تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

^^^^^^بازی به گفته سازنده مینی گیم های زیادی داره. شاید اینم یکیشونه که مثلا تو یه زمان محدود چندتا میکشی یا.... .

Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro

کثر عناوینش گرافیک بالای ندارند (به جز Far Cry ) که بحثش فرق میکنه
اصلآ عناوین یوبی بخش مولتی پلیر رون و جالب ندارن چه R6/GR/FC/AC کلآ خشک و یک نواخت حالا من موندم که Division چه جوری میخواد رو بخشه مولتی استوار باشه
بدانید و آگاه باشید که همین یوبی که چپ میرین راست میایین میکوبین از بهترین شرکت های بازی سازی هست اسم راک استار و ناتی داگ هم نیارین و فاز مقایسه برندارین چون یوبی تو همه سبک ها بازی داره و بازی هاشم اصلا قابل مقایسه با عنوان های EA نیست

يك نفر از Morin پرسيده سگ تو بازي وجود داره؟ بعد Morin هم گفته نه.
ولي انگار طرف Morin رو سركار گذاشته، چون بعدش گفته تو بازي ساعت وجود داره(تيكه به اسم بازي):d !
https://twitter.com/Design_Cave/status/450103983211036672
يكي گفته فيزيك و سايه ها كه تو PC پسرفت نداشته؟
@Design_Cave physics,shaders are really the same as those of2012on PC?careful that if you lie,I say to aiden to hack your bank account :)
Morin:
@Genstar74 Yes, but physics is far better now. Also many global FX are better (day/night cycle & volumetric fog for example).
https://twitter.com/Design_Cave/status/450093132605292545

خب منم که بالا گفتم یه که موجودات عجیب غریبی تو تریلر بودش
آها من فقط اون اژدها ـه رو دیدم :دی

اینا که مطمئنن توی بازی اصلی نخواهند بود! احتمالا یا یک بخش فان هست یا هم یک مینی گیم ـه که وسط بازیه!
یوبی سافت که خر نیست بیاد وسط یک بازی با جو رسمی و واقع گرایانه زامبی بزاره که! اگه میخواست بازی رو از این جو در بیاره خیلی از قابلیت های دیگه هم به بازی اضافه میکرد!

بدانید و آگاه باشید که همین یوبی که چپ میرین راست میایین میکوبین از بهترین شرکت های بازی سازی هست اسم راک استار و ناتی داگ هم نیارین و فاز مقایسه برندارین چون یوبی تو همه سبک ها بازی داره و بازی هاشم اصلا قابل مقایسه با عنوان های EA نیست
یوبی سافت یکی از بهترین شرکت ها است از هیچی به این جا رسیده جز فارکرای و اسپلینتر بقیه کاراشو دوس دارم
البته استدیوی ناتی داگ رو بیشتر از یوبی دوس دارم ( از بچگی با اون بزرگ شدم بوی سونی رو می ده )

- - -ویرایش - - -

خب منم که بالا گفتم یه که موجودات عجیب غریبی تو تریلر بودش

BznZaWp.jpg
BgqxoCP.jpg
GzOMZTn.png
ایول خیلی ریزبینی هیچ اینارو ندیدم :)

آره پدر جان یه زمانی هم capcom هم جز بهترین سازنده ها / ناشرها بود با اون عناوینش مثه RE/Dino crisis یه زمانی هم بهترین دوره Konami و sega بود ولی الان کجان ؟
یوبی سافت تا سال 2009 خوب بود بعد افت کرد اوج دورانش هم 2007 بود ( با اون لوگوی بنفش )
الان یوبی سافت پول پرست شده مثه acti / EA

