تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
نه دوست من،بازیهای Knack ,Killzone:Shadow Fall و همین Watch Dogs و The Wittness

با کیفیت 1080p ندارم اما 720p موجوده که کیفیتش البته خیلی خوبه، Wide Screen هم نیست!
میشه kz : sf و knack و the wittness رو با کیفیت 1080 بزارید؟
crysis هم همون 720 شو بی زحمت لینکشو بدید ممنون میشم.
(راستی واچ داگز 1080ــش رو به 720 تبدیل کردم.شد 100 مگ.فردا اپلود میکنم.)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خواهش میکنم به یه نکته ای توجه داشته باشید:
بنده هر روز به این تاپیک سر میزنم و تریلرهای درخواستی شما رو میبینم و همون موقع اقدام به انجام درخواستهاتون میکنم.شاید کمی طول بکشه اما شما هم باید درک کنید.و یه نکته مهم تر این که از این قبیل پست ها مثل:(تریلر من پس چی شد-لطفا زودتر قرار بدید-شکلک گذاشتن و نقل قول کردن نوشته ی قبلی خودتون-و...) کاملا خودداری کنید.چرا که از این پست من به بعد اگر چنین مواردی دیده بشه به عنوان اسپم گزارش میشه... و نکته ی آخر این که اگر تریلری رو درخواست میدید، لطفا برای پاسخ گرفتن صبور باشید.
از همه ی شما ممنون.

تریلر لیتل بیگ پلنت ویتا .
بدون هیلتر باشه لطفا
LittleBigPlanet PS Vita - Digital Ninja Survivor

HD - SD

LittleBigPlanet PS Vita - Arcade Trailer

HD - SD

Gamescom 2011: Little Big Planet - Official Trailer

HD - SD

LittleBigPlanet PS Vita - Real Big Planet

HD - SD

میشه kz : sf و knack و the wittness رو با کیفیت 1080 بزارید؟
crysis هم همون 720 شو بی زحمت لینکشو بدید ممنون میشم.
(راستی واچ داگز 1080ــش رو به 720 تبدیل کردم.شد 100 مگ.فردا اپلود میکنم.)
اینایی که گفتید رو بجز KZ رو با کیفیت 1080p ندارم اما 720p چرا.البته چون من خودم HD دانلود کردم 100 درصد مطمئن نیستم همون 1080 ی باشه که شما میخواید.بهرحال امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه.

Killzone Shadow Fall 2013 Playstation Meeting Trailer

HD

The Witness First 2013 Playstation Meeting Trailer

Full HD

The Knack Trailer For Playstation 4

Full HD

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Crysis 3: The 7 Wonders of Crysis 3 All Episodes

Episode 1: Hell of a Town

HD

Episode 2: The Hunt

HD

Episode 3: Cause and Effect

HD

Episode 4: The Typhoon

HD

Episode 5: The Perfect Weapon

HD

Episode 6: The Final Episode

HD

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تریلر Watch Dogs رو هم بی زحمت توی تاپیک تریلرهای جدید قرار بدید،ممنون از شما

سلام

دوستان یک ویدئو جدید از Soul Sacrifice اومده که متاسفانه برای من باز نشد
لطفا یک لینک دانلود از این ویدئو محبت کنید قرار بدید
کیفیت هم هرچقدر خوب بهتر مرسی
والا من زیاد اطلاعات دقیقی از این بازی ندارم اما فکر نمیکنم اون تریلری که شما میخواید هنوز منتشر شده باشه.آخرین تریلری که ازش منتشر شده مربوط به 20 سپتامبر 2012 هستش و اسمش اون تریلر هم اینه:
Extended Gameplay Demo

شرمنده که نتونستم کمکی بکنم!
دروووووود
تریلر اول battle arena بازی injustice رو می خواستم
همون مبارزه batman vs bane
هر چه زودتر ممنون
بفرما دوست عزیز:

Injustice: Gods Among Us - Batman vs Bane Trailer

HD - SD

آخرین ویرایش:
تریلر Metal Gear Solid: Ground Zeroes رو با کیفیت 1080p و به زبان انگلیسی (اگر موجود هست) لطفا قرار بدید
با کیفیت 1080p موجود نیست متاسفانه،من هم موقعی که اومده بود دنبالش بودم اما پیدا نکردم.آخرین کیفیت در حال حاضر(به طور رسمی) 720p هست که من قرار میدم.امیدوارم خوشتون بیاد.زبان اصلیش هم ژاپنی هست و دوبله نشده به انگلیسی،فقط زیرنویس انگلیسی داره.بفرما

HD

سلام گیم پلی 25 دقیقه beyond two souls میخوام با تشکر.
بفرما دوست عزیز:
Beyond: Two Souls E3 2012 Stage Demo

HD - SD

نقد wii و wii u مال gt باشه

شرمنده دوست عزیزم،نمیتونم به دلایلی،تریلری از سایت GameTrailers بذارم.
یکیش اینه که آدرس تریلر ها به سرعت عوض میشند تا کسی نتونه آدرسی از اونجا رو روی فروم خودش قرار بده.و...

میشه لطفاً تریلر dlc بازی dmc رو بذارید؟ همونی که شخصیتش ورجیله.
بفرما:

DmC: Devil May Cry - Vergil's Downfall DLC Trailer

HD - SD

مرسی آقا. فقط یه سوال؟ من چه جوری میتونم از سایت یو تیوب فیلم دانیود کنم؟ اصلا گزینه دانلود نداره :(

برنامه ی idm رو دان کن و موقع مشاهدهی فیلم بالا سمت راست مینویسه دانلود.
روی اون بزن تا دان کنه.

لطفا تریلر Watch Dogs در مراسم سونی رو با کیفیت اصلی ( HD 720 ) رو بذارید، 1080 نباشه چون حجمش زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or