تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
سلام . بچه ها من لینک Full HD از کل کنفرانس سونی در TGS 2011 رو میخوام . بهم بگید اگه اومده . یا اگه نیومده ، توضیحی بدید . ممنون .
نه تنها این . بلکه کنفرانس ماکرو و یوبی سافت و ... میاد که کلا دانلود کنیم یا نه ؟
جواب رسان نیست ؟!

لطفا يه تريلر از g:dameplay dead island

جواب درخواست شما تو صفحه قبل پست شماره 566 داده شده اینم لینک
خواهشا دوستان قبل درخواست یه تاپیک رو جستجو کنید از طریق منو بالای تاپیک تشکر.

جواب رسان نیست ؟!

من سایت GS رو زیرورو کردم چیزی پیدا نکردم فکر کنم فعلا نیست چون باشه 100% سایت GS میذاره برای دانلود

با سلام لطفا تریلر های زیر :)
تریلر اصلی بازی DYNASTY WARRIORS : STRIKE FORCE
و تریلر بازی battle field 3 همونی که دارن یه پایگاه ایرانی رو میترکونن که توی صحراست (راستش من اینجوری شنیدم)
و dynasty warriors 7 : xtrime legends (شاید نداشته باشه خیلی مطمئن نیستم)
ممنون (لطفاً فقط برای دانلود باشه):d

با سلام لطفا تریلر های زیر :)
تریلر اصلی بازی DYNASTY WARRIORS : STRIKE FORCE
و تریلر بازی battle field 3 همونی که دارن یه پایگاه ایرانی رو میترکونن که توی صحراست (راستش من اینجوری شنیدم)
و dynasty warriors 7 : xtrime legends (شاید نداشته باشه خیلی مطمئن نیستم)
ممنون (لطفاً فقط برای دانلود باشه):d

Dynasty Warriors: Strikeforce Strength in Numbers Trailer

Battlefield 3 Operation Guillotine

Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends TGS 11: Japanese Trailer

نه خوشتپ اونی که توی صحراست رو میخوام نه اونی که توی شهر تهرانه.

دوست عزیز تنها ویدیویی که تا به امروز در رابطه با ایران اومده همین عملیات گیوتین هستش صحرا هم که یه دونه عملیات Thunder هستش که با تانک حمله میکنن که تو E3 پخش شده و واسه خیلی وقت پیشه ، من تو این مرحله حرفی از ایران نشنیدم طرف خواسته الکی جو بده

E3 2011: PC Thunder Run Campaign Gameplay

دوست عزیز تنها ویدیویی که تا به امروز در رابطه با ایران اومده همین عملیات گیوتین هستش صحرا هم که یه دونه عملیات Thunder هستش که با تانک حمله میکنن که تو E3 پخش شده و واسه خیلی وقت پیشه ، من تو این مرحله حرفی از ایران نشنیدم طرف خواسته الکی جو بده

E3 2011: PC Thunder Run Campaign Gameplay
آها ممنون که روشنمون کردی.
بی زحمت همونی رو که خودت میگی رو بزار روی کیفیت پایین (sd) یا کومپرسور شده باشه.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or