آره پدر جان یه زمانی هم capcom هم جز بهترین سازنده ها / ناشرها بود با اون عناوینش مثه RE/Dino crisis یه زمانی هم بهترین دوره Konami و sega بود ولی الان کجان ؟
یوبی سافت تا سال 2009 خوب بود بعد افت کرد اوج دورانش هم 2007 بود ( با اون لوگوی بنفش )
الان یوبی سافت پول پرست شده مثه acti / EA
میشه دلیلتونو بگید که چرا یوبی سافت دیگه تو اوج نیست؟
E3 2012 که کلا با نمایش خفن از Farcry 3 دستش بود. بعدشم بازی رو عرضه کرد و ترکوند. نمایش واچ داگز همون موقع بود که همه هایپ شدن. E3 2013 هم با ایده اومد داشت. ایده هایی مثل Division با موتور گرافیکی Snowdrop. واچ داگز پر از ایده هایی هست که تا حالا تو بازیهای دیگه نبوده. هنوز هم کسی بازیش نکرده که بگه بازیش خوبه یا بد.(البته اساتید بازیسنتر اینکار رو میکنن) و Assassins Creed IV Black Flag جزو بهترین و سرگرم کننده ترین بازیهای 2013 بود و متاش هم 88 شد. من نشانی از افت یوبی سافت نمیبینم.

آقا چرا اینقدر شلوغش کردین؟ :دی
خداییش موندم دیگه!

هنوز هیچ کس بصورت رسمی از این چیزا رونمایی نکرده بعد بعضیا میان میگن بازی زامبیی شده و ...

همین چند روز پیش اعلام کردن بازی مینی گیم های بسیار زیاد داره! و اینم ممکنه یک مینی گیم باشه یا هم یک بخش فان باشه که مراحل فان داشته باشه که اتفاقا خیلی هم خوب هست بنظرم!
این مسخره بازی هارو هم تموم کنید!

واقعا یکی یکم با خودش فکر کنه متوجه میشه که یوبی سافت دیوانه نیست عنوان مهمشو با این چیزا خراب کنه!

میشه دلیلتونو بگید که چرا یوبی سافت دیگه تو اوج نیست؟
E3 2012 که کلا با نمایش خفن از Farcry 3 دستش بود. بعدشم بازی رو عرضه کرد و ترکوند. نمایش واچ داگز همون موقع بود که همه هایپ شدن. E3 2013 هم با ایده اومد داشت. ایده هایی مثل Division با موتور گرافیکی Snowdrop. واچ داگز پر از ایده هایی هست که تا حالا تو بازیهای دیگه نبوده. هنوز هم کسی بازیش نکرده که بگه بازیش خوبه یا بد.(البته اساتید بازیسنتر اینکار رو میکنن) و Assassins Creed IV Black Flag جزو بهترین و سرگرم کننده ترین بازیهای 2013 بود و متاش هم 88 شد. من نشانی از افت یوبی سافت نمیبینم.
گفتم تو دو پست قبلیم اگه farcry رو نادیده بگیریم
بازی division هم من بازی نکردم که هنوز هم منتشر نشده که قضاوت کنم ولی میگم یوبیسافت شرکتی نیست که بازیاش برپایه حالت آنلاین استوار باشه چیزی که division روش تاکید داره آنلاین بودن بعد آفلاین ایده دادن کار سختی نیست همین kinect چقدر ایده جالبی بود ولی هنوز نتونستن درست درمون رو بازی های کژوال پیاده سازی بشه واچ داگز پر از ایده است ولی واقعآ اونطوری که انتظار ازش میره میتونه ظاهر بشه؟ واچ داگز e312 نظر همرو جلب کرد خوب این درست من هم تحت تاثیر قرار گرفتم ولی اگه جلب کردن نظر باشه killzone 2 تو E305 با اون CG فک ها رو زمین زد اگه یوبی سافت اینی که نشون داد بتون راحت عملی کنه حرفی نمیمونه ولی اینو بدون یوبی سافت اون شرکت فعال قدیمی نیست درسته هر بازی باید رو المان های ثابت خودش پیش بره ولی یوبی سافت تو بعضی از بازیهاش اصلآ تغییرات خاصی ایجاد نمیکنه عینه COD که انگار فقط مپا عوض میشه AC1تا AC:BF چقدر فرق داشته از AC:BH به اینور این بازی یه بازی کلیشه ی تکراری شده عینه COD
حداقل یوبی سافت تو سالاهای 2006 به اینور تو نسل جدید اون زمان خیلی شرکت جالبی نشون داد با عناوینی مثه SC:C/AC1/R6VEGAS و........ ولی سال به سال تنوه کاریش کمتر میشه همین AC:BF یه سال دیگه میداد بیرون طوری میشد؟

