تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
گفتم چرا کوجیما قبل از نمایش بازی هول کرده بود.همون یه زره انگلیسی هم یادش رفت. :))
تو فاصله ای که تریلر داشته پخش میشده کوجیما تو راه خروج سالن بوده :d
تریلر E3 2010 رو آدم میبینه کف میکنه چه فیزیکی میشد باش سالاد درست کرد :d
تو این تریلر جدید خبری از کنترل زاویه شمشیر نبود.:|

آخرین ویرایش:
چرا الکی از بازی حمایت میکنید؟!من با اینکه از نعمت MGS 4 محروم بودم ولی حاضر بودم این بازی مولتی نمیشد و به این روز نمیفتاد.(اگه این دلیلش البته!)
کلاً این حرکت قانون جاذبه رو به سخره گرفته :biggrin1:
اینا همه چی من جمله شعور مارو هم به سخره گرفتن.
آخرش صدای Jack The Ripper رو شنیدم!میریم لندن؟خدای من.
یه بار دیگه به تریلر دو سال پیش نگاه کنید.چقدر افکت خون فوق العاده بود!اینجا انگار داره سنگ رو قطعه قطعه میکنه.هر دفعه که میبینمش بیشتر تاسف میخورم.هر دفعه صد تا اشکال جدید پیدا میکنم.اکشن بازی شده عین Dynasty Warriors.چیپ و فوق العاده کم عمق.باورم نمیشه یکی از بهترین فرانچایز های تاریخ به این حال و روز افتاده.منو بگو قبلا نگران بودم از تغییر سبک بازی.ولی حالا باید نگران چی باشم؟!تغییر اسم؟تغییر انجین؟تغییر فضا؟
امیدوارم این بازی با بشدت بخوره زمین.طوری که Kojima Pro از این کارش پشیمون بشه.امیدوارم هر دلیلی این بازی کنسل بشه.

حالا باز دوستان میگن سالید از تهش حذف شده.ولی من بازم معتقدم حضور رایدن در چنین بازی شرم آوره.رایدن رو تو نسخه چهارم از این صداها در میوورد؟!کی گفت Let's Have Some Fun؟!

Omoshiroi :دی.
یه چیز خیلی باحال. هنوز اسمی از کارگردانش برده نشده :دی. من که عاشق گیم های Platinum Games هستم (:دی) بدون تردید از این اتفاق شادمان شدم. این یارو کوجیما هم ادم قابل اعتمادی هست. نظارت Kojima Pro و همکاریشون با Mercury Steam باعث شد Castlevania Lords of Shadow یکی از 5 بازی برتر این نسل بشه برام :دی.
من به این قضیه خوش بین شدم.

چه باحال بود :دی.
یه چیز خیلی باحال. هنوز اسمی از کارگردانش برده نشده :دی. من که عاشق گیم های Platinum Games هستم (:دی) بدون تردید از این اتفاق شادمان شدم. این یارو کوجیما هم ادم قابل اعتمادی هست. نظارت Kojima Pro و همکاریشون با Mercury Steam باعث شد Castlevania Lords of Shadow یکی از 5 بازی برتر این نسل بشه برام :دی.
من به این قضیه خوش بین شدم.

بعيده كاميا كارگردان بازي باشه.با اين كه كوجيما كارگردان بزرگي هستش ولي بازم بعيده كاميا زيردستش كار بكنه.

یه بار اومدن برا xboxم بدن گنننننننننننننند زدن توش

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

یعنی به نظرت این بازی پتانسیل مخفی کاری هم داره ؟ :دی
اره یواشکی بره یه ادم رو نصف کنه{عجب شمشیری داره ها}

لعنت خدا بر دل شيطون ...................@#$#@#@##@#$%$^)x

فقط يكي بياد من رو قانع كنه تو اين 4 قسمت متال گير چه موقع رايدن ميگه : Let's Have Some Fun ...........
خدا فقط بخير كنه و اگر قرار متال گير بعدي يعني 5 احتمالا هم اينجوري باشه و كلا اساس بازي رو ببره زير سوال ميخوام كه اصلا نياد بيرون و بزاره با خاطره هاي خوبمون زندگي كنيم !!!

یعنی به نظرت این بازی پتانسیل مخفی کاری هم داره ؟ :دی
اون قدیما که هنوز بازی Reboot نشده بود استاد گفته بود Rising رو حتی بدون کشتن یه نفر هم میتونید تموم کنید :دی ولی الان ظاهرا وضع فرق کرده :دی الان فک کنم بدون نکشتن یه نفر نمیتونیم تمومش کنیم :دی

• Like
Reactions: SHePArd
خدا فقط بخير كنه و اگر قرار متال گير بعدي يعني 5 احتمالا هم اينجوري باشه و كلا اساس بازي رو ببره زير سوال ميخوام كه اصلا نياد بيرون و بزاره با خاطره هاي خوبمون زندگي كنيم !!!
gigglesmile.gif

اون 5 ، یه Metal Gear SOLID ـه ، این Metal Gear RISING ـه ، مثل Metal Gear ACID ـه 1 و 2 که برای PSP اومدن ( یه سبک خاصی داشتن ، JRPG مدرن :d حسم نگرفت بازی کنم :d )
برای همین خیالت از MGS 5 راحت باشه ، سبکش همون سبک اصیل رو داره . یعنی بهترین حالتی که میشد پیش بیارن این بود که یه سری جدید از MG درست کنن ، صد آفرین بر کوجیما برای این کار ، و 99 لعنت برای اینکه اجازه داد کلا این سری ساخته بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or