تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]

به به به به عجب پینگی دارم:((:((:((:((:((:((:((:((:((:

این بازی هارو یا نمیتونم بازی کنم یا اینکه پدرم در میاد تا بازی کنم
fifa 11
pes 11
cod.bo
nba 11
............................................................................................
ولی ایندوتا رو میشه بازی کرد
moh
bbc2

[URL=http://www.speedtest.net][/URL]

به به به به عجب پینگی دارم:((:((:((:((:((:((:((:((:((:

این بازی هارو یا نمیتونم بازی کنم یا اینکه پدرم در میاد تا بازی کنم
fifa 11
pes 11
cod.bo
nba 11
............................................................................................
ولی ایندوتا رو میشه بازی کرد
moh
bbc2
چرا بابا میتونی بازی کنی
فیفا و پی اس میشه ولی حرفه ای نه

درود .
دوستان یه کارشناس ISP :دی بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .

خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .

درود .
دوستان یه کارشناس ISP :دی بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .

خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .

دوسته عزیز بستگی به محل زندگی شما و اینکه سرور اصلی یا مرکزه اون ارایه دهنده کجاست
مسلما پینگ شاتل تو تهران خیلی بهتر از تو قم هستش
چون قم یه مسافت تهران قم هم باید طی کنه

دوسته عزیز بستگی به محل زندگی شما و اینکه سرور اصلی یا مرکزه اون ارایه دهنده کجاست
مسلما پینگ شاتل تو تهران خیلی بهتر از تو قم هستش
چون قم یه مسافت تهران قم هم باید طی کنه

آقا این حرفت درسته ، ولی من کمترین پینگ رو با خود شاتل دارم ، پینگم با خود شاتل 26-27 هست ولی از شاتل به اونور پینگ زیاد میشه ، کلا پینگ داخل کشور زیر 100 هست ، پینگ خارج کشور زیاد میشه .

واسه من اینه :

سرعتم 256 کیلوبایته و از پارس آنلاین سرویس می گیرم و تهرانم .

دوستان چه گیری دادن همه به سرور باکو ، به خدا پینگش هیچ چیزو مشخص نمیکنه ، چون اصلا ما از اون سمت به هیچ جای دنیا وصل نمیشیم ، اصل مطلب سرورهای اروپا و امریکاست ، چون کاربران بیشتر با اون سمت آنلاین بازی میکنن .

دوستان چه گیری دادن همه به سرور باکو ، به خدا پینگش هیچ چیزو مشخص نمیکنه ، چون اصلا ما از اون سمت به هیچ جای دنیا وصل نمیشیم ، اصل مطلب سرورهای اروپا و امریکاست ، چون کاربران بیشتر با اون سمت آنلاین بازی میکنن .

مهم اینه همه سرورا یکی باشه تا پینگ با معیار مشخص پیدا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or