تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من رفتم speedtest تست کردم نوشت پینگت 580 (دقیق یادم نیس ) بعد رفتم pingtest تست کردم پینگم 263 بود ! می خواستم بدونم این دوتا سایت الکی هستن یا اینترنت من تخیلیه !

بچه ها به این پینگی که سایته speedtest.net میده نمیشه اعتمادکرد برای اینکه به صورت درست و آسان پینگ بگیرید کافیه تو run این رو وارد کنید ping googole.com -t مثلا ماله من حدودا بین 100 تا 150 که در هنگام بازی در live تا 250 هم میرسه ولی بگم من اصلا با خارجی ها در بازی mw 2 لگ ندارم و پینگم سبز و زرد هستش (adsl از مخابرات دارم )

وقتي اين كار رو مي كنم
request timed out
ميده

مشكلم چيه

؟

خب ما امشب با پینگ 400 و خرده ای یه دست لایو زدیم.فکر میکردم اصلا نمیشه کاراکتر رو راه برد ولی زیاد نابود نبود.میشد یه کارهایی باهاش کرد

سلام.
دوستان من میتونم بازی کنم؟
990528524.png

26049001.png

آقا تو رو خدا کمک کنید!
تا یه هفته پیش وقتی با باکو تست می کردم از دویست و خورده ای بالا تر نمی رفت اما حالا!:-o

امکان داره به خاطر اینکه مودمم رو ریست کردم و دوباره تنظیم کردم اینطوری شده باشه؟
یا به خاطر کم شدن ترافیکم؟
شما رو به خدا یه جواب بدید

آقا تو رو خدا کمک کنید!
تا یه هفته پیش وقتی با باکو تست می کردم از دویست و خورده ای بالا تر نمی رفت اما حالا!:-o

امکان داره به خاطر اینکه مودمم رو ریست کردم و دوباره تنظیم کردم اینطوری شده باشه؟
یا به خاطر کم شدن ترافیکم؟

نه عزیزان گه گداری این جوری میشه خیلی عوامل رو پینگ تاثیر داره گاهی مشکل از سر خطه گاهی از شرکت و....
و جالب اینه که بدونید حتی تلفن بی سیم در نزدیکیه مودم موجبه پارازیت و تغییر پینگ میشه
سعی کنید عواملی که موجب پارازیت میشنو رفع کنید:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or