EAST2WEST کاربر سایت May 7, 2020 #1 15 سال صبر کردم ، بازم صبر میکنم .... اما فعلا .... Let's Dance ============================================= Reactions: vivanred
15 سال صبر کردم ، بازم صبر میکنم .... اما فعلا .... Let's Dance =============================================
Mohammad@li Gold User May 7, 2020 #2 هیچکدوم از نمایشای بازی امیدوارکننده نبوده و بازی احتمالا زباله به تمام معنا میشه. اگه اسم این فرنچایز روش نبود عمرا حتی کسی بهش توجه هم میکرد.
هیچکدوم از نمایشای بازی امیدوارکننده نبوده و بازی احتمالا زباله به تمام معنا میشه. اگه اسم این فرنچایز روش نبود عمرا حتی کسی بهش توجه هم میکرد.
EAST2WEST کاربر سایت May 7, 2020 #3 نوشته شده توسط Mohammad@li: هیچکدوم از نمایشای بازی امیدوارکننده نبوده و بازی احتمالا زباله به تمام معنا میشه. اگه اسم این فرنچایز روش نبود عمرا حتی کسی بهش توجه هم میکرد. بیشتر... ؟ Reactions: vaan 2
نوشته شده توسط Mohammad@li: هیچکدوم از نمایشای بازی امیدوارکننده نبوده و بازی احتمالا زباله به تمام معنا میشه. اگه اسم این فرنچایز روش نبود عمرا حتی کسی بهش توجه هم میکرد. بیشتر... ؟
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن May 8, 2020 #4 قوانین جدید بخش اخبار برای قرار دادن تریلر از تاپیک زیر استفاده کنید: Trailer های جدید (پست اول خوانده شود) تاپیک قفل شد. Reactions: vivanred and Irisviel Ackerman
قوانین جدید بخش اخبار برای قرار دادن تریلر از تاپیک زیر استفاده کنید: Trailer های جدید (پست اول خوانده شود) تاپیک قفل شد.