Terova No Trolls کاربر سایت Nov 19, 2010 #1 استودیو بازی سازی بانجی در وب سایت bungie.net خود اطلاعیه ای جهت در خواست تستر جدید برای بازی های این شرکت ارائه داده و شما میتوانید با فرستادن یک ایمیل معتبر شانس خود را برای کمک به این استودیو و تست بازی های Bungie امتحان کنید..
استودیو بازی سازی بانجی در وب سایت bungie.net خود اطلاعیه ای جهت در خواست تستر جدید برای بازی های این شرکت ارائه داده و شما میتوانید با فرستادن یک ایمیل معتبر شانس خود را برای کمک به این استودیو و تست بازی های Bungie امتحان کنید..
VahiD_ST کاربر سایت Nov 19, 2010 #2 واسه تستر شدن باید حتما سابقه کار داشته باشیم؟:d اصلا اگه قبول شدیم پول رفتنمونو خودمشون میدن؟:d اگه مفتیه من میرم.:d
واسه تستر شدن باید حتما سابقه کار داشته باشیم؟:d اصلا اگه قبول شدیم پول رفتنمونو خودمشون میدن؟:d اگه مفتیه من میرم.:d
Terova No Trolls کاربر سایت Nov 19, 2010 #3 واسه تستر شدن باید حتما سابقه کار داشته باشیم؟:d اصلا اگه قبول شدیم پول رفتنمونو خودمشون میدن؟ اگه مفتیه من میرم.:d بیشتر... تعـارف میکنی..میخوای زنگ بزنم بانجی برات Cancel کنن که تو زحمت نیوفتی..:d
واسه تستر شدن باید حتما سابقه کار داشته باشیم؟:d اصلا اگه قبول شدیم پول رفتنمونو خودمشون میدن؟ اگه مفتیه من میرم.:d بیشتر... تعـارف میکنی..میخوای زنگ بزنم بانجی برات Cancel کنن که تو زحمت نیوفتی..:d
Dreadlord کاربر سایت Nov 19, 2010 #4 ما که صبح فرستادیم ایمیل رو! امیدوارم شرکت بده تو توضیحاتش نوشته ممکنه صدها هزار نفر لازم بشه برای بتاش خدا رحم کنه...
ما که صبح فرستادیم ایمیل رو! امیدوارم شرکت بده تو توضیحاتش نوشته ممکنه صدها هزار نفر لازم بشه برای بتاش خدا رحم کنه...