تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم منظور شما این تریلر هستش :

Deus Ex: Human Revolution

Download HD
با کمال تاسف این هم تکراری بود،من تاحالا بیش از 10 تا تریلر دانلود کردم اما هیچکدومشون اونی که میخوام نبودند.همشون فقط یه تیکه هایی ازش رو تشون میدند.

با کمال تاسف این هم تکراری بود،من تاحالا بیش از 10 تا تریلر دانلود کردم اما هیچکدومشون اونی که میخوام نبودند.همشون فقط یه تیکه هایی ازش رو تشون میدند.

من تریلر زیاد میبینم ، با توجه به عکس هایی که گذاشته بودید ، توضیحاتی که دادید و تریلر هایی که من از این بازی دیده بودم فکر کردم منظور شما این تریلر هستش .
اگر همون طور که فبلا گفتید ، منظورتون تریلر هایی هستش که اوایل معرفی بازی منتشر شده یکی دیگه هم هستش که مربوط به TGS 10 ـه نمیدونم این تریلر رو هم دانلود کردید یا نه ؟

تریلر هایی هستش که اوایل معرفی بازی منتشر شده
نه دیگه،اشکال کار شما همینه.من اصلا تریلر از معرفی بازی نمیخوام که! من تریلر از خود بازیش میخوام.از یکی از فیلم های داخل بازی(میان پرده ها)که نشون میده.تریلری که داخل خود بازی هستش،به عنوان میان پرده که اگر شما این رو بازی کرده باشید دقیقا بعد از درگیری دموئی نشون میده،که داخل همون دمو هم،اسم سازنده های بازی رو نشون میده که دقیقا این عکس هایی که من گذاشتم از داخل اون دمو گرفته شده.
و اینکه تو این تریلرهایی که من دارم دقیقا 8 تاش این صحنه ها توشون هستند!

سلام بر عزیزان زحمت کش نیروی بازی ....
از این بازیهای زیر اگه گیم پلی (فقط گیم پلی) داشتین بزارین ممنون
Sly Cooper: Thieves in Time
Fuse
Remember Me
Prey 2
Metal Gear Rising: Revengeance
Tomb Raider
Army of Two: The Devil's Cartel
DARK
BioShock Infinite
The Witch and the Hundred Knights
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

سلام دوستان
گیم پلی این بازیهارو میخوام

motor storm
dead space
heavy raine
grand turismo
معرفی یا گیم پلی بزارین
میخوام اخرین حد کیفیت باشه بدون ارم از سایت هم نباشه
ممنون اززحمتاتون.

سلام.تریلر گیمپلی از metal gear solid hd نسخهvitaرو میخوام.حتما از این مدلا باشه که طرف از بازی کردن خودش داره فیلم میگیره(در هز صورت هرچی هست یجوری باشه که گرافیک واقعیه بازیو رو ویتا نشون بده)با دو کیفیتhd sdمیخوام ممنون

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام.تریلر گیمپلی از metal gear solid hd نسخهvitaرو میخوام.حتما از این مدلا باشه که طرف از بازی کردن خودش داره فیلم میگیره(در هز صورت هرچی هست یجوری باشه که گرافیک واقعیه بازیو رو ویتا نشون بده)با دو کیفیتhd sdمیخوام ممنون

لطفا ی انسانی ب کار ما رسیدگی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or