بازی division هم من بازی نکردم که هنوز هم منتشر نشده که قضاوت کنم ولی میگم یوبیسافت شرکتی نیست که بازیاش برپایه حالت آنلاین استوار باشه چیزی که division روش تاکید داره آنلاین بودن بعد آفلاین ایده دادن کار سختی نیست همین kinect چقدر ایده جالبی بود ولی هنوز نتونستن درست درمون رو بازی های کژوال پیاده سازی بشه واچ داگز پر از ایده است ولی واقعآ اونطوری که انتظار ازش میره میتونه ظاهر بشه؟ واچ داگز e312 نظر همرو جلب کرد خوب این درست من هم تحت تاثیر قرار گرفتم ولی اگه جلب کردن نظر باشه killzone 2 تو E305 با اون CG فک ها رو زمین زد اگه یوبی سافت اینی که نشون داد بتون راحت عملی کنه حرفی نمیمونه ولی اینو بدون یوبی سافت اون شرکت فعال قدیمی نیست درسته هر بازی باید رو المان های ثابت خودش پیش بره ولی یوبی سافت تو بعضی از بازیهاش اصلآ تغییرات خاصی ایجاد نمیکنه عینه COD که انگار فقط مپا عوض میشه AC1تا AC:BF چقدر فرق داشته از AC:BH به اینور این بازی یه بازی کلیشه ی تکراری شده عینه COD
حداقل یوبی سافت تو سالاهای 2006 به اینور تو نسل جدید اون زمان خیلی شرکت جالبی نشون داد با عناوینی مثه SC:C/AC1/R6VEGAS و........ ولی سال به سال تنوه کاریش کمتر میشه همین AC:BF یه سال دیگه میداد بیرون طوری میشد؟
نه طوری نمیشد اما اولا بازی آماده عرضه هست کاملا و دوم اینکه AC BF خیلی بازی عالی بود و تنها مشکلش داستانش بود(که اونهم هرچی بود نسبت به AC III بهتر بود) همه جوره عالی بود. گیم پلی فوق العاده، دزدی دریایی(که یه چیز کاملا جدید بود تو این شکلی که ازائه شد) و گرافیک فوق العاده بر روی PC قدرتمند و کنسولهای نسل بعد. یه بازی بود که به ریشه وفادار نبود اما همه جوره کامل بود و اگه شاهکارهایی مثل GTA و TLOU و Bioshock نبودن به سادگی بهترین بازی 2013 بود. من هیچ مشکلی تو AC BF نمی بینم.
یوبی سافت همین 6-7 ماه پیش Splinter Cell رو عرضه کرد که خیلی بهتر از Conviction بود و خیلی از طرفدارهای SC رو خوشحال کرد(از جمله خودم). هیچکس اون بازی رو نمیبینه اونوقت همه گیر 3 پیچ دادن به AC که آخرین قسمتش(IV) اون نا امیدی که تو AC III به وجود اومد تا حد زیادی رفع کرد.
هنوز هم یوبی سافت جزو کمپانی هایی هست که کارش درسته. البته نه در حد راکستار یا بثسدا یا سونی یا مایکروسافت اما کارش درسته.;):d

