تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من واسه تست سرعت وارد این سایت میشم Ookla Speedtest - The Global Broadband Speed Test لودینگش 100% میشه ولی چیزی نشون نمیده باید کار خاصی بکنم تا تست سرعت رو نشون بده چند بارم Refresh کردم بازم فایده نداشت
آخرین ورژن جاوا رو دانلود و نصب کنید به احتمال زیاد حل میشه:
java.com
2- فلش پلیرتون رو آپدیت کنید:
Adobe - Install Adobe Flash Player

3- ترجیحا از مرورگر کروم استفاده کنید

مال من چطوره ؟!
2912958610.png

پینگ تا چقدر باشه خوبه؟

دوستان من چطوری از سرور های خارجی تست بگیرم با ایران پینگم ۲۰ میخوام با خارج ببینم چنده

توی نقشه ای که میاره برید به قاره اروپا و شهرهای Frankfurt تو آلمان و London تو انگلستان رو پیدا کنید روشون کلیک کنید تا تست بگیره. سعی کنید تو فرانکفورت با Vodafone تست بگیرید.

مال من چطوره ؟!
2912958610.png

پینگ تا چقدر باشه خوبه؟

یبار دیگه با سرورایی که بالا گفتم تست بگیرید و بزارید تا بشه راحت فهمید.

سلام اینم مال منه دوستان

2920145207.png

--------------------------------------------------------------------
2920151689.png

راستی دوتان برای تعویض سرور روی نقشه پایین که زمین رو باز کرده از حالت گرد با موس اون 4 چوب سبز رنگ رو بگیرد و به سمت چپ که مثلا قاره امریکا هست حرکت بدید.
اگر هم تو لودینگ صفحه موندید باا فایر فاکس امتحان کنید دست رسی به فلش پبیر نداشتید --چون تو قسمت پلاگین های ای برنامه در صورت لازم در جا پیشنهاد برنامه براتون میاد --توی قسمت tools--option-general--mange add one--plugin و حتی مواردی غیر پلاگین رو میتونید سرچ کنید حتی فلش پلیر روی فایر فاکس و مشکلتون حل میشه ایشالله.

- - -ویرایش - - -

اینم سرور ny
2912996441.png

سلام جواد جان ببین زمانیکه شما پینگ هم میگیری مهمه خوب اون زمان همه ایرانی از سر کار دانشگاه و....اومدن اخر استفاده از نت هست البته اینم دلیل نمیشه که خیلی خوب باشه اون موقع بد بوده-ولی خوب پینگت بالاست ---من فکر کنم شاتل داری اینطوری که isp نوشته شده خوب با این همه اسم در کردن براش کمه این سرعت .شاید هم مانعی سر راهست .با احترام به نظر دوستمون پینگ زیر 250 حتی 300 هم خوب هست ولی کافی نیست --ولی من بدون مشکل (البته به لطف کابل های تلفن با کیفیت و نویز و موبایل و **** زیت گاهی اوقات غیر قابل تحمل هست که تنها راهت افلاین هست یا بری تلفن بگیری دستت حوصله ادم هم سر نمیره به ساپورت زنگ بزنی بعد از کلی اهنگ های زیبا اخرشم بگن نه شمکل از ما نیست اینجا ما شمارو اکتیو میبینیم.موفق باشید.

سلام خدمت اساتید
من تاحالا اصلا با لایو بازی نکردم..با این سرعت میشه اصلا؟
بی زحمت یه جوون مرد میاد برام یکم توضیح بده اصلا باید چه کارایی بکنم برا بازی کردن....تو پ.خ بگه ممنون میشم

2941396850.png

سلام خدمت اساتید
من تاحالا اصلا با لایو بازی نکردم..با این سرعت میشه اصلا؟
بی زحمت یه جوون مرد میاد برام یکم توضیح بده اصلا باید چه کارایی بکنم برا بازی کردن....تو پ.خ بگه ممنون میشم

2941396850.png
اره میتونی راحت بازی کنی.

- - -ویرایش - - -

من خودم با پینگ 444 با سرور خیلی دور راحت بازی میکنم
حالا اساتید اگه مشکلی داشت لطفا اصلاح کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or