تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان دموی گیم پلی ازین بازی هارو هم اگه لطفا بزارید ممنون میشم

ba+ttlef+ield 2
ninja gaiden2

BF2
NG2

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

مرسی لطف کردی :دی خدا خیرت بده خیلی دنبال اینا گشتم :دی

خواهش میکنم خدا رو شکر کار شما هم راه افتاد;)

سلام یه تریلر اینگلیسی از ffxiii-2 میخوام همونی که دوستمون توی پست 666 گذاشتن ولی اگه میشه واسهی من حجم کمترشو پیدا کنید (sd)
و من یه تریلر مال Dynasty warriors 7 بود نمیدونم اسمشو دقیق ولی فکر کنم
Dynasty warriors 7 Guan Yu trailer بود یا Dynasty warriors 7 guan ping trailer بود
تریلر games com b___F-------3 (همونی که به عنوان بهترین تریلر گیمز کام انتخاب شد)رو میخوام.
در ضمن اگه شد همه sd باشند.:d
ممنون:x

سلام یه تریلر اینگلیسی از ffxiii-2 میخوام همونی که دوستمون توی پست 666 گذاشتن ولی اگه میشه واسهی من حجم کمترشو پیدا کنید (sd)
و من یه تریلر مال Dynasty warriors 7 بود نمیدونم اسمشو دقیق ولی فکر کنم
Dynasty warriors 7 Guan Yu trailer بود یا Dynasty warriors 7 guan ping trailer بود
تریلر games com b___F-------3 (همونی که به عنوان بهترین تریلر گیمز کام انتخاب شد)رو میخوام.
در ضمن اگه شد همه sd باشند.:d
ممنون:x

Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends

Desolate Gameplay
Pang De Gameplay
Guo Jia Gameplay
Wang Yi Gameplay

BF3

GC 11: Caspian Border Trailer
GC 11: Co-Op Demo

اگر تریلرهای بالا برای BF3 کلیک کردید دانلود نشد برای آموزش دانلود به این لینک مراجعه کنید http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38590&page=43&p=1678912&viewfull=1#post1678912

اون تریلر FFXIII2 که تو صفحه قبل گذاشته شده فکر نکنم درست باشه تریلر اصلی که کاراکتر ها رو نشون میده تریلر لانچ بازی هستش که میتونی از لینک های زیر دانلود کنی.

Xbox 360 Launch Trailer
PlayStation 3 Launch Trailer

از اینا کم حجم تر دیگه وجود نداره

• Like
Reactions: Loghman
درود
اگه تریلر از گیم پلی spec ops the line هست بذارید :دی از اونا نه که مثلاً سازنده میاد دو ساعت فک میزنه و دو ثانیه از گیم پلی نشون میده :دی اگه گیم پلی درست حسابی ازش در دسترس هست بذارید :دی پیشاپیش ممنون :دی

درود
اگه تریلر از گیم پلی spec ops the line هست بذارید :دی از اونا نه که مثلاً سازنده میاد دو ساعت فک میزنه و دو ثانیه از گیم پلی نشون میده :دی اگه گیم پلی درست حسابی ازش در دسترس هست بذارید :دی پیشاپیش ممنون :دی

فعلا هر تریلر از این بازی اومده تیکه تیکه گیم پلی نشون میده توش بعد سازنده هاش حرف میزنن اگر یه تریلر خالص از گیم پلی بازی اومد میذارم

فعلا هر تریلر از این بازی اومده تیکه تیکه گیم پلی نشون میده توش بعد سازنده هاش حرف میزنن اگر یه تریلر خالص از گیم پلی بازی اومد میذارم
ممنون لطف میکنی :دی
هر موقع وقت داشتی و حوصلت کشید اگه تونستی تریلر های هیلو که مثل فیلم کوتاه هستن رو هم اینجا بذار :دی برای هیلو 3فک کنم یه دونه ـس برای odst 2 تا ریچ هم دو تا :دی حالا شاید هیلو 3 رو با odst جا به جا گفته باشم :دی توی همون گیم تریلرز هست فقط باید پیداشون کنی :دی

آخرین ویرایش:
اگه مي شه لينك تريلر از مصاحبه ها با سازنده هاي بازي ها رو بديد. اگه از گيم تريلر باشه كه چه عالي!

این تریلری که شما درخواست دادید تو سایت GT داخل GTTV ها هستش که این آیتم سایت GT رو به هیچ روشی در حال حاضر نمیشه برای دانلود قرار بدیم تو سایت خیلی ها دنبال دانلود این آیتم هستن که فعلا راهی برای دانلود کردنش نیست سایت های دیگه رو میگردم اگر جایی بود که میشد دانلود کرد بدون فیـ...لتر لینکش رو قرار میدم

• Like
Reactions: Kainé
ممنون لطف میکنی :دی
هر موقع وقت داشتی و حوصلت کشید اگه تونستی تریلر های هیلو که مثل فیلم کوتاه هستن رو هم اینجا بذار :دی برای هیلو 3فک کنم یه دونه ـس برای odst 2 تا ریچ هم دو تا :دی حالا شاید هیلو 3 رو با odst جا به جا گفته باشم :دی توی همون گیم تریلرز هست فقط باید پیداشون کنی :دی

Deliver Hope Trailer
Deliver Hope Extended Trailer
Remember Reach Live-Action Trailers
Full-Length Exclusive Trailer
Making Of The Life Featurette

ویرایش :

Believe - Conclusion
Hunted TV Spot
Making of the John 117 Monument
E3 2007 Trailer
Trailer 2
E3 2K6 Trailer
The Bigger Picture
Bungie Gameplay Reel

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
این تریلری که شما درخواست دادید تو سایت GT داخل GTTV ها هستش که این آیتم سایت GT رو به هیچ روشی در حال حاضر نمیشه برای دانلود قرار بدیم تو سایت خیلی ها دنبال دانلود این آیتم هستن که فعلا راهی برای دانلود کردنش نیست سایت های دیگه رو میگردم اگر جایی بود که میشد دانلود کرد بدون فیـ...لتر لینکش رو قرار میدم

خود سايت فیـ...لتر هست ولي لينكاش فیـ...لتر نيست! لينكش رو اگه بديد ممنون مي شم. اصلا من خودم وي پي ان و فیـ...لتر ش....كن دارم. اگر نمي خوايد تو تاپيك بذاريد، تو پروفايلم ارسال كنيد ممنون مي شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or