تریلر کامل گیم پلی Resident Evil 5 هم اکنون قابل دانلود میباشد

rezaigi2004

کاربر سایت
لحظاتی پیش Capcom رسما اعلام کرد تریلر کامل و real-time عنوان Resident Evil 5 هم اکنون در Xbox LIVE Marketplace با حجم 143 مگابایت با کیفیت HD قابل دانلود میباشد.

آخرین ویرایش:
لحظاتی پیش Capcom رسما اعلام کرد تریلر کامل و real-time عنوان Resident Evil 5 هم اکنون در Xbox LIVE Marketplace با حجم 143 مگابایت با کیفیت HD قابل دانلود میباشد.

xbox-live-9.jpg

ممنون رضا جان :love: . خبر خوبی بود . حالا باید دید که کپکام چی کار کرده .
موفق باشید ;) .

من الان دارم تریلر بازی رزیدنت اویل 5 رو از Xbox LIVE Marketplace دانلود میکنم . از بس که سرور شلوغ بود نمیگذاشت که تریلر رو دانلود کنم و همش پیغام میداد که بعدا مراجع کنید . ولی خب از بس که بهش گیر دادیم از اخر تونستم که دانلودش کنم البته الان فعلا 20 درصد از دانلود تریلر رفته :biggrin1: .

واقعا عالی بود :eek: .
فقط به یک چیز باید اعتراف کنم تو جمع :
من اصلا باورم نمیشد که 360 گرافیکی در چنین سطح رو بتونه ساپورت کنه اما با دیدن این تریلر بد جور به 360 ایمان اوردم :eek: :eek: :eek: .

من اصلا باورم نمیشد که 360 گرافیکی در چنین سطح رو بتونه ساپورت کنه اما با دیدن این تریلر بد جور به 360 ایمان اوردم :eek: :eek: :eek: .
بايد زودتر از اينا ايمان مياوردي !! :) حالا صبر كن تا بازي هاي ديگه بياد اون موقع ....
این همون تریلر e3 2007 هست که تو کنفرانسها پخش شده؟
نه اون نيست

حالا كجاشو ديدي اين بازي كه الان تو تريلرش را ديدي تقريبا ميشه گفت نصفه كاره روش انجام دادن و بازي هنوز جاي كار زيادي داره كه اونقت يه تريلر ديگه از بازي مياد ميگي خدا منم كه دارم ميبينم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or