Bretta_1994
کاربر سایت
کسی ترینر leaked شده از Cheathappens نداره ؟ مهم نیست برای چه بازیی.
یعنی کامل باشه ؟
برای بعضی از بازی ها توی gamecopyworld پیدا میشه
به نظر من sicheats از همه سایتا بهتره ترینر هاشم دست کمی از cheathappens نداره.
نه ، من خودم UNLIMITED LIFETIME دارم از اون سایت ، به یک منظور دیگه میخوام ، خلاصه اگه ترینر hacked شده داشتین بزارین.
خدمت شما :اگه میشه ترینر مد زامبیcall of duty black ops دیوانه شدم انقدر دنبالش گشتم~x( فقط کاملان تست شده باشه و کارکنه[-o
بفرمایید :ترینر بدربخور واسه scarygirl بذارید لطفا. ترینر +1 کار نمیکنه
سلام.اینم برای شما عزیز.ترینر shank 2 لطفا....
غول آخرهاش دیوونم کردن
خدمت شما :
GameCopyWorld - Call of Duty 7: Black Ops - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
اقا ای ن که *****ه~x(
مگه هیتلر شکن نداری ؟ بابا عکس پروفایلتم که هیتلره من گفتم حتما هیتلر شکن داری که این لینکو دادمخدمت شما :
GameCopyWorld - Call of Duty 7: Black Ops - NoCD No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes
اقا ای ن که *****ه~x(
Trainers: : Call of Duty: BlackOps - Zombie Mode (+4 Trainer) [StikxX] | MegaGames
این هم گذینه ی دانلودش کار نمی کنه خواهشا یدون سالم سالمش رو بزارمگه هیتلر شکن نداری ؟ بابا عکس پروفایلتم که هیتلره من گفتم حتما هیتلر شکن داری که این لینکو دادم
Trainers: : Call of Duty: BlackOps - Zombie Mode (+4 Trainer) [StikxX] | MegaGames
http://megagames.com/trainers/call-duty-blackops-v13-14-trainerاین هم گذینه ی دانلودش کار نمی کنه خواهشا یدون سالم سالمش رو بزار
اگه کار نکرد بگو برای game copy world رو آپلود کنم.
Trainers: : Call of Duty: BlackOps v1.3 (+14 Trainer) [Razor 1911] | MegaGames
اگه کار نکرد بگو برای game copy world رو آپلود کنم.
اخه این که برای زامبی نیستش کهcall of duty Zombie Mode unlimited health Trainer روبرایم بگذار خوهشا