آخرین ویرایش:
در مورد یوبی سافت نمیدونم چرا کل یوبی سافتو با عرضه سالانه AC میسنجین؟ شک ندارم AC Unity شاهکار خالص هم بشه شاهکار!! بازم بعضیا میان میگن یوبی سافت فلانه فلانه چون AC رو سالانه عرضه میکنه! و چمیدونم تکراریه و ... ـه! یعنی واقعا CoD رو با AC مقایسه میکنین؟ همین الان بشین CoD MW2 رو بازی کن و بعد بالافاصله Ghosts رو اجرا کن ببین چقدر فرق گیم پلی و گرافیک میبینی؟ خیلی خیلی خیلی کم!
اما AC 1 رو بازی کن! نمیتونی تحملش کنی چون گیم پلی و گرافیک اونقدر توی نسخه های بعدی پیشرفت کرده که دیگه AC I عذاب آور میشه برات! من موندم ACIII توی انقلاب آمریکا بود AC IV توی دریاهای کارائیب بود و کلا موضوع بازی تغییر کرده بود باز بعضی میان میگن همون پارسالو کپی میکنه میده بیرون :| نه خداییش شما AC IV BF رو بازی کردی؟ :دی

حالا کلا بحث AC رو بزاریم کنار!
یوبی سافت شرکتیه که هنوز بازیی نداره که بی طرفدار و ضعیف باشه بعد شما اومدی یوبی رو با کپکام مقایسه میکنی! کپکامی که یک زمانی شاهکار میداد بیرون اما الان هر بازیی میده بیرون همراهش صدای طرفدارا هم در میاد!:دی
یوبی سافت توی این چند سال فقط یک بازی فایتینگ داشت که خیلی ضعیف عملکرد که اونم مال کینکت بود ولی بقیه بازیاش غوقا کرد!
همین 2013 اومد Rayman Legends داد بیرون با متای 92/100 اومد AC IV داد بیرون با متای 88/100 اومد Splinter Cell BlackList داد بیرون با متای 84/100 یا همین اواخر سال قبلش Farcry 3 رو داد بیرون با متای 91/100!
حتما که نباید هر دوروز یک عنوان جدید رونمایی کنه تا فعال باشه! ساختن دنباله واسه یک سری اصلا کار آسونی نیست! فکر میکنید آسونه یک سری به بازی هایی که امسال اومدن و گند زدن به نسل بعدی بزنید!
تو همین کارنامه رو مشاهده کنی میبینی چقدر درخشانه! حالا اینکه نسبت به گذشته افت کرده رو کاری ندارم ولی فقط اینو میدونم نسبت به خیلی از ناشر های دیگه بهتر عملکرده!

کونامی بعد از چند وقت اومد Caslevenia منتشر کنه دیدین آخری چی از آب در اومد :| Square Enix که همه بهش اطمینان داشتن که THIEF شاهکار از آب در میاد ولی گند زد!
بعد با وجود این همه باز یوبی سافتی که کارنامش درخشان بوده توی این چند سال میشه شرکت پول پرستی که فقط بفکر عرضه سالانه AC ـه و به طرفدارا توجه نداره! :)

آخرین ویرایش:
پس بگو چرا اینقدر تاخیر خورد بازی..!!داشتن زامبی میکاشتن توش..!!

خدایی من یکی از طرفدارای پرو پا قرص این بازی بودم تا قبل از انتشار این تریلر..!!ولی دیگه خیلی دلسرد شدم..وقتی خود مورین تائید کرد زامبی تو بازی وجود داره فحشش گرفتم..آدم دلسرد میشه خدایی..ولی تو خود سناریوی اصلی داستان که چنین اتفاقاتی نمیفته..شاید بعنوان مراحل جانبی اونم درحد 2-3 ساعت گیم پلی زامبی تو بازی باشه..عین بلک اپس یه بخش جداگانه براش بازکنن من راضی ام..راستی تو بازی خون هم وجود داره...یه تریلر منتشر شد شلیک کرد تو سریارو خون پاشید بیرون..خیالم راحته از بابت بازی..از بابت سیستمم نگرانم.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or