تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
درود
دوستان از CRYSIS 1 روی PC چیزی از تنظیمات خفن ـش هست ؟ آخرین تنظیماتش روی pc :دی اگه هست محبت کنید HD ـیش رو بذارید :دی
ممنون :)
خدمت شما دوست عزیز
CRYSIS

خیلی ممنون :)
اگه گیم تریلرز هم چیزی در این مورد داره ممنون میشم بذارید :دی

آخرین ویرایش:
سلام
جایی رو ندیدم که بگم
دنبال موزیکی که تو منوی max payne 2 بخش میشه هستم میشه یکی لطف کنه لینکشو بزاره

دانلود موسیقی بازی ها
چون اینجا فقط تاپیک درخواست تریلر هستش میتونی برای درخواست این مورد به تاپیک بالا مراجعه کنی یا میتونی از سرچ گوگل کلمه Soundtrack بازی مورد نظرت رو جستجو کنی حتما پیدا میشه به راحتی
این یه مورد رو من برات سرچ کردم تو گوگل میتونی برای دانلودش به لینک زیر مراجعه کنی.
Soundtrack - Max Payne Theme download song in mp3 free, listen to online

درود
محمد رضا جان اگه Street Fighter IV و Super Street Fighter IV Arcade Edition هم توی گیم تریلرز Review دارن ممنون میشم بذاری :دی کیفیت HD و مثل همیشه یه دنیا ممنون :دی

اگر میشه نقد Xenoblade Chronicles (Wii) رو از Gametrailers بذارید، HD باشه.
ممنون
Xenoblade Chronicles Review HD
درود
محمد رضا جان اگه Street Fighter IV و Super Street Fighter IV Arcade Edition هم توی گیم تریلرز Review دارن ممنون میشم بذاری :دی کیفیت HD و مثل همیشه یه دنیا ممنون :دی
Street Fighter IV Review HD
Super Street Fighter IV Arcade Edition نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or