تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
به عنوان ادامه بایونتا بازی خیلی خوبیه فقط همینو در ارتباط با این بازی میشه گفت:
من خودم از بازیای PG خوشم میاد و به نظرم یکی از بهترین استدیوهای سازنده ی گیم ژاپن تو این نسل بوده ولی اصلا برای ساختن یه بازی مثل MG مناسب نیستن شاید اگر این صحنه هارو تو یه بازی مثل بایونتا یه ونکویش ببینیم خوشمونم بیاد اصلا نقطه ی قوت این بازیا همین صحنه های عجیب و تخیلی بوده اما برای یه بازی مثل MG با اون جو تاریک و سنگینی که ازش سراغ داریم هضمش خیلی سخته در کل این بازی بزرگترین جفا در حق سری MG هست

هی این ویدئو رو میبینم هی حسرت میخورم . اصلا دچار خودآزاری شدم هی تریلر رو میبینم بیشتر میسوزم :دی واقعا چرا همون روند تریلری رو که پارسال توو e3 و tgs نشون دادن رو ادامه ندادن ؟ دچار افسردگی شدم :دی
همچنان حسرت میخوریم....

کسرا آخه مگه ندیدی بازی دقیقا عین همون Vanquiesh بود! یه خورده هم از Bayonetta قاطیش کردن شده Metal Gear Rising

خدایش ربطی به Vanquiesh اونچنان نداشت. بیشتر شبیبه به Bayonetta بود. بعد چه اشکالی داره خود کوجیما گفته کلا داستان بازی مختص به خودش هست. اسم بازی هم که عوض شده. خود تیم کوجیما اگه عرضه داشت همون بیلد اول می ساختند نه اینکه نیمه کاره ولش کنند. تنها مشکلش این بود که دیگه تخیل به نقطه اخر رسونده بود. باس خفن شماره 4 عین بشقاب می نداخت هوا بعد نصفش هم می کرد. ولی در کل بازیش خیلی باحال می زنه مخصوصا اینکه طرف به هزار قسمت تبدیل می کنه چیز جالبی میشه. راستی داستان و کات سین ها هم که خود استودیو کوجیما می سازه دیگه چی از این بهتر :دی

همچین هم بد نیست اگه به عنوان Metal Gear بهش نگاه نکنیم.
من که خوشم اومد :d
امیدوارم نظر بقیه دوستانی که مخالف بازی هستن بعد از انتشار بازی عوض بشه.:d

اون قدیما که هنوز بازی Reboot نشده بود استاد گفته بود Rising رو حتی بدون کشتن یه نفر هم میتونید تموم کنید :دی ولی الان ظاهرا وضع فرق کرده :دی الان فک کنم بدون نکشتن یه نفر نمیتونیم تمومش کنیم :دی
آره یادمه :دی البته اینم بد نیست بالاخره یه نوع تاکتیک حساب میشه دیگه :))

از این زیباتر نمیشد به طرفدارای یه بازی توهین کرد ! اون که از تغییر سازنده بازی ، اینم از تریلر خوشگل و شاد و شنگولش. فقط یه آواز ژاپنی عشقی و قلب صورتی و اینا کم داشت که تکمیل بشه ! به شخصه با این چیزی که دیدم اگه همین شخصیت های MGS هم توش نبودن مطمئنآ دست بهش نمیزدم (هرچند همین الآن هم بعیده امتحانش کنم)
Rising Technology !!! =)) خــــــــــاک !!
شمشیر من ابزار عدالت است ! =)) یاد سفرهای میتی کومان افتادم ! =))

75022336716328666873.jpg

=)) =)) =))

اگه این رو روز اول آوریل پخش میکردن خیلی هم بامزه بودن به عنوان شوخی آوریل ولی واقعآ ... ؟!!
کلآ این بازی یه نکته مثبت داره و اونم این هست که انقدر به MGS بی ارتباطه (و سازنده ـش یکی دیگه هست) که میشه امید داشت MGS5 زودتر معرفی بشه.

اون قدیما که هنوز بازی Reboot نشده بود استاد گفته بود Rising رو حتی بدون کشتن یه نفر هم میتونید تموم کنید :biggrin1: ولی الان ظاهرا وضع فرق کرده :biggrin1: الان فک کنم بدون نکشتن یه نفر نمیتونیم تمومش کنیم :biggrin1:
پااااااااااااااک یادم رفته بود این حرف استادو!!!!!!!! جداًا؟!
ولی کاری ندارم... امیدوارم واسه PC نیاد :دی چون لکه ننگی بر عناوین بینظیر PC (از دهه 40 تا به الان) خواهد بود >:)
کلا قصدم ترور شخصیتی بازی بود :دی
زیاد جدی نگیرید :دی

پااااااااااااااک یادم رفته بود این حرف استادو!!!!!!!! جداًا؟!
ولی کاری ندارم... امیدوارم واسه PC نیاد :دی چون لکه ننگی بر عناوین بینظیر PC (از دهه 40 تا به الان) خواهد بود >:)
کلا قصدم ترور شخصیتی بازی بود :دی
زیاد جدی نگیرید :دی
مطمعا باش نمیا د سازنده پلاتینیوم گیمزه
خدا لعنتشون کنه حال مارو بهم ریخن خدا ازشون نگزره ایشالا نابود شن این اشغال عرضه نشه)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or