تریلر عجیب منتشر شده در مورد PlayStation بیانگر چه چیزی میباشد ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

uyfp5ho8kbnhk6a94qu.jpg

در پی انتشار تریلری از سوی شرکت سونی با نام PlayStation 3 -- Long Live Play و نشان دادن تاریخ 10.5.2011 این سوال پیش امد که این تریلر بیانگر چه چه چیزی میباشد! . در این ویدئو که 53 ثانیه میباشد ، سربازی اویزان از درخت بر روی زمین میافتد و با یکی دیگر از هم دستانش به مکانی شبیه به یک هتل و یا یک بار میروند ؛ این دو که از لباسشان مشخص است سرباز هستند پس از وارد شدن به هتل با خانمی صحبت و بعد پرداخت وجهی وارد دری میشوند که در این میان صدا هیاهو افرادی از در بلند میشود و این دو داخل میشوند .
هنوز دقیق مشخص نیست در تاریخ ذکر شده در مورد PS چه چیزی را ما شاهد هستیم ولی در این تیزر رد پای بازیهایی چون Twisted Metal, Resistance, Parappa the Rapper, Metal Gear Solid, Little Big Planet, Final Fantasy, Ratchet and Clank دیده میشود و یا شاید مسئله جدیدتری را در میان باشد .

برای مشاهده نتیجه تریلر منتشر شده چند روز پیش کلیک کنید

آخرین ویرایش:
آخر تریلر زده PS3 چطوری شما میگید VITA :-/
با اینکه دوست دارم یه بازی جدید و انحصاری در کار باشه ولی فکر کنم احتمالش خیلی خیلی کم باشه.بازی جدید بخوان معرفی کنن که نمیان تو ویدیوش از ۱۰ تا بازی دیگه صحنه بزارن :|

این تیزره یه جور معرفی و تبلیغ برای تمام بازی های شاخ PS3 هست. از FFXIII توش هست تا KZ3.

در نتیجه هیچ ربطی به معرفی بازی نداره. به نظر من محتمل ترین گزینه معرفی یک سرویس جدید برای PS3 هست. فکر میکنم یه سرویس جدید برای فروش بازی ها و یا مثلا یک شبکه مجازی (ورژن پیشرفته Home) که توش میشه با آیتم های این بازی ها خودمون رو کاستومایز کنیم.

هر چی هست امكان نداره آنونس يه بازی جديد باشه،چون بازی جديد رو اينطوری آنونس نمی كنن.
به احتمال زياد يه تبليغه،ممكنم هست يه سرويس جديد برای PSN باشه...

بابا لابد یه تیزر برای ps3ه که ملت بیشتر بیان این کنسولو بخرن.
شایدم مثل نینتندو میخوان یه بازی بولینگی یا گلفی یا چیز دیگه ای بسازن که هرچی کاراکتر انحصاریه توشه اسمشم بزارن :d ps3 characters party
شاید یه کازینویی چیزیه که مثلا سربازای kz و snake و لایتینگ دارن پوکر بازی میکنن و سلاح هاشونو اونجا پار کردن :D و کریتوسم داره با یکی دیگه قایم باشک بازی میکنه و...

الان میگن دوباره مهد کودکارو تعطیل کردن :D

تیزر عجیبی بود من چند تا احتمال میدم:
1- معرفی بازی جدید و انحصاری و معرفی قهرمان اون توسط قهرمانان سابق بازی های ps3
2- معرفی و اعلام کنسول نسل بعد سونی که خب بعیده چون توی تیزر میزنه ps3
3- شایدم یه یاد بودی چیزی باشه برای زنده شدن خاطرات یا یه همچین چیزی.....
اما چیزی که بیشتر از همه توی تیزر موج میزد خلاقیت بود.... من که عاشق ربات متال گیر شدم.... میتونه یه اعلامیه هم باشه برای نسخه جدید بازی های انحصاری مثل MGS 5 یا GOW 4 و یا KZ 4!!!
به هر حال هرچی باشه باید خبر خوبی باشه و به نفع ما ps3 دارها......

اسلای رو ول کنید :d چرا خبری از JAK نیست :d

منم فکر نکنم بازیی چیزی باشه :d سرکاریه :d شاید به همون Home ربط داشته باشه :d
در کل چیز خاصی نخواهد بود :d

بازی فایتینگ نمیدن ؟ :d با حضور همه ی این شخصیت ها ؟ :d

وقتی که تریلر داره تمام می شه یه نفرو به صورت نا معلوم نشون می ده
این همه تاپیک اومده جلو سر همین موضوعات دیگه! بحث سر همین بود که این چهره مبارک جناب کریتوس هست.
خب نیست که نیست به درک که نیست.
تو این تاپیک این سومین پستت هست که میگی چرا SLY نیست.چت روم که نیست...
:))حالا چرا شما به بنده خدا این جوری تذکر میدی؟یکم مهربانتر.خوب بالاخره این هم یه نوع نظره دیگه!

این تیزره یه جور معرفی و تبلیغ برای تمام بازی های شاخ PS3 هست. از FFXIII توش هست تا KZ3.

در نتیجه هیچ ربطی به معرفی بازی نداره. به نظر من محتمل ترین گزینه معرفی یک سرویس جدید برای PS3 هست. فکر میکنم یه سرویس جدید برای فروش بازی ها و یا مثلا یک شبکه مجازی (ورژن پیشرفته Home) که توش میشه با آیتم های این بازی ها خودمون رو کاستومایز کنیم.

اتفاقا به نظر من جالب میشه معرفی یک بازی جدید باشه !
فکر کنید تو 2 ، 3 مرحله این تریلر ادامه داشته باشه و همه کارکتر های معروف انحصاری PS3 حضور داشته باشند بعد یک فرد جدید وارد بشه و یک صحنه کوتاه نشونش بدن بعد مدتی کوتاه که حسابی سر و صدا کرد با یک تریلر کامل ، IP جدید رو معرفی کنند.

ایده خوبیه برای هایپ کردن یک عنوان جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or