تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
لطفا نقد بازی های زیر رو قرار بدید :

FINAL FANTASY XII
PERSONA 3 PORTABLES

اگر نقدشون از سایت های بزرگ در دسترس نبود از هرجایی میشه قرار دهید !

آخرین ویرایش:
تا مدتی در این تاپیک فعالیت نمیکنم.امیدوارم دوستان دیگری درخواست ها رو جواب بدن.

لطفا نقد بازی های زیر رو قرار بدید :

FINAL FANTASY XII
PERSONA 3 PORTABLES

اگر نقدشون از سایت های بزرگ در دسترس نبود از هرجایی میشه قرار دهید !

PERSONA 3 PORTABLES

Final Fantasy XII Video Review
Lo-Res MPEG67.6MB Download

خب FIFA 14 گیم پلی کارنت میشه یکی بزارید:x

FIFA 14 GAMEPLAY - ¡¡Exclusivo!! (PS3, Xbox 360) - E3 2013 - FC Barcelona vs Atlético de Madrid
از TV ضبط شده.
یه تریلر از بازی
freedom wars (گیم پلی باشه بهتره)
ممنون

گیم پلی منتشر نشده برای این بازی.

Freedom Wars - Teaser Trailer

HD Quicktime59.8MB Download
Hi-Res H.264 MP463.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP15.6MB Download

سلام
بی زحمت این 2 تا تریلر بازی Puppeteer رو که سایت gamespot گذاشته اگه امکانش هست بزارین . ممنون :)
Puppeteer Halloween Trailer
Puppeteer TGS 2012 Trailer

اولی

HD H.264 MP474.5MB Download
Hi-Res H.264 MP436.6MB Download
Lo-Res IPOD / PSP8.8MB Download

دومی

HD H.264 MP465.5MB Download
Hi-Res H.264 MP476.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP17.9MB Download

Xbox One/PS4 "Target Spec" PC Benchmarks

اینو لطفا با بهترین کیفیت مستقیم کنین ممنونPanta Rhei Engine PS4 Tech Demo - YouTube

HD

بی زحمت اینو مستقیم کن علی آقا
( مربوط به فوتبال هست نمی دونم موردی داره یا نه )
کیفیت HD
کیفیت معمولی

HD

به نظر خودت این ویدئو ربطی به این تاپیک داره.

2-خودم هم گفته بودم ولی دیده بودم شما قبلا حتی کنسرت های نامربوط مثل آهنگا و اینا رو هم مستقیم کرده بودی بهرحال عذر می خوام

خودم یادم نمیاد!
در مورد بازی بودند حتما وگرنه این کار رو نمیکنم.

آخرین ویرایش:
به نظر خودت این ویدئو ربطی به این تاپیک داره.
1- تشکر بابت اینکه مستقیم کردی و قرار دادی :)

2-خودم هم گفته بودم ولی دیده بودم شما قبلا حتی کنسرت های نامربوط مثل آهنگا و اینا رو هم مستقیم کرده بودی بهرحال عذر می خوام

کسی میدونه کیفیت MQ دقیقا چی هست ؟
تو یکی از سایتای ایرانی جدیدترین تریلر Watch Dogs رو که همین دیروز منتشر رو گذاشت . با حجم 24 مگ . فرمت Mp4 و زمانش هم 2 دقیقه . کیفیتش هم خیلی خوب بود (لینک تریلر)
به مدیر سایتش میگم آدرس اون سایتی رو که ازش دانلود کردی بده میگه از دادن آدرس معذوریم ! (که واقعا حرصم از عقب افتادگی این آدم در اومد)
من چون سیستم PC یم نفتیه تریلر ها رو با کیفیت 720 به بالا به زور اجرا میکنه و صدا با تصویر هماهنگ نیست . Low Ipad هم نمیشه دانلود کرد کیفیتش افتضاحه
حالا کسی سایتی میشناسه که با کیفیت MQ تریلر برای دانلود میذاره (که هیتلر نباشه) اطلاع بده

کسی میدونه کیفیت MQ دقیقا چی هست ؟
تو یکی از سایتای ایرانی جدیدترین تریلر Watch Dogs رو که همین دیروز منتشر رو گذاشت . با حجم 24 مگ . فرمت Mp4 و زمانش هم 2 دقیقه . کیفیتش هم خیلی خوب بود (لینک تریلر)
به مدیر سایتش میگم آدرس اون سایتی رو که ازش دانلود کردی بده میگه از دادن آدرس معذوریم ! (که واقعا حرصم از عقب افتادگی این آدم در اومد)
من چون سیستم PC یم نفتیه تریلر ها رو با کیفیت 720 به بالا به زور اجرا میکنه و صدا با تصویر هماهنگ نیست . Low Ipad هم نمیشه دانلود کرد کیفیتش افتضاحه
حالا کسی سایتی میشناسه که با کیفیت MQ تریلر برای دانلود میذاره (که هیتلر نباشه) اطلاع بده

فک میکنم همون medium یا Mid Quality هستش

- - -ویرایش - - -

دوستان تریلر جدید SC BlackList که یه ربع اول بازی رو نشون میده میخواستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or