pesarekhoob
کاربر سایت
یعنی معلوم نیست
این برای بازی خوبه؟؟؟؟؟
بله
من هم شاتل دارم و بدون لگ بازی میکنم
من هم شاتل دارم و بدون لگ بازی میکنم
یعنی معلوم نیست
این برای بازی خوبه؟؟؟؟؟
وقتی با سرور تهران تست میگیری یعنی اینکه وقتی مثلا از شیراز با یه تهرانی داری بازی میکنی یعنی مثلا 60 میلی ثانیه تاخیر داره که دیتا از شیراز به سروری که تو تهران هست برسه.منظورم از سرور اینکه کاری که تو تو بازی می کنی اینقدر طول میکشه تا تو تهران دیده بشهبا سلام . من تا الان وارد این تاپیک نشده بودم ، الان که داشتم مرور میکردم دیدم همه زمان پینگ و سرعت دانلودشون رو با سرور های داخل ایران و قبلا ها با سرورهای باکو میسنجند . این روش کاملا اشتباهه . مثل اینکه میخای از تهران به مشهد بری زمان راه تهران و اصفهان رو داری محاسبه میکنی .
روش درست اینه که چند تا ای پی از سرورهای XBOX LIVE که تو دیتاسنترهای Microsoft هستند رو پیدا کنید و پینگ بین کامپیوتر و کنسول خودتون نسبت به سرورهای ایکس باکس لایو اندازه بگیرین . با دستور ping "sercer ip" تو cmd این کارو میتونید انجام بدین .
بدرود
وقتی با سرور تهران تست میگیری یعنی اینکه وقتی مثلا از شیراز با یه تهرانی داری بازی میکنی یعنی مثلا 60 میلی ثانیه تاخیر داره که دیتا از شیراز به سروری که تو تهران هست برسه.منظورم از سرور اینکه کاری که تو تو بازی می کنی اینقدر طول میکشه تا تو تهران دیده بشه
درسته که باید اول بره سرور ماکروسافت ولی وقتی که با سرور ایرانی تست میگیری مثلا تو تهران می فهمی که با ایرانی وقتی بازی میکنی یک مقدار تاخیر داره و با سرور آمریکایی که تست بگیری این مقدار بالا تر میره در نتیجه اینطوری که شما میگی اصل تست از سرور خارجی هست.در رابطه با تعریف پینگ بین تهران و شیراز که مستقیما به هم وصل هستند کاملا درسته
ولی در ادامه گفتتون این حرف شما وقتی صادق هست که سرور لایو تو تهران باشه .
تو لایو که 2 نفر باهم بازی میکنن حتی اگه همسایه هم . هم باشند فرقی نمیکنه دیتا اول به سرورهای ماکروسافت تو آمریکا میره بعد به کنسول این 2 نفر نه اینکه مستقیم از کنسول 1 به کنسول 2 .
دوستان برای من خوبه لطفا بگید
دوستان همه این تست ها که گذاشتین شما رو گول میزنه باید تست رو با یه سرور خارج از کشور و مخصوصا سرور های امریکا بگیرید
این برای بازی خوبه؟؟؟؟؟
دوستان این چه طوره؟
سرویسم 512 مخابراته.