تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
حامد جان اون تریلر 15 دقیقه ای مدمکس که ماله گیمز کام 2015 بود چه کیفیت 720 چه 1080 اصلا کیفیت واقعی نیستن ! یعنی هم لینک خودت هم بقیه دوستان رو دانلود کردم از کیفیتش راضی نبودم.
اگر کیفیت مستقیم و واقعیش موجود هست ممنون میشم با کیفیت 720 برام بزاریش.فقط قبلش خودت نگاهش کن که مطمن باشی اصلی هست:x

دوستان عزیز یه تریلر از گیم پلی 6 دقیقه ای بازی quantum breek که توی گیمز کام نمایش داده شد دانلود کردم توی تایپک بغلی 1080 هم بودش ولی روی پرده ضبط شده بود کسی کیفیت اصلیش رو نداره 1080 لینک بده؟
ممنون میشم لینک بدید

news_quantum_break_gamescom_trailer-16968.jpg

@Octienne

سلام ممدجان. مرسی
اون تریلر 40 دقیقه ای ـه، فقط 720pـش توی اینترنت هست. ولی یه تریلر 20دقیقه ای دیگه از این بازی پیدا کردم 1080p (از یوتیوب خود PS).

Until Dawn 40 min. Gameplay (IGN Play) &quotEN&quot PS4 Exclusive
PlayStation Underground -- Until Dawn | PS4

@i am dead

این تریلرُ نتونستم پیدا کنم. اگه پیدا کردم لینکش رو واستون PM میکنم.

سلام چندتا ویدیو مربوط به تروفی هایه shadow of mordor رو میخاستم با تشکر

Burning vengeance
No power in numbers
The white rider
Repaid in blood
A Mighty doom

این 5تروفی رو گیر کردم ممنون هر کس امکانشو داره ویدیوئ هر کدومو بزاره ممنون میشم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or