تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
یه درخواست داشتم ! 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
توی عکس یه تریلر هست که من با فلش مشخص کردم من اونو میخوام !کلا هر چی تریلر از هیتمن : آمرزش با این جور شکل و شمایل هست برام بفرست !
لطفا هم SD و HD بزار که هر کدوم رو که تونستم دانلود کنم !

Travis ICA File - Hitman: Absolution Video
HD--SD

آخرین ویرایش:
Travis ICA File - Hitman: Absolution Video
HD--SD

Hitman Absolution: ICA FILE Travis 'assassin' official game trailer - PC PS3 X360
SD
این لینک دومیه مال یه بازی دیگه است ! مال هیتمن نیست
یه درخواست دیگه هم داشتم : یه تریلر سینمایی از اسکایریم میخوام ، HD لطفا ممنون !

این لینک دومیه مال یه بازی دیگه است ! مال هیتمن نیست
یه درخواست دیگه هم داشتم : یه تریلر سینمایی از اسکایریم میخوام ، HD لطفا ممنون !

Elder Scrolls V: Skyrim New Cinematic Trailer
Skyrim Age Of Oppression cinematic trailer
Skyrim Live-Action Cinematic Trailer
ESV SKYRIM - RARE* Cinematic Trailer
Skyrim cinematic trailer remastered by Morpheus

همه full hd 1080 هستند.
برای hitman من چیزی پیدا نکردم.

تریلر کامل متال گیر جدید رو از gametrailers میخواستم . کنفرانس ubisoft مربوط به E3 رو هم با کیفیت SD از gametrailers بزاریدم ممنون میشم
چند صفحه قبلو چک کردم ولی همش گیم اسپات بود که من ازش نمیتونم دانلود کنم

آخرین ویرایش:
تریلر کامل متال گیر جدید رو از gametrailers میخواستم . کنفرانس ubisoft مربوط به E3 رو هم با کیفیت SD از gametrailers بزاریدم ممنون میشم

یه ثبت نام ساده تو گیم اسپات که اینقدر زحمت نداره

gametrailers هم مشکل داره و لینک هاش سریع پاک میشه.
از لینک های زیر دان کنید مستقیم هستند:

Metal Gear Solid: Ground Zeroes Extended 14 Minute Demo
Ubisoft E3 2012 Press Conference

تریلر metal gear با کیفیت 720p
کنفرانس هم 360p

سلام ؛ چند تا تریلر باکیفیت از گیم پلی بازی Injustice: Gods Among Us میخواستم. ممنون

Injustice: Gods Among Us - Superman Vs. Nightwing gameplay demo
Injustice: Gods Among Us - The Flash vs. Cyborg gameplay demo

هر دو HD

تریلر DmC که توی TGS 2012 پخش شده رو با کیفیت (HD یا Full HD) میخواستم.
ممنون دوستان.

Devil May Cry : 'TGS 2012 Trailer' TRUE-HD QUALITY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or