سلام دوست عزیز لایو تقریبا در هر ساعت بین 30 تا 40 مگ دیتا میگیره پس اینترنت حجمی گزینه خوبیه. اگه سرعتت خوبه لذت بازی تو لایو رو از دست نده. موفق باشیسلام. من اینترنت حجمی دارم. میخواستم بدونم لایو بازی کردن چقدر حجمو میخوره؟ اصلا ارزش داره با اینترنت حجمی آدم لایو بازی کنه؟ ممنون
کلا بیخیال شو همون سینگل رو بچسب. با این سرعت بری لایو بدتر اعصابت خورد میشه چون بقیه سرعتشون بالاس و تو همش میبازی حتی اگه بازیت از همه بهتر هم باشه. همه بازیها هم همینطورین/. موفق باشی/
فقط پینگ مهم نیست سرعتت چنده؟دوستان پینگ من 320 هست.
لطفاً بگید میشه راحت لایو بازی کرد؟
بد نیست ac- brotherhood رو میتونی بدون مشکل بازی کنیhttp://www.speedtest.net/result/1316406780.png
مال من چطوره؟
سلام دوست عزیز لایو تقریبا در هر ساعت بین 30 تا 40 مگ دیتا میگیره پس اینترنت حجمی گزینه خوبیه. اگه سرعتت خوبه لذت بازی تو لایو رو از دست نده. موفق باشی
ارزش دارهسلام. من اینترنت حجمی دارم. میخواستم بدونم لایو بازی کردن چقدر حجمو میخوره؟ اصلا ارزش داره با اینترنت حجمی آدم لایو بازی کنه؟ ممنون
خوبه به غیر از COD بقیه بازیها رو میتونی بدون مشکل بازی کنی. cod هم میتونی ولی یه ذره اذیت میشی من میگم اگه خواستی cod بازی کنی wagar match برو player match چون 12 نفر همزمان بازی میکنن تو بازیت تاخیر میبینی که شدیدا اعصاب ادم رو خورد میکنه.ممنون
سرعتم چطوره؟
بدون وی p ان
با وی P ان:
15 mb/s ????????????????????????????????????????????? :-o:-o:-o:-o15 mb/s
حالا چی میشه؟