اینا همه چی من جمله شعور مارو هم به سخره گرفتن.کلاً این حرکت قانون جاذبه رو به سخره گرفته :biggrin1:
چه باحال بود.
یه چیز خیلی باحال. هنوز اسمی از کارگردانش برده نشده. من که عاشق گیم های Platinum Games هستم (
) بدون تردید از این اتفاق شادمان شدم. این یارو کوجیما هم ادم قابل اعتمادی هست. نظارت Kojima Pro و همکاریشون با Mercury Steam باعث شد Castlevania Lords of Shadow یکی از 5 بازی برتر این نسل بشه برام
.
من به این قضیه خوش بین شدم.
مخفی کاری؟ فکر نکنم 1% تو بازی باشه با اینکه پایه MG بر اساس مخفی کاری بوده.یه زره مخفی کاری بزارن تنگش عالی میشه

یعنی به نظرت این بازی پتانسیل مخفی کاری هم داره ؟یه زره مخفی کاری بزارن تنگش عالی میشه
اره یواشکی بره یه ادم رو نصف کنه{عجب شمشیری داره ها}یعنی به نظرت این بازی پتانسیل مخفی کاری هم داره ؟![]()
اون قدیما که هنوز بازی Reboot نشده بود استاد گفته بود Rising رو حتی بدون کشتن یه نفر هم میتونید تموم کنیدیعنی به نظرت این بازی پتانسیل مخفی کاری هم داره ؟![]()
خدا فقط بخير كنه و اگر قرار متال گير بعدي يعني 5 احتمالا هم اينجوري باشه و كلا اساس بازي رو ببره زير سوال ميخوام كه اصلا نياد بيرون و بزاره با خاطره هاي خوبمون زندگي كنيم !!!