک رو گرفته.(البته اینجوری میگه) من یه سری به سایت داتک زدم، تو جدول خدمات نوشته بود که سرویس 256 برا مصارف اداری و این چیزاست... کسی هست که 256 داتک رو گرفته باشه یا رفقاش این کار رو کرده باشند؟؟ اگه هستش لطفا بگید چجوری...
ممنون:biggrin1:

Catman یه جایی حدود Oslo یا توی همون Oslo هست.برای همین سرعت و پینگ اینقدر خفن تشریف داره.

در مورد داتک هم که گفتی...خدمتت عرض کنم که دیگه شرکت ها مثل قبل گیر نمیدن به این که بیشتر 128 نمیدیم.داتک من پسر داییم ازش 256 گرفته و الان استفاده می کنه... ;)

دو حالت وجود داره:

یا بابات رئیس شاتله:biggrin1:( البته منتفی است چون پینگ ایران حتی با سرور این قدر پایین نخواهد بود)
در مورد قطعی شما در اروپا یا آمریکا هستید و مفد و مجانی از سرعت خدا بهره می برید:biggrin1::love:

دو حالت وجود داره:

یا بابات رئیس شاتله:biggrin1:( البته منتفی است چون پینگ ایران حتی با سرور این قدر پایین نخواهد بود)
در مورد قطعی شما در اروپا یا آمریکا هستید و مفد و مجانی از سرعت خدا بهره می برید:biggrin1::love:

امیر جان ایشون توی Oslo زندگی میکنه...

این هم تست من :

سلام
آقا اینجا رو نگاه کنید که چه کردم!:biggrin1:

كيوان چطوري سرعت Upload ات بالاست ؟؟

دوستان اين پينگي كه شما با Speedtest ميگيريد مقدار واقعي نيست. براي ديدن پينگ واقعي در Command Prompt يا CMD تايپ كنيد :
براي ديدن پينگ واقعي با London
Ping www.speedtest.bbmax.co.uk

براي New York
Ping Lax.speakesy.net

موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or