تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
من اینم دیدم فکر نکنم اینم باشه این Pop Block GT هستش که صحنه رو نگه میداره پارگی شکم کریتوس رو نشون میده بعد کوچیک GOW2 رو نشون میده که شمشیر میره تو شکمش ، یا صحنه استاپ میشه زوم میکنه شمشیر های کریتوس رو نشون میده مینویسه Atena Blade و غیره ...

این دوستمون میگه نوشته از خصوصیات کریتوس تو صفحه مینویسه بعد یه صحنه ازش نشون میده مثلا I fear nothing بعد یه صحنه از کریتوس :>

خوبه:d

من که تو YTube هم چیزی از این بازی که اسمشو نوشتی ندیدم اسم کامل انگلیسی شو بنویس اینو سرچ کردم چیزی نبود !...Gangster Kinect

منظور کسی که درخواست کرده فکر کنم بازی The Gunstringer برا کینکت هست !

2 تا از آخرین تریلرهای DMC5 بزاری ممنون میشم !

GC 11: Capcom & Ninja Theory Interview

GC 11: Creative Direction Interview

منظور کسی که درخواست کرده فکر کنم بازی The Gunstringer برا کینکت هست !

GC 11: New Sheriff Trailer

Debut Trailer

Single-Player Gameplay

اینم چند تا تریلر از این بازی که دوست عزیزمون حمیدرضا زحمت کشیدن اسم درستش رو گذاشتن دوستان خواهشا اسم صحیح انگلیسی بازی مورد نظرتون رو بنویسید تا اینطوری با مشکل مواجه نشیم تشکر.

سلام دوستان خواهشا یه نفر کنفرانس سونی GAMESCOM 2011 رو با کیفیت خیلی خوب می زاره؟ ممنون میشم:">:">

Sony Press Conference Gamescom 2011

با سلام خدمت دوستان لطفا دموهای gameplay بازی saint row 3 را با کیفیت معمولی وخوب بگذارید . ممنون

SDCC 11: Skies over Steelport Gameplay

ترلیر سینگل Rage لطفا

Wasteland Legends: Water Service Gameplay

PAX 2011: Gearhead Vault Gameplay

Uprising Trailer

میدان نبر 3 هر چی جدید داره بزار لطفا ! از کاسپین به بعد اگه چیزی اومده :x

دوست عزیز اسم بازی رو کامل انگلیسی تایپ کن *میدان نبر 3**کاسپین* !

• Like
Reactions: Terova
این تریلر گیوتین BF3 روی هیچ کدوم از لینک ها به طرز عجیبی کار نمیکنه ! :دی چه لینک بخش اخبار چه لینک اینجا ! دوستان اگه میشه لینک 720P سالم از این تریلر رو بزارید ! :دی
ممنون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or